nedeľa 2. januára 2011

miss sporty - nail expert manicure - strong growth

V poslednom čase som prestala byť spokojná s mojim podlakom - doteraz som používala mliečnobiely Manhatan a nedala sa s ním naniesť tenká vrstva, preto dlho schol a podozrievala som ho, že mi bublinkuje farebný lak.
Tak som sa vydala na lov a objavila som toto: Miss Sporty - Strong Growth


Dúfam, že sa mi podarilo na fotkách zachytiť, že je dvojfázový a fľaštička naozaj obsahuje dve úrovne, ktoré sa pred použitím musia pretrepať. Obsahuje vitamín A a teda podporuje rast nechtov a tiež kalcium, ktoré nechty spevní a zabráni ich lámaniu. 


Stál ma niečo do troch eur a som s ním spokojná. Zatiaľ som viditeľné zlepšenie kvality nechtov nespozorovala, ale ako base coat slúži dobre. Má mäkučký štetček a preto sa dá naniesť tenký základ. Rýchlo uschne a farebný lak na ňom dlho vydrží.


Takže Miss Sporty odporúčam. A budem veľmi rada ak mi napíšete svoje tipy na overené podlaky.

13 komentárov:

  1. Již dlouho kolem něj chodím a pořád jsem váhám jestli si ho mám/nemám koupit.
    Mám! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já mám OPI Natural Nail Base Coat a jsem s ním moc spokojená. Potřebuju mít podlak průhledný, nemám ráda ty mléčné. A přijde mi, že na tomhle podlaku mi ty laky nějak lépe kloužou :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tiez som ho videla v drogerii, ale nemam s tou znackou dobre skusenosti

    ja pouzivam
    http://beautybybellatrix.blogspot.com/2010/12/stiepanie-nechtov.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som spokojna s Nail Tek Foundation II base coat... vyplni ti drobne ryhy na nechtoch a spravi velmi hladky matny povrch...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já používala OPI - Natural Base Coat, ale pak jsem kvůli lámavosti přešla na Essie- Protein Base Coat a jsem moc spokojená, nehty už jsou na tom mnohem líp. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Teba by som chcela mať doma <3

    Máš úžasne "opracované" nechty.....:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ďakujem za tipy, moj lov sa ešte neskončil. Začali sa mi totiž lámať nechty, tak idem hľadať rýchly a účinný spevňovač.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Veve, l'oreal ma celkom dobry spevnovac, taky priehladny a vo flasticke vyzera do fialova (ale je uplne priesvitny na nechtoch). pouzivam aj sally hansen, ale co ja viem... akoze aj ten l'oreal mi dost pomohol (cenovo su skoro rovnake inac).
    ak sa ti velmi lamu nechty, je dolezite ich aj vyzivovat, hlavne treba kremikovat a vela vela tekutin pit. skus aj vitaminove doplnky. mala som velmi lamave nechty a len spevnovac samotny nebolo 100%.
    s lakmi od miss sporty mam osobne velmi zlu skusenost, ale to je este spred rokov rokucich (lebo ma to tak odradilo), tak potom daj vediet ako to dopadlo s tymto.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. S podkladovymi lakmi nemam velmi velke skusenosti, takych 7-8rokov dozadu som ani ziadny podkladovy lak väcsinou nepouzivala. Potom som dlho pouzivala laky z Avonu alebo Oriflame, no kedze som nosila kratke nechty, tak neviem povedat, ci boli ucinne proti lamaniu. Z ostatnych znaciek som skusila podkladovy lak/spevnujuci lak od Miss Sporty (nie tento co mas ty, bola to nejaka starsia verzia, ktoru uz nepredavaju) a nebol dobry, mala som pocit, ze ziadny podklad ani nemam, navyse robil bublinky....potom si tak matne spominam na spevnovac od Manhattan (nazov neviem, no bol priesvitny),ten bol celkom ok, no rychlo mi zhustol.... dalsi co mam vyskusany je Rimmel - Stronger base coat, ten bol dobry, mala som ho viac krat za sebou, az donedavna kym som neobjavila Sally Hansen - Double Duty Strengthening Base & Top Coat, ktory je rovnako dobry. Momentalne mam Sally Hansen - Diamond Strength Base & Top Coat a Sally Hansen - Miracle Cure, no zatial ziadne rozdiely nevidim. Mojim nechtom asi ziadny lak nepomoze, jedine co mi akotak pomaha (nechty su stale tenke, no nerozstiepia sa hned) su vitaminy (cerstva zelenina a ovocie denne, pohar mlieka) Pocula som, ze tabl.Biotin pomahaju, no neskusala som zatial. Najblizsie planujem skusit Nail Strengthening Base Coat od Yves Rocher.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Já jsem měla dost velký problém se štěpením a lámáním nehtů :( Docela často jsem je musela stříhat na krátko a když už jsem se zaradovala, že mi hezky porostly - voilá, opět lámání atd. :( Byla jsem z toho dost zoufalá, koupila jsem si hodně podlaků, mimo jiné i tenhle - Nail Expert. Nebyl špatný - na chvíli se mi nehty zpravily, ale ani tak to nebylo ono.
    Proto jsem znova zaběhla do drogerie a rozhodla jsem se investovat do pořádného podlaku a taky že jsem ho objevila - Rimmel London: Nail Rescue - Save Me. Tenhle podlak je opravdu zázrak. Nehty se mi po něm nádherně zacelily, jsou teď zravější a lesklejší :) Jsem s ním naprosto spokojená a nedám na něj dopustit. Trik je v tom, že je založený na bázi 14-ti denní jakoby kůře - nanese se první vrstva, která se nosí týden, a druhý týden se nanese vrstva druhá. Po čtrnácti dnech se pak vše odlakuje. :)
    Takže pokud chcete dobrý podlak, opravdu doporučuji tenhle :) :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Tieto Miss Sporty na starostlivost su skvele, uz dlho som si ine podkladove laky nekupila :) Tento konkretny som nedavno minula :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Anonymný28.2.13

    ahojte, ja som si zrovna kupila zeleno-modru verziu dvojfazoveho laku MS..nerobi vam po pretrepani bublinky /aj ktorykolvek iny dvojfazovy/? ja sa to snazim len lahko premiesat nie divoko sejkovat, ale nejaka ta bublina sa vzdy vytvori..

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Anonymný16.7.13

    Nanasaj tenku vrstvu!!!

    OdpovedaťOdstrániť