piatok 28. októbra 2011

wet design


K tomuto videu a aj k jednénu z mojich dávnejších postov (TU) ma inšpirovala Collete z blogu My Simple Little Pleasures. Moja prvotina vyrobená touto technikou boli valentínske srdiečka. 
Teraz na jeseň som zdobenie do mokrého laku prispôsobila ročnému obdobiu a zo srdiečok sú razom pestrofarebné listy práve padajúce zo stromov :-)
Ak sa aj Vy rozhodnete skúsiť takéto zdobenie, vyberte si svetlejší základný lak a výrazné farbičky listov. Pekne to spolu zlaďte, nakvapkajte do nezaschnutého podkladu a špáradlom prepojte.


Pozrite si aj video, všetko tam máte pekne vysvetlené :-)

7 komentárov:

  1. Ten béžový lak, to je ktorý? Ten z tej jarnej sady?
    Vyzerá to veľmi pekne, si šikovná :)

    GIVEAWAY http://whatluciadid.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vypadá to úžasně, rozhodně to někdy musím zkusit... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Velmi pekne a hlavne neokukane, konecne zas nieco trosku originalne :) Inak, velmi pekny blog mas - a krasne nechty (aj ja take chcem :( :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Are you kidding me?? This is beyond perfect! I just stared at the pictures for a few moments. I love how elegant yet interesting and unique it feels. I really want this on my nails right now. It's gorgeous!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. nail art je pekny...ale mam trosku vyhradu k tomu videu :D ze ked taketo detailne vzory tak si mohla priblizit fotak, lebo to neni dobre vidno :) len to

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Lucia: Áno, to je presne on! Som s ním celkom spokojná, je to pekná béžová, len sa mi trochu horšie pracuje s miništetčekom.
    Kyky: Určite vyskúšaj, podľa mňa je to super :-)
    ann, Ulmiel: Thanx!
    Marta: Ja vieeeem, že toto video nie je bohvieaké... Ale točí mi videá vždy drahý a niekedy je ťažké porozumieť si :-) A navyše som pri tomto zdobení nemala čas kontrolovať kameru, lebo by mi zaschol podklad a bolo by po listoch :-(

    Všetkým, ktorý dobre nedovideli, sa moc ospravedlňujem. Techniku si môžete pozrieť aj na spomínanom blogu Collete.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Anonymný31.10.11

    ďakujem za inšpiratívny článok :) musím sa priznať že moje štetčeky a laky už upadali prachom lebo so nemala inšpiráciu... No keď som videla tieto nechtíky, tak myslím že neodolám pokušeniu ;)

    OdpovedaťOdstrániť