nedeľa 3. júna 2012

sally hansen - Polish Remover


Vždy som si myslela, že v odlakovačoch nebýva veľký rozdiel... Všetky mi lak odstraňovali rovnako, všetky nepríjemne zapáchali a všetky sľubovali rôzne vitamíny a látky prospešné pre nechty. No napriek nim mi nechty dosť vysušovali. Tak som si ich kupovala v podstate bez rozmyslu a neriešila. Niekedy skončil v mojom košíku odlakovač od Essence, inokedy som si za pár centov kúpila fľaštičku z Liedlu a teraz naposledy som investovala do Sally Hansen - Polish Remover.
A to bol zásah do čierneho! :-)
Viac ako 230 mililitrový obsah dostanete v DM drogériách za cca 2,50€ a urobí naozaj dobrú službu.
Podľa popisu na obale je pre citlivé aj umelé nechty, obsahuje vitamín E, zmes provitamínu B5 a rumanček. Mal by aj rýchlo a jemne odstrániť lak a udržať pevné a zdravo vyzerajúce nechty.
Pod tento popis sa ja s radosťou podpíšem. Naozaj je iný a lepší ako odlakovače, ktoré som doteraz mala. Hlavne v jednej veci - pri samotnom odlakovávaní mám pocit, že zanecháva na nechtíkoch taký zvláštny voskovitý povlak, ktorý nezmizne ani po dôkladnom umytí rúk mydlom. Po dlhšom skúmaní som prišla na to, že to nie je žiadny povlak - to sú proste moje nechty.
Len krajšie, nevysušené a lesklejšie :-)

12 komentárov:

  1. já jsem si minulý týden zrovna taky koupila tenhle odlakovač akorát zelený a taky jsem s nim nadmíru spokojená a navíc krásně voní! =)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. My so spolubyvajucou mame tiez zeleny a obcas "fetujeme" jeho peknu vonu :D Su super, jemne a vsetko ako hovoris ale dost sa mi mina a je az prilis jemny na niektore hrubsie laky. Takze jeho drsnych kamaratov v zasobe obcas treba :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. momentálne mám už kúpený odlakovač, no keď sa minie kúpim tento :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. No dobre vediet, tiez uz mam odllakovac a tie nutne potrebujem takyto a uz som to vzdavala, ked si prisla ty s tymto prispevkom.. Dakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. no super, konečne nejaký poriadný odlakovač, už mi lezú na nervy tie odlakovače, ktoré tak vysušujú nechty...dakujem Veve, aspoň viem, čo nabudúce nesmieme s mamkou zabudnúť v DM-ke kúpiť ;) :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tyjo, v odlakovačích taky nehledám žádnou vědu, možná je čas začít si vybírat nejen podle ceny :D .... stydím se :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. no dnes som nanho dlho dlho v DM-ku pozerala a vahala ci ho mam kupit alebo nie :D ale dakujem, teraz som si ista, ze zajtra sa tam vratim a vezmem ho :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Super, minule som bola u kamarátky a odlakovávala som si nechty s týmto, bola som strašne spokojná ale potom som si ani za boha nevedela spomenúť, čo to bolo za odlakovač! A bol to tento, ďakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tak jsem neodolala a na Tvé doporučení si ho koupila taky. Je naprosto úžasný, jen mi trochu vadí, že otvor pro nalívání odlakovače je moc velký, jsem zvyklá na odlakovače, které jsou jakoby přikryté a uprostřed je malinká dírka, tudíž to s ním nepřeženeš. Ale snad se s ním naučím pracovat :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  10. tiez som si ho nedavno kupila na tvoje odporucanie a musim povedat, ze som velmi spokojna :) vobec nemusim suchat po nechte, jemne prejdem a je to. a musim povedat, ze mi odlakoval aj supinkovy lak! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. mám od stejné značky, ale v zelené barvě, jiný nekupuji :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Anonymný4.8.12

    súhlasím s kočkami, je naozaj skvelý a s mojimi dlhými rozmaznanými pazúrikmi to bola láska na prvý dotyk. všeobecne sa odporúča nechty si odlakovať s vatou a nie s vatovými tampónmi (pričom niektoré majú naozaj nechutný povrch - lesklý, šmýkajúci sa, nesajúci odlakovač ani rozpustený lak) - takže keď skombinujem tento skvelý odlakovač (navyše veľmi kvitujem cena = veľkosť), tak som maximálne spokojná. vrelo odporúčam. už keď nič, aspoň ho vyskúšajte. nie je drahý a ak nebudete spokojné (o čom ale už teraz silno pochybujem), nemusíte sa k nemu už vrátiť.

    OdpovedaťOdstrániť