streda 30. mája 2012

melia - No.NC501


Tento mesiac som mimoriadne veľa nakupovala v rôznych e-shopoch a pri mojich potulkách internetom som objavila značku lakov na nechty - Melia.
Zaujala ma netradičnými odtieňmi, nízkou cenou, širokou ponukou lakov aj starostlivosti o nechty a tiež tým, že je pohodlne dostupná na jednej slovenskej stránke.

Objednala som si teda na skúšku zopár odtieňov a Melia - No.NC501 je jedným z nich. Za nemotorným názvom sa skrýva podarený a tak trochu prazvláštny lak, ktorý asi mnohé za pekný považovať nebudete... Ide totiž o takú žaburinkovú metalízu, alebo možno trávovú so zlatým podtónom, prípadne teplú trblietavú zelenkavú? No, fotky zodpovedajú realite, tak si správny prívlastok učite podľa svojho vkusu :-) Ja si myslím, že je to vtipná farba, ktorá určite nemá veľa dvojníkov.
Obsahovo patrí tento lak k tým väčším a vzhľadom k cene aj k ekonomickejším - 2.80€ za 16ml je určite dobrá kúpa. A to aj preto, že balenie má plochý štetček, ktorý sa pohodlne drží, lak je rýchloschnúci a pracuje sa s ním moc príjemne. Úplne stačia dve vrstvy a dosiahnete plné krytie. Mne manikúra vydržala pekná štyri dni - zrovna extrémna výdrž to nie je, ale lepší priemer áno.

Pokiaľ Vás dnešný príspevok zaujal a chceli by ste nejaký lak Melia vyskúšať, tak počkajte do piatku - kúpila som pre Vás zopár darčekov do pripravovanej giveaway a nájdu sa tam aj dva od tejto značky ;-)

6 komentárov:

  1. Poznáme poznáme, ja už som si ich ukoristila 16.. :D a musim povedať že som spokojnica spokojná, osobne som si nevybrala - ámerne - žiaden perleťový, ale za krémové musím povedať že ukážkovo kryjú, rozhodne príjemne prekvapili.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Inak ešte ma napadlo že spomedzi tých čo mám ja a viem porovnať mi pripomína Peace on earth z vianocnej koleckie 2010 od China glaze..

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jeeej, ja nepoznam, ale musim pokukat, vynikajuce ceny a teda ak vydrzi styri dni, mi to uplne staci :)A mne sa paci nazov zaburinkova... preco take super nazvy naozaj nedavaju lakom? :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. nepoznam a tato farba mi ani neulahodila :D ale tesim sa na giveaway :))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Barva se mi nelíbí, nicméně na ofic stránce mě nějaké odstíny zaujaly... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Díky za tip, aj ja si tam niečo objednám, aj keď táto farba nie je moja šálka kávy... :)

    www.cora-nails.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť