nedeľa 6. februára 2011

Golden Rose - No.136


A opäť tu máme niečo od Golden Rose. Po mojom skvelom narodeninovom darčeku (TU) sa nemáte ani čo čudovať :-) Dnes je na rade odieň číslo 136.

Je to fialová ako má byť, presne taká akú mám rada. Fialová ako kravička Milka, ani tmavá ani svetlá. Taký ten studený odtieň, bez bordovej a červenej a navyše s jemnou perleťkou... Vlastne by sa mal volať po mne ;-) Lakovanie prebehlo hladko - ani som si nevšimla a bolo po všetkom. Dve vrstvy úplne postačia, nikde žiadna diera, ktorú by bolo treba zakrývať. Proste pohoda.
 Áno, priznávam, trošku prúžkuje, ale pod vrstvou top coatu to takmer nevidieť.
Ehm... top coat... Ten strieborný od Sally Hansen ma nahneval... Tie trápne nerovnosti okolo kožičky mi urobil on, keď som nadlak napotiahla až úplne k prstu. Začiatočnícka chyba, ospravedlňujem sa.


Napriek tomu, že sa mi po troch dňoch trochu oťukali končeky, nechcela som ho odlakovať. Popustila som uzdu fantázii a stvorila som tento divotvorný nail art :-)
Najprv som špongiou a bielym lakom zamaskovala známky nosenia, pretrela nejakým jemne trblietavým priesvitným lakom a potom razítkovala. Nie vždy sa mi podaria vzory takto pekne odtlačiť, ale mala som asi nejakú šťastnú ruku :-) Použila som lak Essence - I love my jeans na čierne obrázky a China Glaze - Passion na tie zlaté.
Čo poviete na moje "vesmírne diamanty"?

9 komentárov:

  1. óóó... výbornej nápad, strašně moc se mi to líbí :))))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. farba laku super - fialová moja naj farba ale tie diamantyyyyyyyyyyyyyyy ♥ boože aj ja chcem takú pečiatku, nikde som takú ešte nevidela a celkový dojem je super aj s hviezdičkami aj farbami strašne chválim nail art :)(veď vieš že ja som na ňho zaťažená hehe :D )

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Náááádhera! To kdybych uměla:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásný. Jsi šikulka:-)
    Mám dotaz. Kdypak budeš lakovat ten bílý Chanel?

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ahoj, chcem sa opytat, ci nevies odkial by sa dal objednat Sally Hansen Instant cuticle remover? alebo nieco podobne od inej znacky. skratka taky ten gel co rozpusti kozu okolo nechtov. lebo taky internetovy obchod co by zasiela na slovensko a predaval tento produkt je len amazon, kde ten produkt stoji iba dolar, ale postovne je bohuzial az 10 dolarov, co je strasne vela, najma v porovnani s tym, kolko to samotne stoji. za odpoved vopred dakujem,

    http://www.youtube.com/watch?v=kSziQsM_78Y

    (taketo nieco myslim)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tvá fantazie je výborná! Zkoušela jsem si tuto barvičku a mě moc nenadchla teda :(

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ooo, ten divotvorný nailart je překrásný! Nemůžu se na to vynadívat, jsi kouzelnice!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Dakujem všetkým za pochvalné komentáre. Moc ste ma potešili!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Anonymný9.2.11

    to je niečo úžané :D

    OdpovedaťOdstrániť