streda 27. októbra 2010

China Glaze - Revolution

 

Tento lak ma odniesol približne dvadsať rokov dozadu. Keď som bola malá, mala som dva detské telefóniky presne takejto farby. Jeden bol v detskej izbe mňa a sestry a druhý sme dali kamarátkam, tiež sestrám, ktoré bývali v paneláku presne pod nami. A tie telefóniky fungovali ako ozajstné. Síce sa dalo volať len z jedného na druhý, ale predsa. Krásne časy to boli... Viete si predstaviť... :-)
Ale aby som sa vrátila k mojej farbe na nechtoch - už asi tušíte kam mierim... odtieň mi pripomína takú pravú socialistickú červenú umelú hmotu. Určite poznáte viac červených vychytávok z tejto doby, výrazných s vinylovým vysokým leskom.
Naozaj je to dosť krikľavý odtieň jasnej paradajkovej farby s oranžovým podtónom. China Glaze - Revolution má príznačný názov, neviditeľná som s ním teda nebola :-)
Lakoval sa skvelo, dokonalá pigmentácia, žiadne diery, konzistencia akurát. Nevýhodu má iba jednu... nemám síce dôkazy, ale určite použite podlak, toto bude jeden z tých nezbedníkov, čo spravia žlté nechty.


A určite použite aj nadlak! Pracujem v kancelárii a dnes som celý deň mala pocit, že za mnou chodí nejaký malý škriatok s pastelkou a na každom papieri, ktorého sa dotknem nechá červenú čmáranicu. Ale nebol to škriatok, bol to Revolution. Ja som ten nadlak totiž nepoužila :-)

12 komentárov:

  1. i wonder why i've never heard of this color..its so pretty!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ta barva je nádherná, chci chci chci!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Anonymný28.10.10

    Krásná barva i fotky!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nádherná, vášnivá rudá!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Moc se omlouvám, že jsem ti to zde takto zaspamoval, ale přidal se mi zde můj komentář dvakrát. Poprvé jsem napsal to samé....a teď, když na to koukám, tak to není vášnivá rudá, ale červená.

    Ještě jednou pardon. ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. naozaj nadherna farba, musim sa priznat ze takyto este nemam ale urcite sa po nom kuknem:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. tak ten se mi líbí... miluju kombinaci výrazných nehtů plus oblečení tmavých/ pískových barev :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Katrina: Tnx!
    M.: Áno je, určite musíš mať!:-)
    Sonidlo, Mína: Ďakujem, holky!
    Tom: Vôbec nevadí, som rada za kompliment :-)
    biancaprincipessa: Kukni sa po ňom, nosil sa mi skvelo a dlho vydržal.
    Teres: Ja som ho mala so sivým oblečením a len tak žiaril ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. mne sa tie cervene cmarance diali, ked som pouzivala cerveny maybelline a aj napriek tomu, ze som pouzila top coat, a dokonca aj na bielom mobile som mala cmarance, keby sa mi to nestane neuverim

    OdpovedaťOdstrániť