nedeľa 4. júla 2010

Levanduľová



Prišiel čas sa priznať ... som blázon do levanduľovej farby na nechtoch. A myslím, že mojím životným poslaním je nájsť dokonalý odtieň tejto rastlinky. Som naozaj rada, že touto dôležitou misiou môžem ospravedlniť moju záplavu fialkových lakov na nechty :-)
Dnes vám prinášam porovnanie dvoch lakov o ktorých výrobcovia tvrdia, že sú levanduľové. Ja som si to o každom z nich myslela tiež ... teda kým som ich nevidela spolu.

1. China Glaze - Agent lavender: Strašne dlho som po tomto odtieni túžila a teraz som naozaj rada, že ho mám. Má skvelú krémovú konzistenciu, perfektne kryje a nanáša sa celkom dobre. Jediným nedostatkom je tenký okrúhly štetček - pracuje sa s ním trochu ťažšie. Farba mojej predstave až tak nezodpovedá - k levanduľovej mu chýba viac fialovej a menej modrej bez sivastého podtónu.
2. Avon - Lavender luxe: Už som si skoro myslela, že to bude ten pravý ... kým som ho neporovnala s Agentom :-) Teraz viem, že je príliš fialový s naozaj jemným nádychom rosé(?) - proste niečo ho robí teplejším ako by mal byť. Tým nemyslím, že je nepekný, to vôbec. V mojej zbierke má významné miesto. Lúbim ho aj pre ten dokonalý tvar štetca - akurát tenký, aby som sa dostala tam, kam treba a dômyselne sploštený aby sa lak jednoducho nanášal. Nevýhodou je, že je trochu riedky a treba určite tri vrstvy, aby vynikla jeho krása.
Ešte si všimnite aj druhú fotečku, kde som sa vybláznila s glitríkmi a kamienkami a trblietkami ... :-)))
Čo dodať na záver? Misia pokračuje :-)

7 komentárov:

  1. Anonymný5.7.10

    No krása! Agent Lavender miluju! Ten Avon mi docela připomíná OPI Done Out In Deco

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ty nehtíky s kamínkami jsi dělala ty? jsou naprosto překrásné. Kéž bych si dokázala něco podobného stvořit na nehtech i já :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. sonidlo: opi DOID som este nemala moznost vyskusat, tak diky za tip ;-)
    katchuska: Dakujem za pochvalu, v takychto "blbostickach" sa vyzivam :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Téééda, tomu říkám fanynka laků na nehty...pěkné fotky a dobrý vkus ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. dakujeeem za povsimnutie mojej drobnej snahy o umenie :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Levander luxe miluju. a náhodou, s těma kamínkama to vypadá úžasně :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Levandulová je proste farba farieb!:-) Kedysi som si to myslela o zelenej ...som zvedava ci ma aj toto prejde :-)

    OdpovedaťOdstrániť