pondelok 25. apríla 2011

Happy Easter!


Všetkým želám krásny Veľkonočný pondelok! Ak ste boli, milé dámy, dnes ráno mokré - súcitím s Vami, ak nie - blahoželám :-)
Na rozdiel od môjho drahého, mňa tieto šibacie a polievacie zvyky nechávajú chladnou. Čo ma však baví, je maľovanie vajíčok! Tento rok som na túto skvelú činnosť dokonca mala čas a tak som vymyslela vajce, ktoré sa bude páčiť aj Vám!


Keď sa dobre zapozeráte, zistíte, že tie zvláštne psychadelické tvary a machuľe sú laky na nechty :-)
 Vyrobíte ich veľmi jednoducho a nepotrebujete ani špeciálny výtvarný talent. Proste pofliačikujete vajko pestroferebnými odtieňmi lakov a keď uschnú, fixkou na cédéčka nakreslíte hranice. Voilá!

Ešte ma napadá jedna veľkonočná tradícia - hľadanie vajíčok v záhrade. Namiesto nej skúste na mojom vajci nájsť laky, o ktorých ste už na mojom blogu čítali, prípadne ktoré ste spoznali. A napíšte do komentára aké ste úspešné! :-)


Dnešné lakovanie mojich nechtov je len klasická francúzka manikúra. To preto, aby Vás moje nechty neodpútavali od toho podstatného v dnešnom článku :-)
Na FM som použila biely lak z kolekcie Spring Nails od H&M a béžový sheer OPI Sweet Memories.

10 komentárov:

  1. Teda tomu říkám nápad!:-D Mě Velikonoce vůbec neberou, ale takovéhle vajíčko by mě možná i bavilo. Ačkoli, asi by chudinka nakonec bylo jen z různých odstínů červené:-D

    P.S. Francouzská manikúra účel nesplnila, vůbec jsem se od ní nemohla odpoutat jak jí máš krásně udělanou;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. videla som ho na FB tak som, ze s tym si sa pekne pohrala:) ale vyzera to efektne

    OdpovedaťOdstrániť
  3. teda Veronka!
    To si nemala vyzradzat, ale spenazit.. :)))

    krasne vajicko a dokonale nechty!
    like it!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. haha super napad! :D tak ja sa do toho pustim :) ja tam vidiiim ten kriklav zeleny od color club, levandula od avonu? zlaty od orly? ten mentolovy elf asik, modry trblietkovy miss sporty? taky do tyrkysova essie? fialovy od golden rose alebo mozno aj ten co si davala teraz od barry m :D a dalej uz neviem lebo si uz vymyslam :D (toto si mala dat ako sutaznu otazku akto by najvaic tipol by vyhral nieco:D)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. To je dokonalé, ale já bych neměla trpělivost se s tím piplat :) A přesně jako Dejnička, ta francouzská mani mě taky velice zaujala a okukovala jsem ji stejně jako vajíčko :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Love this! Now I want to paint my nails using this same idea!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. To je dokonalej nápad! příští rok určitě vyzkouším...jsi šikulka! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. tohle je prekrasne! vypada jako snad od Faberge:) to je umeni - vystavila bych si ho!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. to je tak krásne, skvelý nápad

    OdpovedaťOdstrániť