pondelok 3. októbra 2011

h&m - Brown

 

Nie, nechcem vo Vás vyvolávať spomienky na jar, aj keď lak H&M - Brown je zo spring minikolekcie.
Práve naopak, spolu s ním sa budeme tešiť z jesene. Z pestrofarebných listov stromov, púšťania šarkana, gaštanov popadaných v tráve ... a hlavne z jabĺk! Z jabĺk v župane, sušených jabĺčok nachystaných na zimu a na jablkovú štrúdľu :-)
Z tohto laku mám hroznú chuť na sladké chrumkavé cesto plnené šťavnatými jabĺčkami so škoricou. Pretože škorica ho charakterizuje ôplne najlepšie. Teplohnedý, svetlejší odtieň s nádychom do oranžovej a konzistenciou ako karamel. Faktom totiž je, že je ťahavejší a hustejší. Zato však stačia dve vrstvy. Schne tak primerane, no pripravte sa na trošku nepraktický malý štetček.
Musím uznať, že na nechtoch nevyzerá najvábnejšie a myslím, že je len málo ľudí, ktorým pristane... ale na kabelke a topánkach budem tento odtieň nosiť rada. 

6 komentárov:

  1. tento odtien sa mi na nechtoch velmi nepaci, mozno keby na nom bol este nejaky vzor... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. farba krásna, ale nie na nechty :) možno na vykreslenie tekvičiek pred halloweenom :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Musím říct, že jsem trošičku na vážkách, co se tohohle laku týče. Jakmile jsem se na něj podívala, vybavil se mi javorový sirup. :D Ale na nehtech bych si asi nošení téhle barvy neužila. Možná tak s nějakým efektovým nadlakem. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. jo tahle barva je vyloženě na podzim správnou volbou :) já mám taky z hm trikolóru mám to na blogu tak se koukni jestli chces tu: czechmadegirl.blogspot.com
    budu ráda za komentář a za odběr ještě víc takže jen do toho, snad se ti bude líbit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Anonymný3.10.11

    no tak tato farba mi fakt nesedi :-(

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Anonymný30.10.11

    je krásny. tá farba...super!!!!

    OdpovedaťOdstrániť