sobota 14. apríla 2012

Day 27: Inspired by ARTWORK


Pre dnešnú manikúru som si mala ako inšpiráciu vybrať umelecké dielo a som moc rada, že som si nechala poradiť od môjho drahého. Ukázal mi totiž najdrahšiu fotografiu na svete a mne sa okamžite zapáčila. Jej autorom je nemec Andreas Gursky a fotka zachytáva časť rieky Rýn. Zaujímavá je najmä tým, že samotný tok rieky, jej brehy a prostredie si uvedomíte až na druhý pokus... V prvom rade Vám totiž do očí udrú upokojujúce vodorovné línie a zvláštna, trochu pochmúrna kombinácia farieb.
Ja som sa tiež pokúsila pomocou sivej a zelenej preniesť atmosféru z fotografie na moje nechty. Myslím, že v zásade sa mi to podarilo a naozaj sa mi výsledok páči. No má to jednu chybičku krásy - ten pocit, že vidíte až na kraj sveta a tá hĺbka, čo sála z originálu sa mi sfalšovať nepodarila :-)


8 komentárov:

  1. Anonymný14.4.12

    Originální, nápadité. Ten obraz se mi velmi líbí, děkuju za tip na něj a na autora ;-)
    Verunka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Díky, aj mne sa tá originálna foto moc páči - mám rada takéto "jednoduché" umenie.

      Odstrániť
  2. zajímavý nápad udělat nehty takto! povedené:))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hmmm, zaímavý nápad :) Vypadá to krásně!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. veľmi pekné nechtíky, opäť sa ti krásne podarili ;)

    http://www.nailswithbaska.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. inak ja neviem :D kazde zname velkolepe najdrahsie a neviem ake dielo je vzdy take spatne :D aj obrazy...asi tomu nerozumiem, čo? :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No mne sa tiež moc tie staré umelecké diela nepáčia a do obývačky by som si Monu Lisu nezavesila... ale túto fotku kľudne aj nad posteľ :-) Mne sa moc páči :-)

      Odstrániť