utorok 31. augusta 2010

mentolka

 

Tento lak som si kúpila doslova za horami za dolami v jednej zapadnutej dedinke v ešte zapadnutejšej drogérii. A Miss Sporty (odtieň 330) bola najznačkovejšia značka akú tam mali :-) Siahla som po nej ihneď ako som ju zbadala - veď hit leta - mentolová zelená mi nesmie chýbať!
Ako vidíte, je to farba "vetrových" cukríkov - Klokaniek, navyše má v sebe jemnučký lesklý prášok. Pred samotným lakovaním som naniesla ešte podklad. Neviem, či práve kvôli nemu, alebo prečo - Miss Sporty sa lakovala príšerne! Na hrubý plochý štetček sa nedalo naniesť primerané množstvo laku. Proste buď veľa alebo takmer nič. Konzistencia bola hustá a na nechte robila obrovské diery. Na úplné krytie by stačili 2 vrstvy, ale na zaplátanie nerovností bolo treba ďalšiu :-(  Navyše sa mi kvôli tomu lepivému hustému nánosu urobili na všetkých nechtoch bublinky. Tie malé potvory som ako-tak zamaskovala trblietkavým Pupa láčkom.
Konečný výsledok ma však vôbec neoslnil, nenadchol a nebavil. Nezachránil to ani China Glaze - Adore na oboch prstenníčkoch. ten som tam šupla už viac-menej zo zúfalstva :-) a aby mi ladil s topom, čo som si obliekala do práce.
Konečné rezumé Miss Sporty - 330 je jasný "palec dolu". 

 

8 komentárov:

  1. Škoda, že se u nás Pupa neprodává. I když možná, že ano, ale nenarazila jsem ještě na ni. Já si koupila v létě jeden odstín od Miss Sporty a z něj jsem unešená. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hmm... aj ja som za Pupou cestovala 200km :-) MS nie sú zlé, ale tento sa im vážne nepodaril.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ale barva jako taková se mi líbí. Já mám teď zálusk na Miss Sporty šedý, tak doufám, že s kvalitou to nebude podobné...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Neviem cim to bolo, ze sa mi s tymto zelenacom tak nedarilo... Ostatne MS,co mam su v pohode. Trochu podozrievam podklad - asi som ho nechala slabo uschnut.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. zlatko, ja pouzivam miss sporty a som velmi spokojna. huste su az ked su stare. ktovie, kolko ten lak v tej zapadnutej dedinke a este zapadnutesej drogerii na teba cakal :))))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Anonymný2.9.10

    máš nádherné nehtíky, taky bych si přála mít takové... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Danka: Mozno mas pravdu a bol tam uz od roku pana,ale husty/stary sa mi nezdal...

    Niky: Dakujem. Niekedy sa idem "upilnikovat" :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. hmm, farba Miss sporty sa mi celkom paci, no s Pupa lakom to vyzera krajsie. No v žiadnom pripade to nema na ten odtien China Glaze, ten je skvely! Skoda, ze je dostupny len na objednavku z interentu, aspon myslim.
    Co sa tyka laku z Pupy, nikdy som odtial lak nemala, vobec tam nechodim, odkedy som si tam kupila drahy tien na oci, ktorí pri tom ich šialenom svetle co maju v predajni vyzeral skvelo, no na dennom svetle bol uplne iny.

    OdpovedaťOdstrániť