streda 28. júla 2010

silver


Tento odtieň laku mi na dlho zamotal hlavu... Volá sa Hide Bella Hide a ja som dlho nechápala, že čo je na ňom upírske. Ale tri krát sláva - podarilo sa mi prísť na skvelé prirovnanie! Spomeňte si na film Súmrak (prvá časť), keď Edward zachránil Bellu pred násilníkmi na ulici a viezol ju v aute. Bol to zlomok sekundy a Bella vtedy pochopila, že je iný... Dotkla sa totiž Edwardovej ruky a tá bola studená ako ľad! Chladná ako tento výtvor na mojich nechtoch. Juj, som pyšná na seba, ako som to rozlúštila :-)
No a teraz k tej praktickejšej stránke veci - prúžky po štetčeku sa mi nepodarilo zakryť, farba je aká normálna strieborná (zrkadielka namiesto drápkov nečakajte) a uschol celkom rýchlo, ale asi ma dlho baviť nebude...

4 komentáre:

  1. Veľmi ma zaujal tvoj blog :) Laky na nechty zbožňujem a ešte viacej, keď si ich kupujem a vždy vyskúšam (a neznášam, keď je farba iná ako vyzerá :D). Dávaj si na mňa pozor, lebo ja ťa "sledujem" :D Páči sa mi tvoj blog a ešte viacej tvoj jazyk :)


    www.styleinsmalltown.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ďakujem za pochvalu, Simuša. Som rada, že sa Ti moje snaženie páči. Je veľmi motivujúce, že tieto moje "drístíky" niekto číta - veľmi si to cením:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jako těžká závist, že máš všechny laky z této limitky. U nás ještě není. Chjo, máme opožděnou drogerku... Béééééé :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Hmm... a nepredali ich už náhodou? U nás sú už mesiac.
    Inak pôvodne som všetky nechcela. Ale hneď ako táto kolekcia vyšla, som poslala mojho priatela, nech mi nejaký kúpi a on dorazil so všetkými - no chlapi. :-)

    OdpovedaťOdstrániť