nedeľa 30. decembra 2012

opi - The Man With The Golden Gun II.


Tak a máme po nich! :-) Dúfam, že ste Vianoce prežili v pokoji a v príjemnej atmosfére a Ježiško vám nadelil kopec darčekov. Mne sa ich tento rok ušlo pod stromčekom naozaj veľa, no "lakový darček" som si nerozbalila ani jeden. Preto sa vrátime k laku, ktorý som dostala ešte pred sviatkami a v minulom príspevku ste ho videli v malej ochtnávke.

Ide o Opi - The Man With The Golden Gun, ktorý bol mojim spoločníkom pri štedrovečernom stole. Ako podklad som mu zvolila biely sniežikový základ tiež od značky Opi - The Alpine Snow. Mne sa táto kombinácia veľmi páči a aj keď moc nejde o vianočné ladenie farieb, manikúra na mňa pôsobí naozaj sviatočne... Ale mohol by lak s 18-karátovým zlatom pôsobiť inak? :-)))
Čo sa praktickej stránky týka, lakovanie je trošku náročnejšie. Šupinky zlata sú ťažšie a preto pri otretí štetčeka o hrdlo fľaštičky veľmi rýchlo utečú späť do vnútra. Treba preto lakovať rýchlo a nebáť sa ani hrubšej vrstvy. Na nechte sa už ale rozmiestňujú pekne, rovnomerne, poslušne.
Dokonca aj ten hrubší nános bezfarebného laku, ktorý som musela nalakovať, prekvapivo rýchlo uschol, či skôr sa vpil do bieleho laku... lebo povrch ostal jemnučko hrubší a šupinky bolo cítiť. Naniesla som teda ešte tenkú vrstvu Seche Vite a výsledok bol super. Krásny, lesklý, zlatý.
Manikúra mi vydržala dosť dlho, odlakovávala som včera večer, takže to je šesť dní. Ale zásluhu na tom má zrejme biely The Alpine Snow, než tých pár zlatých šupiniek :-)


Ako sa vám moja zlatá manikúra páči?
A aké nechtíky ste mali pri rozbaľovaní darčekov vy? Pochváľte sa mi v komentároch ;-)

12 komentárov:

  1. Zrovna přes tu bílou se mi to moc nelíbí, zdá se mi, že to zlato tolik nevynikne, ale možná to dělají jen ty fotky. Já bych volila nejspíš černou nebo nějakou tmavou.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a mně se to líbí. přijde mi to takové něžné a nepřeplácané. souhlasím tedy, že třeba na červené nebo tmavé to zlato vynikne lépe, ale zase na všech možných fotkách jsem to viděla takto zlatá na tmavé, takže se mi tato inovace fakt tak nějak líbí.

      Odstrániť
    2. No to je tak... mala som pod stromčekom oblečené tmavomodré šaty a cez ne biely svetrík, tak som ladila nechty so svetrom :-)
      Aj mne sa zdá, že na tmavom podklade zlatá lepšie vynikne, ale takto je to také iné. Nabudúce to plánujem vyskúšať na fialovej a tyrkysovej.

      Odstrániť
  2. ja som mala golden fever od essence :) :) ...
    tento lak by som skôr dala na čierny než na biely :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nabudúce vyskúšam aj takú kombináciu, nechcela som čierne nechty na Vianoce ;-)

      Odstrániť
  3. Anonymný30.12.12

    Ja by som si ho vedela predstaviť na tmavo-modrom až indigovom krémovom základe alebo potom tmavo-zelenom ako vianočný stromček :-) ale ani táto kombinácia nie je zlá a originálna.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vypadá to krásně, taková luxusní, elegantní manikúra.:)
    Na Štědrý den jsem měla taky bílý základ a přes něj zlatý třpytkatý Avon.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jéj, tak to sme mali veľmi podobnú "mani" ;-)

      Odstrániť
  5. to je nádhera toto ♥♥

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Anonymný30.12.12

    Taky mám ráda neotřelé kombinace :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. uz sa tesim na dalsie kombinacie s nim, ja som mala tie, co mam posledne na blogu:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. It's shine and romantic :) I really want "The Man With The Golden Gun", but I didn't found the store, that sell this lacquer, only online. I'm little bit afraid about buy lacquer online. I want to be sure that the lacquer is brand new.... It will be long journey. :)

    BTW:thank you for your web site. I really like it!!!!

    OdpovedaťOdstrániť