nedeľa 22. augusta 2010

hadia koža

 

Po kratšej prestávke prinášam len také ledabolo porovnanie dvoch zlato – sivo – strieborno – zelenkavých lakov.
Tým prvým je nejaký od holandskej firmy Paris memories cosmetics a dostala som ho od môjho drahého. Je to taká zvláštna zlato- sivá farba, pri ktorej mám často pocit, že je zelenkavá, ale neviem to nijako dokázať :-). Užila som si s ním svoje, je naozaj veľmi veľmi riedky - musela som naniesť 5 (!) vrstiev a ešte som mala pocit, že je to málo... navyše pomaly schol a tak sa mi ho podarilo na prstenníku a malíčku poškodiť (tak vlastne vznikol priestor pre porovnávačku). Asi ho budem používať len ako efektový nadlak – tak by mohla vyniknúť jeho naozaj originálna farba a ja nebudem mať z neho nervy, že je nemožný.
Druhý je tiež zelenkavý lak, ale od Flormaru - ktorý sa narozdiel od jeho predchodcu pyšní  mnohými prednosťami. Na plné krytie mu stačia iba dve vrstvy, farba je podobná, ale so striebornou perleťkou a tak je oveľa výraznejší. Pracovalo sa s ním dobre, schol rýchlo a pri troche sústredenia ani nerobil pruhy - čo ma milo prekvapilo.
Obidva takto vedľa seba mi pripomínajú rôzne odtiene a odlesky hadej kože, možno aj pokožky nejakej jašterice, chameleóna, varana ... dinosaura?! :-)

 

5 komentárov:

  1. Od Paris jsem měla červený lak a ten byl bezproblémový. Ani jsem nevěděla, že Paris je nějaká značka :D Koupila jsem ho v drogerii za 15 kč.
    Jinak ten Flormar se mi líbí víc :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Aj mne sa ten flormar páči trošku viac.
    Ja som mala od Paris taký bordový, tiež bol trošku redší ale odtieň mal pekný, škoda, že už vyschol :( :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já jsem kdysi (asi ve 13ti) měla takovej hadí odstín od Oriflame, ale mamka mi ho vyhodila, s tím, že je hnusnej. Teď ale zase začínám přemýšlet, že si nějakej takovej pořídím, ten od Flormaru je moc hezkej :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. :-D Maminky bývajú občas konzervatívne... A toto nie je odtieň, ktorý by sa prvoplánovo páčil - taký nezvyčajný a verím, že veľa ľuďom príde vyslovene škaredý... Ale čo nás po neznámych ľuoch, nie? ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Od Paris Memories mam trblietavy ružovy s modrymi trblietkami, ktory je pre zmenu velmi husty. Uz len jedna vrstva schne velmi dlho a nepomohlo ani ked som ho rozriedila riedicom na laky, nanasal sa sice lepsie, no schol rovnako pomaly. Uz ani neviem odkial ho mam, je to par rokov a odvtedy som tuto "značku" ani nikde nevidela...
    Rozhodne sa mi ten odtien od Flormar paci viac.

    OdpovedaťOdstrániť