utorok 3. apríla 2012

Day 20: Water Marble


Dvadsiateho dňa v zozname som sa obávala najviac. Water Marble manikúra je totiž strašne "zapeklitá" situácia :-) Na jednej strane viem, že vyzerá úžasne a nedá sa mi vynadívať na ten výsledok. No na druhej strane, keď som si predstavila, čo ma čaká, kým ju vyhotovím...
Proste sa mi do toho tááák veľmi nechcelo. Vybrať správne laky so správnou konzistenciou, odhadnúť akurátnu teplotu vody, oblepiť si všetky prsty lepiacou páskou. Potom s tými nemotornými prstami čo najrýchlejšie nakvapkať laky do vody a vytvoriť nejaký zmysluplný vzor, nie guláš :-) Do toho vzoru ponoriť jeden vyvolený necht, vybrať ho, odlepiť z neho mokrú a zababranú lepiacu pásku, odlakovať čo sa dá a pokračovať ďalším nechtom... Je to makačka, čo si budeme hovoriť.
Samozrejme, už teraz som rada, že som celú tú tortúru podstúpila.
Konečný efekt je krásny, originálny, páči sa mi a zasa ho dlllho robiť nebudem :-)



23 komentárov:

  1. Och! Tohle je pro mě taky největší výzva, marble art. Ještě jsem ho nikdy nezkoušela a taky se toho bojím, musí to být příšerná piplačka. Ty sis s tím pohrála naprosto skvěle, na jedničku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. wow!tak to je nadhera! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Anonymný3.4.12

    Moc se ti to povedlo, vypadá to překrásně :)
    Taky už jsem to chtěla párkrát zkoušet a i bych vydržela se s tím piplat, jenže když mi každý lak vydrží na nehtech neporušeně max. 3 dny, tak to asi nemá smysl tvořit...
    Verunka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veď ja tiež nenosím jeden lak dlhšie ako tri dni, len mňa začne väčšinou nudiť :-) A tiež sa vždy teším, kým môžem vyskúšať nejaký nový ;-)

      Odstrániť
  4. Můžu říct, že hezčí watermarble nehty jsem ještě neviděla! To je nádhera! Jak dlouho to všechno trvalo? Věřím tomu, že je to šílená piplačka, hlavně pak všechno dočistit apod...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, tak veľkú pochvalunsom dávno nedostala :-) Trvalo mi to asi hodinu aj s nalakovaním podkladovým lakom a očistením nechtoch a celého môjho okolia :-)

      Odstrániť
  5. veľmi pekne sa ti to podarilo, ja viem je to makačka, a treba mať na to nervy aj odvahu :D keď ja so to skúšala mne sa to vôbec nedarilo a nemala som na to nervy :D akurát bol z toho bordel :D...ale ty si to zvládla úplne skvelo ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. PARADA !!! Velmi pekne to je :)Aj ja som to skusala viackrat, ale neslo to tak dobre, a presne toto ma odradza - ze to je piplacka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. krasa..ani nevies ako sa toho bojim ja :D ako cert kriza :D ach jaaj...inak za cely svoj zivot som to skusala raz a uz som si povedala ze nieee, ale teraz ked budem musiet co mi zostava :D ale potom uz tiez na hodne dlhu dobu sa k tomu nevratim...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Marti, veď toto je tiež len môj druhý pokus, ničoho sa neboj :-)

      Odstrániť
  8. krasne, mne sa toto moc nedarilo najma preto, ze sa mi zle roztekali tie laky..nenasla som vhodne..

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Nádherné nehty! :)

    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Nádhera, jsi vážně šikulka :))

    www.teensmajdcka.blog.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  11. krásne, toto by som asi nikdy nezvládla, ani netuším ako sa to robí, musím si o tom zistiť viac :)

    http://mynewbeautybook.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Tak hezkej water marble jsem ještě neviděla. Vážně moc povedené, tleskám :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. nadherna, tusim najkrajsi marble, aky som kedy videla! ^_^
    ja som to raz skusila a bol to totalny fail...potom som sa na to vykaslala, ze nemam na take veci trpezlivost, ked to nevyslo :D

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Och Veve, krajsie farby si ani vybrat nemohla, je to pastva pre oci, nadherne, uzasne... Aaaaach :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. hrozně se mi tahle technika líbí, ale ještě jsem nějak nenašla odvahu ji zkusit... tobě se ale náramně povedla!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Krasa, krasa, este raz krasa. Zatial som tuto techniku neskusala, je to fakt casovo a asi aj nervovo narocne ale vidim, ze sa to velmi oplati :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. SKúšala som water marble TOĽKOKRÁT! :) dokonca som raz stratila nervy natoľko, že som nechala misku s vodou na noc stáť v izbe - nech má tú správnu teplotu.. Kúpila som nové laky na nechty - aby to šlo.. Vzor sa mi buď spraví pekný len moje nechty to nejako dokašlú - tomu tiež nerozumiem, pretože som sa fakt snažila. ALebo sa mi nevytvoria poriadne veľké kruhy a ďalej sa nedostanem... Nevieš mi poradiť?

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Anonymný11.4.12

    Moc krásné.

    OdpovedaťOdstrániť