utorok 8. novembra 2011

essence - True Love


Jednou šťastnou náhodou sa mi dostal do rúk lak z pripravovanej kolekcie
Vampire´s Love od Essence - True Love.
U nás budú tiež všetky produkty onedloho k dispozícií, nástup celej kolekcie sa pripravuje k premiére filmu Twilight - Breaking Down. A ja sa už neviem dočkať! Aj keď mám dosť rokov na podobné mánie - knihy a ani filmy z tejto ságy ma nenechávajú chladnou a úplne som sa namotala :-)
Jasné, Vás to až tak baviť nemusí a dokonca aj pochopím ak toto šialenstvo pokladáte za naozaj šialené a nepochopiteľné. Jedno Vám však poviem - tento lak stojí za to!


A dokonca aj názov ho úplne vystihuje, pretože sa jednoducho musíte zamilovať. Základ tvorí čierna, alebo skôr veľmi tmavá slivkovo-fialová farba s obrovským množstvom shimmeru? trblietok?... niečo medzi tým - proste maličké pieskové zrniečka. V tieni pôsobia ako chladné fialové, ale na slniečku sa rozšantia do úžasnej purpurovej až cyklaménovej.
Naozaj je to veľmi vydarený odtieň, na aký sa v bežných drogériách len ťažko narazí. A verím, že sa stane hitom (a nie len kvôli filmu).


Pretože naozaj nie je nič, čo by som tomuto fešákovi mala vytknúť.
Aj samotné lakovanie bolo balzam na moju dušu :-) Po dvoch tenších vrstvách dostanete neuveriteľne sýtu a plnú farbu, uschne rýchlo a lesk čo zanechá, je naozaj luxusný. Práve ten sa mi asi na ňom páči najviac.
Nakoniec som nepoužila ani nadlak a aj napriek tomu je po dvoch dňoch nosenia stále krásny a zachovalý. A ako tak pozerám, ešte určite minimálne tri dni vydrží pekný.

Odporúčam Vám pozrieť si ho aj vo videu, najmä v tej slniečkovej časti je bezkonkurenčný!


Prihodila som Vám do videjka aj moju najobľúbenejšiu pesničku z Upírov, volá sa Flightless Bird a podľa mňa je možno lepšia než Bella´s Lullaby :-)

No, proste si to užite ako ja!

13 komentárov:

  1. ej ej fialkový krááásny :)))...no a už číítam, že náhodou sa k tebe dostal a že nemám plakať, že v DM ešte neni :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. uf, fialovú ja môžem vo všetkých odtieňoch :) krááásny . ale ako tak pozerám stránku essence, celá kolekcia, nielen laky, stoja za to :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tak ten nutně potřebuju!!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak tenhle lak bude vypadat opravdu dobře! :)) Budu se muset po něm podívat ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak ten budu taky nutně potřebovat :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tohle se Essence opravu povedlo! Těším se na něj!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mne sa zrovna tento veľmi nepáči, ale som zvedavá na ostatné!

    whatluciadid.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Essence překvapuje :) Už se na tu kolekci těším! A ta písnička rozhodně je lepší než Bella's Lullaby :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ahojte, ja zhanam pre dceru (ale trocha vyhovorka, aj pre mna) z twilight rady nejake laky. Viete mi poradit najlepsie nejaku internet stranku? Nemam nikde stastie na nic narazit. Inak ten lak je krasny, ja mozem hocijaky fialovy...

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Hmmm, tak musím říct, že mě tenhle kousek moc nenadchnul, ale chtěla jsem se zeptat... Vidělas swatche Vampire's love kolekce u Nihridy?
    Jmenovitě by mě zajímalo, jestli je tehle lak ve skutečnosti tolik do vínova, jako na jejích fotkách... Na tvém videu jsem to moc nevykoukala... :D
    A co se týče Flightless Bird, American Mouth, nemůžu než souhlasit, je to naprosto dokonalá písnička... A ta "Wedding Version" je podle mě ještě lepší! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Na obrázcích vypada úplne stejne jako dancing queen z HMka. Ale jak v reálu, těžko říct:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Tak dnes som si dokúpila ostatné odtiene z kolekcie a aj ďalšie potrebné upírie zbytočnosti :-) Ak teda máte poblízku drogériu DM, utekajte kým sa všetko nerozpredá.
    Kyky: U Nihiridy som fotky pozerala a prišla som na to, že tento lak je taký chameleón - v teplom svetle ide do vínova a v studenom umelom osvetlení je to skor chladná fialová ako na mojich obrázkoch.
    PlumFoolery: Neviem posúdiť, nikdy v živote som Dancing Queen nedržala v rukách :-)

    OdpovedaťOdstrániť