utorok 26. júna 2012

gabriella salvete - No.157


Verím, že tento drogérkový skvost všetci dobre poznáte a určite ho veľa z vás aj má. Značke Gabriella Salvete sa podarilo namiešať veľmi pekný a originálny odtieň s označením No.157.
V malej nenápadnej fľaštičke sa ukrýva krásny orgovánový odtieň, ktorý mojim rukám dodal taký trochu sofistikovaný vzhľad. Je to určite tým, že lak má celkom výrazný chladný podtón, ešte ho umocňuje aj záplava modro-zelenkavých čiastočiek. Spolu tvoria nezvyčajnú, nápaditú a v mojich očiach očarujúcu kombináciu. Krásu tohto spojenia objavíte najmä na slniečku, trblietka v žiadnom prípade nie sú hanblivé, krásne svietia a veselo iskričkujú :-)
Lakuje sa pomerne dobre aj napriek tomu, že má hustejšiu, pudingovú konzistenciu. Naniesla som dve hrubšie vrstvy a ako vidíte, jemne mi presvitajú končeky nechtov. Vo väčšine prípadov mi to vadí ale tento lak som pokojne nosila s touto maličkou nedokonalosťou.
Schnutie vám moc objektívne neopíšem, pretože som po chvíľke naniesla rýchloschnúci nadlak, ale výdrž má dobrú, na mojich nechoch ľahko nadpriemernú a naozaj pekný som ho nosila štyri dni.


13 komentárov:

  1. mám ho také doma, ale ještě jsem ho nelakovala.. zatím obdivuji jeho krásu pouze ve flaštičce a teď už i na tvém blogu:) je nádherný!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ten je nádherný,..milujem fialovu a tato je krásna..

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Laků od GS moc nemám, ale tenhle mezi ně patří a jsem za to moc ráda, je to nádherná barvička. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mám ho také a líbí se mi, je takový vílí, jemný a bezva nositelný, ale nemůžu si pomoct, vadí mi, že se po odlakovávání shimmer strašně nachytá na nehet a tak trochu mi bublinkuje.
    Ale koukám na něj strašně ráda. <3

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tieto nechty s polu s lakom úžasné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. kráásny, od GS sú všetky laky krásne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Anonymný26.6.12

    je nádherný, tiež ho mám a patrí k mojim obľúbencom :)

    senses298.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Mám ho tiež a zbožňujem ho, veľmi podarený kúsok :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Taketo orgovanove su krasne, je ich vela ale GS to vylepsia tymi jemnymi trblietkami, krasa, velmi svedci tvojim nechtom :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Skúšali sem podobný a aj v snehulienke je podobný musím vyskúšať :)

    http://stoker-dewy.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Veve odpusť že ja lenivec sa takto pýtam, ale momentálne nemám moc času to zistiť prosím prosím kolko stojí priemerne lak od GS ? :-) ďakujem.... a ešte arz prosím odpusť ale akosi keď sa do drogérie dostanem akosi preletím okolo stojana s GS a nikdy sa nepozriem...a pri tom tie láčiky v tom stojanie kričia KÚP SI MA !! :-)))

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Nooo, ťažká otázka - ja si to moc nepamätám :-) Ale myslím, že okolo 2-3 eur. Určite nie viac.
    Už sa pri tom stojane zastav a adoptuj si nejaké ;-)

    OdpovedaťOdstrániť