nedeľa 31. marca 2013

TOP 5 tag


Dlhšie som premýšľala čo za článok si dáme na Veľkú noc, jednofarebné nechty sa mi zdali príliš obyčajné, nail art som tu mala v poslednom čase hádam v každom príspevku a vajíčko som tento rok neozdobila ani jedno... No, hanba mi! :-)

Našťastie včera moja obľúbená blogerka Marta prišla s novým tagom TOP 5 lakov na nechty (jej článok TU) a nápad bol na svete. Povyberala som moje najzamilovanejšie odtiene, nanovo ich nafotila a pripravila pre vás sériu jarných obrázkov.


Laky v tomto článku som neupratovala podľa obľúbenosti, ale ak si niektorý z nich zaslúži byť na prvom mieste je to Color Club - Wild At Heart. Z jednoduchého dôvodu, je fialový a holografický.  Celý článok aj s videom o tomto krásavcovi si môžete prečítať TU. A radím vám to urobiť, lebo na jednej fotke sa nedá zachytiť celá jeho krása :-)


Najnovší a najmenší z mojich obľúbencov je zeleno-modrý Pupa Milano - Afro Iridescent. Krásny duochromatický odtieň pávieho pierka mám rada kvôli tomu ako krásne vyzerá na nechtoch a ako dlho vydrží. Podrobnosti nájdete v recenzii TU.


Trblietavý lak Opi - The Show Must Go On v TOP 5 nemôže chýbať! Milujem ho úplne nekriticky, lebo tá farba, to je splnený sen. Všetky moje ďalšie chvály naň si môžete kuknúť TU. Má len jedno negatívum - je mi ľúto často ho lakovať, aby som ho neminula :-)

Moja srdcovka je nenápadný a nežný Catrice - Sing: Oh, Champs-Élysées, ktorý mi robil spoločnosť na svadbe a napriek jeho biednej výdrži ho lakujem veľmi veľmi často. Proste nehynúca láska, ktorá začala v článku TU.


Posledný, ale tiež megafavorit je Opi - I Eat Mainely Lobster, ktorý samostatnú recenziu ešte nemá. Obzrieť ste si ho už mohli v poste s nail artom TU. Na fotke vyzerá príliš neónovo, v skutočnosti je to o niečo tlmenejšia korálovoružová s krásnym zlatým shimmerom. Ideálny na leto.


Na záver vás pekne poprosím, pripojte sa k tagu! Ja som zvedavec-zvedavý a rada si obzriem vašich favoritov, najobľúbenejších farebných miláčikov :-) Pokojne mi dajte odkaz do komentárov :-)


10 komentárov:

  1. Krásné laky, nejvíce mě okouzlil ten od Catrice a Opi- I Eat Mainely Lobster :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásný článek, a tag si ukládám a článek určitě někdy udělám :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tesiiim sa! a super, ze si vyzvala aj dalsie :P

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Wszystkie piękne :) Wesołych Świąt! :]

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásné laky ! :)
    Určitě taky taky někdy udělám ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Super tag :) Snáď sa ho podarí urobiť aj mne, lebo vybrať z mojej zbierky len 5 lakov, to bude umenie :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj pre mňa to bol oriešok, ale nakoniec som vybrala dobre - všetky sú tu zaslúžene :-)

      Odstrániť
  7. No Verunko, krásne si to vybrala!! Obdivujem Ťa že si sa rozhodla tak.. pomerne rýchlo, ja by som sa asi dosť zapotila kým by som vybrala piatich iba.. :)) a máš ako vždy krásne fotečky.. :) Krásnu Veľkú noc, vám všetkým! :-*

    OdpovedaťOdstrániť