nedeľa 16. septembra 2012

Babs - Too Much For 1 Bottle?


Po dlhšej prestávke si dáme jeden skutočne originálny lakový exemplár, ktorého názov Vám zatiaľ iste nič nehovorí... A ani nemôže :-) Jeho autorom totiž nie je žiadna renomovaná značka, ale moja a určite aj Vaša lakovacia kamarátka, naša milá Babs!
Jej blog (TU) kvôli technickej poruche nefunguje, ale na Facebooku (TU) je samotná autorka často zatihnuteľná.
Ak ste blog sledovali, určite Vám neušlo, že Babs má chuť experimentovať a namiešať si vlastný lak je výzva, ktorej neodolá. Ja ju úplne chápem, rozumiem tým "poryvom krehkej duše lakovej závisláčky", ktorá postáva pred objemnou zbierkou a nevie si vybrať... Ten správny a dokonalý odtieň, vystihujúci momentálnu náladu a zároveň spĺňajúci praktické požiadavky. Áno, život býva ťažký, ale kto sa bojí nesmie do lesa :-) No a Babs je z tých odvážnych, neostýcha sa skombinovať nemožné a úplne ju vidím v malom chemickom laboratóriu, v bielom plášti apartne postriekanom výsledkami metódy pokus - omyl :-)


Takto nejako iste vznikol aj originálny exemplár namiešaný pre mňa. Too Much For 1 Bottle? milujem pre ten príbeh, preto, že je fialový, trblietavý a preto, že je mojím svadobným darom.
Nemám naň recept, neviem z čoho vznikla  tá zvláštna trochu zaprášená stredne fialová, ale baví ma jej rozmanitosť. Chvíľami sa totiž tvári ako teplučká slivková a sekunde preskočí na opačný koniec spektra a objíma sa s modrou. V zápätí na mňa vykuknú trblietka, iskrivý prášok, holografické tyčinky a srdiečka. Dostalo ma to ako silvestrovský ohňostroj :-)
V dvoch vrstvách si totiž na nechtíky nanesiete sýtu farbu s pidimalými hviezdičkami, väčšie glitríky a pri troche šťastia aj zo dve paličky. Srdiečka roztopašne tancujú za sklom a nie a nie ich vyloviť. Niečo ako nevybuchnuté rakety v tom spomínanom ohňostroji. Viete, že by boli krásne, ale nedarí sa ich odpáliť :-)
Na záver ma milo prekvapil fakt, že konečná manikúra pomerne rýchlo uschla, nezdržiavala a s jemne hrubým povrchom si poradila iba jedna dávka nadlaku.
To má Babs vychytané, ešte zapracovať na poslušnosti tých malých elementov a môže sa do toho pustiť vo veľkom :-)

12 komentárov:

  1. teda.. ten vypadá opravdu nádherně! Babs blog jsem měla moc ráda, tak doufám, že se jednou třeba vrátí.. už právě proto, že bych ráda viděla její další nápady.. další skvělé nápady jako je tento lak:) je přesně mého gusta a tvým nehtům moc sluší:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Anonymný16.9.12

    Ja sa už neviem dočkať svadobných nechtíkov a outfitu :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. oh this is just so lovely!wow.really great colour and i love that is sparkly.
    Join my ZARA BAG GIVEAWAY!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dokonalý, skvělý, úžasný. Achjo... <33

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tak to je skvělé.:)
    Zúčastni se u mě giveaway:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. This is so pretty, I love all the different glitter in it!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Wow, namíchat si vlastní lak, to je něco! Moc se jí to povedlo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. je to veľmi pekná farba a ešte k tomu keď sú v nej tie trblietky vyzerá veľmi pekne :)

    www.hicsuntleon-es.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ďakujem krásne Veroničke za milé slová a pozitívnu kritiku, troška ma mrzí že srdiečka sú také hanblivé, ale som rada že aspoň konzistencia a krytie je fajn, moc sa teším že sa vám moja alchýmia páči! :) <3

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Babs je macherkaaaaaaaaaaa ! oba palce hore :)))

    OdpovedaťOdstrániť