streda 18. augusta 2010

neónka

 

Toto je taký spomienkový a sentimentálny lak :-) Nosila som ho totiž na dovolenke... bolo teplo a slnko a nechty mi neónovo žiarili a holografovo sa trblietali... nie ako teraz :-(
Na CC Ultra Violet som sa naozaj tešila - fialová neónka nie je moc bežný živočích a navyše má veľmi zaujímavé modro-tyrkysové odlesky. Práve tieto chladné odlesky sú na nej to najvýraznejšie, no musím sa priznať, že mi po čase začali nejako vadiť (až som ich musela zakryť mini-holo trblietkami). Lakovalo sa mi s ním tak zvláštne... po prvej vrstve som myslela, že ho vyhodím von oknom do Oravskej priehrady. Konzistenciu mal dobrú, štetček takisto, ale VOBEC nekryl. Naštastie som sa neunáhlila a naniesla ešte ďalšie dve vrstvy a ako vidíte na prvom obrázku, celkom to pomohlo.
No na druhej fotke vyzerá podľa mňa neporovnateľne krajšie - strieborný trblietavec mu naozaj pristal a slnko len tak priťahovali :-) 

5 komentárov:

  1. To je sranda, dneska jsem si nalakovala taky růžovkou a přes něj jsem nalakovala stříbrný holograf :D:D:D:D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Taky jsem se na něj chystala :) Mě se (zatím) líbí i samotný, ale s tím holografem vypadá zajímavě. Krásný fotky i nehtíky, mám se ještě co učit :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mně se líbí obě varianty.:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. obe sú krásne :) mám veľmi rada tento blog ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. An: To nebude náhoda, to bude osud! :-)

    Mína: Diky za pochvaly. Ten holograf chcem niekedy nafotit este samotny - som zvedava ako bude kryť.

    Dominika: To som rada. Mne na CC nejak nesedel ten modrý odtieň.

    Sissinka: Až mi srdco podskočilo aká som rada :-)

    OdpovedaťOdstrániť