nedeľa 26. februára 2012

31 Day Challenge

Nie je to tak dávno, čo sa medzi nechtovými maniačkami rozšírila jedna veľmi zaujímavá výzva.
Ide o tzv. 31 day challenge a jeho podstatou je urobiť si nové nechty každý deň podľa nasledujúceho zoznamu:


V blogovej sfére sa našli hrdinky, ktoré to skutočne zvládli za 31 dní a ja ich úprimne obdivujem! Muselo to stáť naozaj veľmi veľa úsilia a trpezlivosti každý deň nájsť čas, inšpiráciu a chuť urobiť nejaký výtvor na nechtíkoch a ešte sa s nim podeliť v podobe článku na svojom blogu.

Priznám sa narovinu, ja toľko času nemám, občas mi aj tá chuť a inšpirácia chýba... ale táto výzva je niečo, čo mi už dlhšie vŕta v hlave. Tak som sa jedného pekného dňa (dnes :-)) rozhodla s chrobákom v hlave skoncovať a vydať sa do boja.
Viem síce už teraz s určitosťou povedať, že každý deň si manikúru urobiť nestihnem. Nie je to kvôli práci a mojim ďalším povinnostiam fyzicky možné, ale budem sa snažiť odškrtávať položky zo zoznamu čo najčastejšie. No a pri tom mi Pán Boh pomáhaj! :-)

A ešte na záver, ak by niekoho táto výzva zaujala, budem veľmi rada ak sa do toho pustí spolu so mnou!

23 komentárov:

  1. no asi sa do toho pustím, ale teraz v najbližšej dobe určite nie :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na tvoje nail arty sa moc teším, ty máš na to bunky :-)

      Odstrániť
  2. Taky držím palce, já taky koukala na jiné blogy, ale zatím sama nemám odvahu (= jsem lína :D).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som sa na to dala práve preto, že už som tiež nejako zlenivela a jediný môj nail art (ak sa to tak dá nazvať) boli praskacie laky :-) Tak teraz dúfam, že som to ešte nezabudla... No veď uvidím po takom 9-10 dni :-)

      Odstrániť
  3. uf, teším sa na toto všetko! :) a určite nevadí, že to nebude každý deň.. podľa mňa by bolo fajn, aj keby nové nechty boli len každý týždeň ;) a najviac sa teším na patterns!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na nové nechty a post každý deň by som si musela zobrať mesiac dovolenku :-) ale týždenné články sú viac ako reálne! A patterns bude určite fajn, aj ja sa na to teším :-)

      Odstrániť
  4. jeeeeeeeej, tak to ma viac ako tesi!!! uz sa neviem dockat vytvorov tvojich sikovnych a kreativnych rucicek a hlavky! ja sa na to nedam urcite, nie som natolko sikovna aby som bola schopna vyrobit denne nieco co by stalo za zverejnenie, ale rada sa budem kochat tvojim blogom, fingers crossed! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja sa na to veľmi teším a dúfam, že to zvládnem dotiahnuť do konca. Ale až tak veľmi sa neteš, lebo denne to určite nebudem zvládať:-) Budem rada ak sa tu objaví splnená položka zo zoznamu tak za cca 4 dni... Aj aj tak myslím, že som si dosť naložila :-D

      Odstrániť
  5. tak to sa tesim a prajem peknu volu a cas:)

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. vau! toto je stvorene ako pre mna!!!! :D urcite sa nato dam, ale neviem kedy :D ale urcite coskoro ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Martiii! Veľmi som rada, že ma v tom nenecháš samú... Spoliehala som na teba ;-)

      Odstrániť
  7. toto mi uz pride trochu prehnane, aj ked si nechty lakujem dvakrat do tyzdna - raz nail art, raz obycajna farba, pripadne trblietky alebo praskac...myslim si, ze kazdy den prelakovavat si nechty inak je skoda a plytvanie casu, pretoze taky lak vydrzi min.3 dni pekny, clovek, ktory to zvlada, nemoze fakt nic ine na robote, len lakovanie nechtov ;D ale koniec koncov, to moze byt zaujimave ;]

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No je pravda, že dať sa na toto a naozaj robiť manikúru denne je dosť "o hubu" :-D, ale zase ako strata času mi to nepríde... Viem pochopiť, keď je lakovanie nechtov koníček a vtedy to tak neberieš. Proste robíš, čo ťa baví. Ako čítanie každý večer pred spaním :-)
      Úplne môj prípad to nie je... ale do dôchodku sa možno k tomuto stavu prepracujem :-)))

      Odstrániť
    2. lakovanie nechtov je jeden z mojich najvacsich konickov...ale skorej ide o to, ze by mi bolo luto odstranit manikuru hlavne, ked by sa mi fakt podarila ;D

      Odstrániť
  8. ja by som sa do toho pustila :-) sice by som to nestihala kazdy den, ale obcas mam dobre tyzdne a stiham viackrat za tyzden menit farby :-)
    a konecne som zistila, o com 31 Day Challange je :-)

    http://rianasbeautybox.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jéj, to by som sa moc potešila, keby si sa aj ty pripojila! Denne sa to asi nedá zvládať, ale myslím, že to bude fajn pocit keď sa dostaneme na koniec :-)

      Odstrániť
  9. Jsem na tebe zvědavá, těším se na výsledky a držím palečky!;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Mna by asi porazilo, takze drzim palce, nech to vyjde! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ja by som sa aj pridala k tebe, ale moj blog je este len v plienkach :) Ale casom to mam urcite v plane :)

    OdpovedaťOdstrániť