utorok 7. februára 2012

opi - Animal-istic


Nebyť vianočnej nádielky darčekov ostane kolekcia The Muppets v mojej zbierke nezastúpená. Tomuto laku som sa veľmi potešila, aj keď by mi táto skutočnosť nijak zásadne nevadila. Ide o to, že sa mi z uvedenej kolekcie tie neglitrové odtiene nepáčili a tie glitrové ešte viac :-)
Aby sme si rozumeli, trblietka ja úplne milujem, ale tieto mi nezahrali na strunu. Všetkých 5 glitrových odtieňov obsahuje strieborné a farebné blyšťavé čiastočky v jemne tónovanom základe. Práve ten mi trochu vadí - samostatne je farebne jemnučký a zákonite nekryje... Ak ho ale chcem použiť ako efektový nadlak, som vo výbere toho podkladového dosť obmedzená a to nemám rada.

Teraz je už však neskoro plakať nad rozliatym mliekom a tak si liečim rozčarovanie aspoň lakom
Opi - Animal-istic. Je to zvláštna farba... niečo medzi jasnočervenou a ostroružovou, trošku mixnutá paradajkovou, oranžovou a snáď aj korálovou. No a občas vidím aj fuchsiové odlesky. Mám dojem, že podľa osvetlenia sa mení aj jej podtón - z teplého do studeného a naopak. Rovnako sa mení aj môj celkový dojem z tohto odtieňa, chvíľu mám pocit, že mi pristane a o pár minút ho chcem odlakovať :-)
Je nevyspytateľný, výrazný a odvážny, ale svoje uplatnenie u mňa určite nájde. Najdokonalejší bude na pedikúru!
Lakoval sa mi dobre, konzistencia je skôr tekutejšia, ale kryje v 2-3 vrstvách. Schne primerane a dlho vydrží. Ja som ho nosila cca 4 dni v naozaj peknom stave. 


Aké sú vaše dojmy z celej muppets kolekcie?

10 komentárov:

  1. zaujimavy, taky.. zivy.. :) a mixnutych farieb je v nom veru neurekom.. ale priznam sa, nie som si ista aky mam z neho dojem, taky.. zmatocny trocha.. pacia sa mi modre odlesky a jeho + je asi aj fakt ze je dost unikatny.. a kraaasne kriklavy do tohto rocneho obdobia! :) asi sa mi paci.. :D inak z muppets ani mna nic extra nenadchlo, podlahla som rainbow connection a trocha si za to nadavam, az na velke hexagramove glitre je identicky ako Circus Confetti od Essence.. len rozdiel v cene je 10 euro, ze ano...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tento je taký trochu ukričaný a na rukách si naň neviem zvyknúť, ale na nohách je fakt super. Možno preto, že tam si tak dobre nedovidím :-)
      Na to, že Muppets bola vianočná kolekcia, tak fakt nič moc... Na podobné hrátky ako tieto glitrové opíky mi úplne stačia Essence - Twins, navyše sú to trblietka v priesvitnom laku a môžem ich vrstviť ako ja chcem. Rainbow Connection som odolala práve kvôli Circus Confetti a som tomu rada, lebo ani ten moc nenosím. Som na nervy z toho odlakovávania potom :-)

      Odstrániť
  2. what a beautiful shade of red!great choice.opi's my fav brand for nail polishes.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mě Muppets kolekce vůbec neokouzlila. A to ani tenhle lak, i když mi přijde jako jeden z těch hezčích... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ako si ich vieš nalakovať tak rovno Vejka? Používaš nato nejaké pásiky alebo šablónky?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ide mi to už tak nejak samé od seba :-) Pásiky a ani šablónky nepoužívam a vlastne ani neviem, či sa niečo také vyrába. Chce to proste trochu cviku a pôjde to :-)

      Odstrániť
  5. noo jednoznacne je zaujimavy kusok toto :)
    a k tmu muppets - ako mne sa celkom paci, pacili sa mi prednedavnom viac ale ako som tak pozerala fotky a tak mi prisli tie glitrove ako kazde ine glitrove, takze nic vynimocne..takze som si ich nakoniec nekupila :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podľa mňa tie Muppets glitráčiky vedia dosť dobre nahradiť nadlaky od Essence - tie "dvojičkové".

      Odstrániť
  6. Anonymný19.2.12

    Z Muppets kolekcie podľa mňa jednoznačne najlepší Designer De Better. Úžasný!!! No a ešte stále váham nad Excuse moi :)
    K Tvojmu Animalistic - je krásny. Ja mám rada výrazné farby, takže za mňa aj nanohy aj na ruky, nech je to pekne zladené ;)

    OdpovedaťOdstrániť