nedeľa 16. januára 2011

cosmetica fanatica - No. 37


Dnes tu mám pre Vás niečo neznačkové, lacné a ľahko dostupné... dala som si však námahu a pohľadala ten prapodivný názov "cosmetica fanatica" na internete. A čuduj sa svete, našla som túto stránku:
Povedzme si otvorene, na pohľad to nie je žiadna sláva - majú dvadsaťročnú tradíciu, firma je nemecká a taká asi rodinná. Ked sa trochu preklikáte, nájdete aj fotky šéfov a zamestnancov - celkom som sa pobavila :-)))

Ale späť k laku - cosmetica fanatica No. 37 je strednemodrá želatína s glitríkmi. Je to najželatínovejší lak aký mám a je na ňom strašne super, že pri nanášaní jednotlivých vrstiev tie predchádzajúce presvitajú a konečný výsledok má hĺbku. Jednoducho, glitríky si na nechte plávajú aj pri dne a aj na hladine. Trblietavé čiastočky majú modrú, zelenú a zlatú farbu v primeranom pomere a tak tú základnú modrú pekne dotvárajú a nerušia.
Na moje prekvapenie, tento lak ukrýval plochý štetček - väčšinou to sú body navyše, tento bol však mimoriadne strapatý a to trochu sťažilo aplikáciu. Nanesené mám tri vrstvy. Trošku horšie schne a má hrubý povrch. Určite použite aj nadlak. 

No čo, ako sa Vám páči? Narazili ste na tento druh lakov aj u Vás v drogérii? 

10 komentárov:

  1. Krásná barva, líbí se mi :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásná barvička. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Wow, this polish is really beautiful =)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. no ja tuto znacku poznam, najprv som mala od nich kajalku na oci a bola super! a potom som si od nich kupila neonovy lak a je bozsky! stetec mal ale gulaty ale zato nanasanie aj krytie a konzistencia na jednotku! odporucam od nich tie neonky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja som ich nikde nevidela.. kde si to prosim ta kupila?

    a distancni studenti (:))) je ta kajalka dobra aj na vnutornu linku? drzi/nedrazdi/nerozmazava sa?

    dik :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. :D:D no ten moj skolsky mail :D...predavaju to v 101tke...a tu kajalku som nosievala ako spodnu linku aj vnutornu ked som mala cierne casy a mne pripadala fajn nic mi nerobila ale je strasne makka a brutal cierna :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Taky dobrej, jen bych si tipla, že půjde dolů jenom ředidlem.)

    Značku neznám, ale je mi podle názvu sympatická.)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. mam tento lak a nie som s nim spokojna ,velmi rychlo zhustol a pomaly schne:( jedna vrstva vyzera zle preto sa musi pretriet aspon na tri krat

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ja som si akurát kupila zelený a oranzovy, a bratova frajerka ma ruzovy a zlty...na to, ze vyzera shit, tak je celkom ok...mam dva a na kazdom je iny stetček, na oranzovom plochy a na zelenou klasicky, taky tenky...inak fajn...minimalne na nejaky dekor bude dobry

    OdpovedaťOdstrániť