sobota 31. júla 2010

sladké sny

 

Nedávno som v drogérke siahla pre mna po dosť netradičných farbách a sama som nechápala prečo. Zelenú moc na nechtoch nenosím, lebo nenosím ani zelené oblečenie. A neónky mám síce rada, ale málokedy nájdem odvahu si ich nalakovať. Keď som prišla domov a nové fľaštičky vybalila na posteľ, tak mi to bliklo :-) Veď máme rovnaké obliečky na perinách!!! Odtieň zelenej presne sedí (vidíte podľa fotky) a ružová je tiež totožná (ale zle sa fotí). Veľmi sa teším z tejto krásnej zhody! Len dúfam, že pri pohľade na nalakované nechtíky sa mi nebude dať spať :-)))

8 komentárov:

  1. Tu zelenou mám taky :) Tak ať slouží, že :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tu zelenou mám taky a na nehtech spíš vypadá jako žluto-zelená. nejde vzít ke všemu, někdy mám problém ji kombinovat, ale je krásně ulítlá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ako tak čítam, tá zelenkavá je celkom obľúbená :-) Dúfam, že na nechtoch nebude moc do žlta, ako píše Markétka, lebo žltú moc nemusím...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. S-he. Klasika mojich kamarátok. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ružovú mám aj ja... :) inak túto značku mám rada, ale je fakt nekvalitná :-/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. S-he nekvalitná naozaj je, najmä z trblietavých lakov sa rýchlo stane "lepidlo", ale zase majú pekné odtiene a na nail art (kvôli zopár bodkám a čiarkám) sa hodí.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ta zelena je nahodou super

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Přesně tuhle zelenou od S-he jsem měla (taková shrečí barvička, že?) a letěla do koše, protože jsem (narozdíl od tebe :-)) alergická na laky loupající se druhej den :-).

    OdpovedaťOdstrániť