sobota 26. júna 2010

tyrkysové šialenstvo



Tento tyrkysový láčik na mňa čakal asi tri mesiace - nemala som na neho náladu, nehodil sa mi k oblečeniu, nesvietilo slnko... tak sedel potichu v krabici a čakal na príležitosť. A asi sa mi za to trápenie pomstil - no o tom až na koniec.
Lakoval sa pekne, rovnomerne, dobre kryl a úplne mi stačilo naniesť dve vrstvy. Trblietky sa rozmiestnili po nechte rovnomerne a žiarili na diaľku. Vobec som v tej chvili nechapala preco som mu tak dlho odolávala... Nosila som ho asi tri dni, drzal veľmi dobre - žiadne oťukané končeky. Ale začal ma strašne nudiť ... nie, nie nudiť, on mi začal liezť na nervy!!! Tu farbu som po par dňoch nemohla zniesť.
Lenže mi ho bolo ľúto odlakovať, keď tak pekne držal. Moj kreativny duch sa nedal zahanbiť a pokúsila som sa tu tyrkysovu otravnu farbu nejako vylepšiť. To sa mi tuším aj podarilo - nosila som upgadované nechtiky ešte ďalšie dni bez ujmy na mojom psychickom zdraví.
A teraz k tej pomste - odlakovávala som ho HODINU! Nadávala som ako pohan a ničím ten hrozný náter nešiel dolu. Zamorila som celý byt výparmi z odlakovača a bola som taká nafetovaná, že mi prišlo zle. Tie protivné miniatúrne glitríky mi poškrábali nechty a tá odporná zelená farba mi zafarbila prsty naokolo. Ešte teraz ma to dostáva do vývrtky!!! Juj!
Nikdy viac!

4 komentáre:

  1. Zrovna včera jsem si taky koupila takový tyrkysový (možná, že ten můj je spíš tyrkysovo-zelená metalíza), ale i tak. Je to příjemná náhoda :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak dúfam, že si ho užiješ viac ako ja :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Frederika
    Ahoj, presne takýto lak potrebujem k šatám na stužkovú :) ako sa volá?

    OdpovedaťOdstrániť