nedeľa 13. novembra 2011

catrice - Snow Motion!


Tento lak ste už u mňa na blogu videli niekoľko krát. Rada ho používam ako podklad pri rôznych zdobeniach a teraz prišiel čas, aby som Vám Catrice - Snow Motion! predstavila samostatne.
Okolo odtieňa dlho krúžiť nemusíme, je to klasická základná biela farba - kriedová, lesklá, hladká a čisto-čistá. Nevidím v nej ani mikro nádych žltej prípadne sivej.
Pravdu povdiac, mám z nej trochu rešpekt. Je to ako stáť pred maliarskym plátnom, alebo práve vymaľovanou stenou. Vždy rozmýšľam, či mám zobrať štetec a nejako tie nechty dotvoriť... zároveň mám strach tú bielu nevinnosť pokaziť :-) Tentokrát som strach neprekonala a máte ho tu v celej svojej kráse.


Tak ako sú podobné odtieňe na pohľad jednoduché a nekonfliktné, lakovanie samotné býva často peklom. Snow Motion! má takú strednú obtiažnosť a dá sa povedať, že kryje v dvoch vrstvách, tak ako sľubuje na obale. V prvom nánose sa pripravte na dosť značné diery, lysinky a prúžky, druhou hrubšou vrstvou sa mi nerovnosti podarilo postačujúco urovnať, no na niektorých miestach bolo treba tretiu.
Schol trochu dlhšie ale zase nerobil bublinky a vo výsledku ostal krásne lesklý.

Nájsť dokonalý biely lak na nechty je beh na dlhú trať, ale myslím, že práve tento je celkom príjemným čiastočným cieľom.

14 komentárov:

  1. Od Catrice mám 2 laky a oba sa bohužiaľ strašne zle lakujú..

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Anonymný13.11.11

    taa mne robil neskutocne .. nie ze bublinka ale bubliniska... aj hrozne sa mi nanasal.. mne sa podarilo az v tretej vrstve vsetko poskryvat, kedze ja ked dam hrubu vzdy mam tie bublinky tak musim jemnymi vrstvami lakovat nechty a na taketo nie co je tento lak jeden z najhorsich, farba je fakt krasna ale uz nikdy viac ho nechcem..

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Bílé nehty mám moc ráda. Já mám levný bílý no name lak a nevyměnila bych ho za nic! I když.. včera jsem šla kolem Catrice stojanu a po tomhle jsem pokukovala, nakonec jsem ale odolala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Bílé laky miluju, je to podle mě dost originální barva - co se nehtů týče.
    Akorát jsem zatím ten svůj dokonalý neobjevila. Možná někdy zkusím i tenhle. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. čiště čistý :)) Nádherný ;)) Vypadá opravdu moc pěkně :))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Pekné nechty a ja mám tiež rada biele laky na nechty alebo francúzsku manikúru. (:

    OdpovedaťOdstrániť
  7. aaale ja som vedela ze si o nom uz raz piisala! :D ale bolo to aj spolu aj s nail artom, ale aj tak som si ho pamatala, bo si ho opisovala :P

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Máš moc hezké nehty a ten lak je božíí :D
    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Sakra, jako čerstvě napadený nevinný sníh! Je parádní :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tak jsem se musela jít podívat, jestli takhle čistočistě bílý lak mám... a nemám! Samotný vypadá na nehtech rozhodně moc zajímavě, zauvažuju o něm :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Tento lak jsem si koupila o víkendu v Brně, jelikož postrádám pěkný bílý lak. Padl mi do oka a je moc fajn, přesně jak píšeš, při první vrstvě jsem se zhrozila, ale druhá to opravila a bylo to fajn :)

    http://barika-myextraordinarylife.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Anonymný20.11.11

    Ahoj chcem sa spytat ci nie je nieco co zaruci aby lak vydrzal dlhsie popripade ako sa to vola kto to vyraba a kde sa to da zohnat :))....myslim napriklad aj 2 tyzdne...a celkovo nabral taku lepsiu farbu napriklad v tomto videu http://www.youtube.com/user/pixi2woo#p/u/12/umSD8pfJO2c v 12:15 daco nanasaju na nechty...dakujem za odpoved :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. tento lak pri uplne pripomina nechty Lady GaGa v casoch The Fame Monster =D
    je pravda, ze poriadny biely lak je tazke zohnat, hlavne kriedovy...ja som skusila essence odtien white secret a bol nechtune vodovy a na nail art nepouzitelny
    takze dakujem za tip, nablizsie si v dm kupim prave tento biely lak od catrice ;D

    OdpovedaťOdstrániť
  14. I love these nails! I included them in a post I just wrote about white statement nails. Here's the link if you want to see it: http://www.thehannahgold.com/2015/08/fashionista-friday-white-statement-nails.html

    OdpovedaťOdstrániť