štvrtok 17. novembra 2011

essence - Fame Fatal & barry m - Foils


Najprv sa zastavíme pri klasickej červenej. Je to nie príliš originálna, ale napriek tomu vydarená farba od Essence a volá sa Fame Fatal.
Odtieň je jasnočervený, jemne šmrncnutý oranžovou a tak vytvára taký trošku paradajkový podtón. Lakuje sa skvelo, jednou vrstvou vytvoríte sýtu a veľmi lesklú plochu. Všetky tieto atribúty spolu tvoria výstražnú červeň. No ja sa jej nebojím, ja mám ukričané nechtíky rada!
Dokonca tieto odtiene považujem za maximálne kombinovateľné s oblečením. Niečo ako čierne lodičky - pozdvihnú celý outfit o triedu vyššie :-)

Ako ste si iste všimli, moja fľaštička je ranená. Vypadla priateľovi priamo v drogérii na dlaždice. Našťastie sa nikomu nič nestalo a prasklina je len povrchové zranenie :-)


Ako som Vám v predchádzajúcich postoch sľubovala, skúsila som razítkovanie s foil lakmi od Barry M. Samostatné recenzie si môžete prečítať TU a TU. Obidva, strieborný aj zlatý majú krásnu hladkú jednovrstvovú konzistenciu, takže sú pre túto techniku ako stvorené a naozaj to s nimi išlo pekne. Sú výborne krycie a výsledný vzor je ostrý a dobre viditeľný.
Ja som si na razítkovanie vybrala vzor z Konad doštičky M73 a celoplošný vzor s malými kocôčkami, trochu mi to pripomína hru tetris :-) Na niektorých miestach sú menšie nedokonalosti, ale nie je to chyba laku. To ja ešte nemám stamping úplne vychytaný :-)

11 komentárov:

  1. Červená v kombinaci se zlatými potisky je skvělá.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To je ale krásne vianočné :)

    whatluciadid.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. to peciatkovanie je skvele! v prvom momente som sa zlakla ze daky novy druh praskaca :D:D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ta farba od essence ja krasna, este som ju v drogerii ale nevidela ;]
    chcela by som sa spytat, ze preco vzdy ked pouzijem konad, ked zotriem stierkou lak zo sablonky tak tam vacsinou nic nezostane a nic sa na na peciatku tym padom nenalepi :( hrozne ma to stve, neviem, ci na to treba nejaky specialny lak, alebo ci len moj konad je nekvalitny, lebo som ho kupila v cinskom obchode s lakmi, dakujem =)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ked si ho kupila v cinskom obchode, tak to nie je Konad :))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. aha, ja som si myslela, ze to sa vseobecne vola konad, cize konad je konkretna znacka, dobre vediet :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Anonymný18.11.11

    mne sa viac páči len taký samý červený,bez razítkovania. A aj ten biely bol krásny,kým neprišiel navrch ten praskajúci čierny :)) Ale to je len môj pohľad. V každom prípade som rada,že som sa náááhodou pozrela na tvoj blog,lebo ťa mám na FB a celý týždeň premýšľam- kde je? prečo žiadna recenzia? :)) myslela som,že čo na blogu,hned aj na FB. Skrátka,čím častejšie,tým lepšie. :))))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Anonymný20.11.11

    Ahoj chcem sa spytat ci nie je nieco co zaruci aby lak vydrzal dlhsie popripade ako sa to vola kto to vyraba a kde sa to da zohnat :))....myslim napriklad aj 2 tyzdne...a celkovo nabral taku lepsiu farbu napriklad v tomto videu http://www.youtube.com/user/pixi2woo#p/u/12/umSD8pfJO2c v 12:15 daco nanasaju na nechty...dakujem za odpoved :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. MoMo Glamorous: Presne tak, Konad je firma/značka ktorá túto techiku priniesla na trh, ostatné značky ju viac-menej kopírujú. Aj ja som si pred časom kúpila platničku aj s lakom u Číňancov, ale je fakt, že tieto ich napodobeniny lakov vôbec nefungujú. Originál Konad lak obsahuje kaučuk, pomalšie teda schne, lepšie sa odtláča a vzor je krajší. No na razítkovanie nemusíš mať bezpodmienečne originál. dobre fungujú aj laky z drogérie. Vyberaj si hlavne také, čo sú dobre pigmentované, pekne kryjú v jednej vrstve a ich farba je výrazná.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Anonymný 2.: No kukla som to video a podľa mňa má celú manikúru urobenú gel-lakom, keďže ho dávala vytvrdnúť do lampy. No a iba táto technika lakovania vydrží tak dlho.
    Ak ale môžem poradiť, pozri si tento nadlak: http://nechtovyshop.sk/wet-glaze-tekute-sklo-15ml-p-3835.html
    Je to tekuté sklo, ktoré sa používa aj na prírodné nechty. Zanechá vysoký lesk, vytvorí hrubú ochrannú vrstvu a tak ti manikúra vydrží aj viac ako týždeň. Mám to vyskúšané, fakt dobre funguje.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. ahoj Veve som v nailarte aj v tomto vsetkom celkom nova nevedela by si mi poradit kde zozeniem Konad platnicky ? pripadne kde ich zhanas ty ? :)

    OdpovedaťOdstrániť