nedeľa 1. augusta 2010

magnet

 
Úžasná novinka, tento magnetický L´oréal. Pred nedávnom som ho videla na nejakom zahraničnom blogu, pokochala sa super nápadom a v zápätí na neho zabudla - ani vo sne by ma nenapadlo, že ho môžem objaviť aj u nás. Preto, keď som bola včera v 101 drogérii, chytila som ho do ruky, chvíľku som ho skúmala, usúdila som, že je to nejaký divný očný tieň ( ?!?!? :-O ) a POLOŽILA SOM HO DO REGÁLA!!! Nechápem sa :-) No a doma som zistila, že čo za poklad som mala na dosah! Tak mi neostalo nič iné len sadnúť na bicykel a ísť ho čo najrýchlejšie kúpiť.
Funguje presne tak ako je na fotkách. Myslím, že ste šikovné a netreba to zložito vysvetľovať :-) Nanášal sa pekne, má taký širší štetček, kryje v jednej vrstve a odtieň je farba dozretých sliviek. Hviezdička sa vytvorí behom 5 sekúnd. Celkovo som s ním spokojná a asi budeme kamaráti :-)

13 komentárov:

  1. Wow, pěkné! Mé se líbí crash laky :) toto vidím poprvé:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Crash efekty sa mi tiež páčia, ale ešte som na ne u nás nenarazila :-(
    Tento magnetický je super, ale má veľmi slabú výdrž - po jednom dni už kukám, ze ho musím dať dole. Škoda, že top coat sa nedá použiť, lebo celú hviezdičku rozmaže.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ak sa smiem spýtať, koľko lakov doma máš ?:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nooo, ťažká otázka :-) Presné číslo neviem, je ich naozaj veľa. Ale chystám príspevok o celej mojej zbierke - tak ich spočítam :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Anonymný4.8.10

    Hii, prepac za tento prispevok ale zarazilo ma ake mas nazltnute nechty???
    Ktory lak ti to spravil? Ci to z ovocia?

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já chci jenom reagovat na ty žažloutlé nehty. Mě osobně pomohl whitener od Lonely (prodává se v Rossmanovi u nás za 29 kč) a dávala jsem si jej na nohy jako base top a již po týdnu byly zažloutlé nehty pryč. Ale stejně Ti závidím ten tvar nehtů :D

    P.S. Už se těším na lakovací sbírku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Pri takom častom striedaní lakov na nechtoch sa nedá určiť vinník :-) Proste sa raz ráno zobudíš a sú žlté. Ale keď nosím krycí lak na celých nechtoch, tak to nie je vidno a pri francúzkej manikúre používam rozjasňovač.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Jéé, ten mám taky, myslím, že i stejnou barvu. Měla jsem ho jen jednou a mám třetinu lahvičky pryč jak se mi ty hvězdičky vůbec nedařily a pořád jsem to předělávala :-D Musím to zase zkusit, třeba to teď bude lepší.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ja som sa tiez natrapila,kym som nasla ten spravny grif. Ale podarilo sa :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Kolik vůbec stojí a ve které drogérii jsi ho koupila?

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Kupila som ho v 101 drogerii a stal 3 alebo 4 €, ale je to len 6 ml.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Tak takovou drogerku tady nemáme. Zkusím pohledat jinde :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Je to podobna drogerka ako DM. Isto ho budu mat niekde,kde predavaju Loreal.

    OdpovedaťOdstrániť