utorok 1. novembra 2011

avon - 24k Gold Strength


Fľaštička s podkladovým lakom Avon - 24k Gold Strength sa mi pomaly blíži ku koncu, ale kým sa minie, stihneme ešte krátku recenziu.
Veľmi som si ho obľúbila, aj keď nejaké vyživujúce alebo nebodaj spevňujúce účinky som si moc nevšimla. Pravdupovediac, dosť pochybujem o nejakom pozitívnom efekte zlata. Či už v prípravkoch na nechty alebo na pleť... No a tiež neverím, že obsahuje ozajstné zlato, pravdaže :-)
V každom prípade je to veľmi dobrý podkladový lak v zmysle, že farebný lak po ňom hladko kĺže. Rýchlo schne, takže nemusíte čakať, kým začnete skutočne lakovať. Má super konzistenciu a napriek tomu, že som už na dne balenia vôbec nezhustol.
No a samozrejme spĺňa všetky štandartné vlastnosti base coatu, ktoré prirodzene očakávam. Zabraňuje odlupovaniu laku, vyhladzuje povrch nechtu a chráni proti zažltnutiu. Nič viac, nič menej a mne to stačí.

Aké máte Vy skúsenosti s lakmi od Avonu? Myslím, tými spevňujúcimi a spol.?

8 komentárov:

  1. Od Avonu chci už dlouho nějaký zkusit, ale teď se mi jich doma nahromadilo tolik, že než je vypotřebuju... :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mám, taký s citrónom a som veľmi spokojná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja mam jeden od Sally Hansen, a bola som velmi sklamana, ked uz stal tolko penazi, cakala by som od neho viac ako len obycajny priesvitny lak, tuto som o nom pisala aj recenziu: http://modaskk.blogspot.com/2011/09/sally-hansen-miracle-cure.html
    Ak by si nasla podkladovy, ktory naozaj aj spevnuje, rada sa o nom dozviem. :)
    Nikavero

    OdpovedaťOdstrániť
  4. jediny podkladovy ktory mi spevnil bol z lekarne, znacka Four seasons, alebo nieco take..
    a sally hansen som mala tiez spevnujuci Hard as Nails, ale ucinok bol minimalny

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mám posilňujúci lak s minerálmi od Avonu, a ten mi tak spevňuje nechty (mám ich mäkké a ohýbajúce, čiže sklony ju štiepeniu...).
    Len škoda, že mi to nevydrží tak na týždeň, po 3-4 dňoch sa mi to odlupne...

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mám skúsenosti iba s farebnými lakmi a s tými som spokojná..

    giveaway na whaluciadid.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Anonymný2.11.11

    Mám tiež nejaký "spevňujúci" od Avonu...dávam ho do úvodzoviek,lebo tie tam právom patria..:) Vlastne je dosť o ničom,ešte sa aj rýchlo odiera. Od Oriflame mám Nail food, taká žltá vodička,ktorá je vodnatá,takže nič potom nemôžem robiť,keďže to neschne ako bežný lak a nachvíľu sa mi zdajú nechty vyživenejšie a silnejšie,ale objektívne v konečnom dôsledku...tak po pol hodine žiadna zmena.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ja mam milion spevnujucich a jediny co ako tak funguje je dajaky bezmenny kalciovy lak. ostatne su na nic. taktiez som vyhodila peniaze velke za sally hansen a vysledok ziadny. z aovnu, oriflamu a podobnych kalatologvych zalezitosti si nekupujem nic (velmi, velmi vynimocne raz za 5 rokov). nesuhlasim s tym systemomm predaja, pridu mi ako sekta niekedy

    OdpovedaťOdstrániť