piatok 11. januára 2013

sally hansen - Frutti Petutie & essie - Set In Stones


S ružovými lakmi mám dosť komplikovaný vzťah, veľmi sa mi páčia a často si tieto odtiene kupujem. V podstate ich aj rada lakujem, ale po pár dňoch u mňa nastane zlom a strašne ma začnú nudiť.

Našťastie tento láčik od Sally Hansen - Frutti Petutie, je aj na ružovú dosť zaujímavý... ide o celkom výraznú strednú až tmavšiu ružovú, trochu ťažšie sa fotila a najviac podobná realite je na fotke číslo dva. Tam si môžete aj všimnúť, že má celkom značný malinovočervený podtón, ktorý ma dosť baví a vydržala som sa naň pozerať týždeň.
Týždeň preto, že laky z rady Complete Salon Manicure od Sally Hansen sú najtrvácnejšie aké som kedy mala. Je to z toho dôvodu, že ich textúra je zvláštna, pružná, povedala by som až gumová. Zostáva taká aj po nalakovaní a uschnutí a asi preto manikúra ľahšie odoláva "poveternostným vplyvom".

Lakuje sa tiež výborne, s hrubším ale jemným štetčekom sa dobre manipuluje. Krytie je postačujúce v dvoch tenších vrstvách a schnutie je rýchlo-rýchle :-)
Vlastne na tomto laku nenachádzam žiadne negatíva... snáď len vyššia cena. Dá sa kúpiť v DM drogériách za sumu okolo 9€, ale kvalitatívne sú na tom veľmi dobre, takže ja som ochotná investovať.


Aké laky držia na nechtoch najlepšie vám?

Edit: V záchvate písania som úplne zabudla spomenúť toho trblietavca, ktorým je Essie - Set In Stones. Skladá sa z malilinkých a trochu väčších hexagónikov v čírom základe a na fotkách vidíte jednu vrstvu.

13 komentárov:

  1. ten essie je krasny, ale paci sa mi aj kombinacia ruzovej so striebirnymi trblietkami..

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kraaasny lak! Len je velka skoda ze v nasej DM ich nemaju :-(

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mne sa ruzove laky paciaa tento vyzera vyborne:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. mňa hlavne už po troch dňoch začína nudiť každý lak :-D neznášam sa za to, lebo mám hrozne zničené nechty ale ... :-DDD

    OdpovedaťOdstrániť
  5. myslil že mne najlepšie drží Pupa a Sally Hansen a ešte pár jednotlivcov :-) z iných značiek. a presne tento lak mám a som s ním nadmieru spokojná a vyšiel ma len 6,50...:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Laky Sally Hansen mám veľmi rada. Majú krásne farby a dlhú trvácnosť, no cena je naozaj strašná.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. To je krásná růžová! A s tím stříbrným to vypadá moc dobře.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Essie je v tejto kombinacii uplny fesak!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. tak tieto sa mi fakt pacia:)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Zrovna tato růžová se mi opravdu moc líbí :).

    OdpovedaťOdstrániť