pondelok 30. augusta 2010

Promise pink

 

Promise pink od Sally Hansen je nádherná chladná ružová farba. Je v nej hotová záplava striebristých nepravidelných šupiniek, ktoré jej dodávajú ešte nežnejší vzhľad. Určite Vás poteší, že na priamom slnku sa  z tohto odtieňa stane takmer éterická víla - tie maličké trblietka posielajú mnohofarebné odlesky na všetky strany.
Predpokladala som, že bude menej krycia, tak som naniesla ešte mliečno biely base coat a tri vrstvy laku. No, možno by sa zišla ešte jedna vrstva... K samotnej aplikácii nemám žiadne výhrady a všetko išlo ako po masle. Trošku horšie sa odlakovával, ale nič čo by sa nedalo zvládnuť ;-)

Ešte si kuknite aj moje nové náušničky - mini Ajfelovky - no nie sú chutné? :-))) 

17 komentárov:

  1. ak sa smiem spýtať, minule si napísala, že by si chcela napísať článok o tvojích všetkých lakoch, ak sa smiem spýtať, keby bude? :) lebo strašne ma zaujíma koľko ich máš a aké :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mám to tak s polovice pripravené. Fotky sú už nafotené a čakajú kým ma kopne múza a nejako ich otextujem :-)
    A dobre, dávam si záväzok, do konca týždňa ich sem šupnem. Ehm, tohto týždňa :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nějak jsem těmto jemným růžovkám ještě nepřišla na chuť.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Na ružovú musí mať človek povahu... :-)
    An? Pozveš ma na blog? Sííím ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nepozvu, protože nevím, kde se to dělá :D Ale neboj 1,9 otvírám :)

    Jinak s tou růžovou to bude nejspíš tak, jak píšeš. Ještě by mě zajímalo kolik euro stojí tento SH na Slovensku. U nás 199kč. :/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jupí, tak to sa tešíííím!:-)
    U nás stoja niečo vyše 7€, to je na naše pradávne SK asi 210. Riadna pálka:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. To teda je pálka. Mě se líbí i ty menší SH, které stojí 99 kč, ale výběr barev je docela špatný. Hold, žijeme ve špatných zemích, kde lakům a lakování není přáno :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Jůůů, bezva, to já jsem zase na světlý ledový růžovky naprosto vysazená (asi na ně mám povahu :-D). Tohle mi btw absolutně připomíná OPI-princesses rule! :-)
    A mám převeledůležitý dotaz, Veve prosímtě, jak je to u SH s loupáním? Já strašně nesnáším rychle se loupající laky, proto lakuju skoro jen s OPI. Vydrží SH stejně/míň?

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ahoj, nejdřív musím říct, že opravdu velmi ráda čtu Tvůj blog! :) Nacházím tu perfektní inspiraci :D a mám pár dotazů..Nevíš, od koho či kde bych sehnala takový růžový lak, ale bez odlesků? Pouze matný? :) a také bych se chtěla zeptat, používáš podkladový lak? Jestli ano, tak jaký? Já totiž když nehty hodně lakuju, tak je mám pak nekvalitní a lámou se :( no a nakonec ještě..prosím neprozradíš, kde jsi naušničky koupila? Jsou úžasné :) Děkuji

    http://tess-world.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Taky mě hned napadlo, že je stejný jako OPI Princesses rule! Ne, že bych byla do těchto barev blázen, ale občas je taky nalakuju :) Máte v SK lepší výběr barev než my v ČR, tady mají všeho všudy asi 8 odstínů, hrůza, a přitom mi připadají SH laky kvalitní!
    Jo a ještě pro An: myslím, že u nás v DM mají teď tyhle za 149,- ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. A ještě jsem Ti chtěla napsat, že máš nádherný fotky, moc se mi tu líbí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Mína: Tak už za 149,- jo? Když jsem se na ně dívala v květnu, tak stály 199,- :(

    OdpovedaťOdstrániť
  13. An: včera jsem okolo teda jen prolítla a pokud jsem neměla vlčí mhu, tak 149,- :D

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Veľmi sa teším z vášho záujmu! Ste zlaté, baby ;-)

    Markett: Som rada, že som sa ti trafila do vkusu. Ja OPI Princess rule nemám, ale podľa fotiek na nete sa mi tiež zdalo,že budú dvojičky.
    SH som mala asi tri dni na nechtoch a nelúpal sa. Myslím, že ešte ďalšie dva dni by vydržal.

    Tess: Ako podklad som použila vybieľujúcu bázu Manhattan (ten z článku o niečo nižšie). Som s ním spokojná, ale mne sa moc nechty nelámu. Ja mám skôr problém, že sú žlté :-(

    Mína: Never tomu, že tu máme lepší výber lakov. Väčšina tých, ktoré som kúpila v Žiline sú klasické drogérkové. A SH mali asi tiež len zo desať :-(

    OdpovedaťOdstrániť
  15. OPI Princesses Rule! mám doma a tohle je tomu hodně moc podobný, doufám že tuto SH seženu i někde u nás.

    OdpovedaťOdstrániť
  16. M.: Rada by som si niekedy pozrela ich porovanie.

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Ked som videla laky Sally Hansen po prvy krat v DMke, tak som sa velmi potesila, ze su konecne aj u nas. Len je skoda, ze len niekolko odtienov a nie cela paleta farieb co su na ich oficialnej stranke.

    OdpovedaťOdstrániť