nedeľa 6. novembra 2011

opi - Tease-y Does It


Trošku oneskorene, ale predsa Vám prinášam môj dušičkový lak. Je síce z veselej a rozšafnej kolekcie Burlesque, ale mne sa veľmi hodil.
Opi - Tease-y Does It mi pripomína tú pokojnú a zvláštnu atmosféru rozsvietených cintorínov. Úplne sa vidím ako večer kráčam podpazuchy s mojim drahým, vo vrecku mi hrkocú zápalky, čítam nápisy na pomníkoch, všade okolo je vôňa roztopeného vosku... No a samozrejme do tmy blikajú sviečky a kahance.

Presne ako v tomto laku - fuchsiové, zlaté a pupurové glitríky svietia utopené v hrejivom hnedo-fialovom základe. Ten základ je viac tmavohnedý než fialový a v bežnom osvetlení pôsobí tento odtieň decentne, elegantne. Len keď vykukne slniečko, vykuknú aj trblietka... No a Vy hneď spoznáte, že až taký decentný zase nie je :-)


S lakovaním som nemala problémy žiadne, jednoducho som naniesla dve vrstvy, bez dier, lysiniek a nerovností. Glitríky sa usadili sami. Pár minútiek som počkala kým náter uschol a chcela som dať nadlak. Lepšie som sa však zadívala a zistila, že ani nie je potreba. Manikúra sa leskla o dušu spasenú aj sama, bez pomoci. Tak som ju tak nechala a odsledovala čo vydrží. Nakoniec som ju odlakovávala po štyroch dňoch v stále pozerateľnom stave. 
Ale nebojte, vo videu máte láčik pekný, nový, čerstvý :-)

10 komentárov:

  1. Dneska jsem ho držela v ruce a říkala jsem si, jak je pěkný, ale nalakovala jsem nakonec něco jiného :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Och, tak ten je nádherný!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já ho taky miluju a tobě snad sluší ještě víc:-D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mně se hrozně líbí na všech fotkách, ale ve skutečnosti je na mě až moc třpytivej a moc fialovej. Ale krásnej je, to jo :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. na fotkách vypadá pekne, ale na videu je už moc hnedý na mňa...

    OdpovedaťOdstrániť
  6. A já pořád přemýšlím, že ho prodám. Možná si to rozmyslím a dám mu ještě šanci. :-)

    OdpovedaťOdstrániť