nedeľa 21. apríla 2013

avon - 4 Spring Colours

Dnes vám chcem v jednom poste ukázať hneď štyri laky súčasne. Všetky sú z Avonu a asi aj patria do nejakej rovnakej série, teda pamätám sa, že boli nafotené spolu na jednej stránke katalógu :-)

Musím sa ale v úvode priznať, že som s uverejnením tohto článku dlho-predlho váhala. Napriek tomu, že sa mi naozaj veľmi páčia a sú skutočne krásne, nepodarili sa mi fotky. Ach, ale tak moc, že mi zobrali chuť k nim niečo písať... Jasné, dali by sa nalakovať a nafotiť znovu, no ničomu by to nepomohlo, pretože moje nechty sú momentálne v hroznom stave. Takže to tu dnes nejako prežite, lebo článok o týchto fešákoch som si proste nemohla odpustiť.


Sweet Pea Dream - prvý z mojej súkromnej kolekcie jarných lakov. Ide o krásnu, ale pomerne ťažko definovateľnú farbu - základ tvorí jemnučká teplá ružová, občas v nej vidím broskyňovú, občas nude... isté ale je, že obsahuje veľmi výrazný zlatý shimmer, ktorého je v laku naozaj požehnane. Nanášal sa komplikovane, dieroval a je dosť hustý, takže aj pomalšie uschol. V dvoch vrstvách ešte jemne presvitala línia nechtu.


Painted Peony - je jeden z mojich obľúbených a už sa moc teším na leto, lebo k opáleným rukám bude určite vyzerať úžasne. Odtieň je v skutočnosti asi o tón tmavší a pripomína mi dužinu červeného pomaranča, proste svieža ružovo-oranžová. Tiež obsahuje rovnaký shimmer ako predchodca, ale je trošku lepšie pigmentovaný a v dvoch vrstvách by sa dal nosiť. Pracuje sa s ním celkom dobre - hustejší, ale nerobí lysinky.


Blue Water Lilies - moc príjemný lak nezábudkovo modrej farby opäť so shimmerom, ktorý vyzerá na fotke a pod umelým osvetlením skôr ako strieborný...ale v skutočnosti je zlatý :-) A to je kombinácia, ktorá sa len tak nevidí. Lakovanie bolo o poznanie lepšie ako u kolegov, konzistencia bola akurát a nerobila v ničom problém, schnutie priemerné  a kryl v dvoch hrubších vrstvách.


Garden Green - tak do tohto laku som sa zamilovala a ako jediný som zatiaľ ponosila na kompletnej manikúre. Zaujímavá trávovo zelená farba s ostrozeleným shimmerom, nemusí pristať všetkým rukám...ale mne sa tak páči, že to neriešim. Lakoval sa najlepšie zo všetkých štyroch, úplne kryl v dvoch vrstvách, celkom rýchlo uschol a vydržal necelé tri dni.

Ktoré sú vaše obľúbené farby na jar? Skúšali ste niektorý z týchto z Avonu?

22 komentárov:

  1. Ten modrý je kouzelný, líbí se mi nejvíc. A nehty máš stejně pořád krásné, i fotky jsou dobré :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Neskúšala ale keby bola možnosť, všetkými desiatimi beriem Painted Peony <3
    a fotky sú dobré :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No já zírám, kde se v Avonu vzaly takové pěkné laky?? Ten zelený není můj šálek čaje, ale ty tři další bych brala! Musím někde sehnat katalog :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ostatné z Avonu, sú viac-menej bežná nuda, ale tieto sa im podarili :-)

      Odstrániť
  4. ten marhulovy a modry..brala by som hned :) ja som mala raz cerveny z Avonu a vydrzal neskutocne dlho a kryl v prvej vrstve.. este ho stale mam a nie je ani vysuseny.. :) inak este musim dodat, ze ako vzdy krasne odfotene :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na mne takú výdrž nemávajú, väčšinou len tak dva dni - ale to závisí aj od kvality nechtov.
      Ďakujem za pochvalu fotiek, možno nie sú úplne otrasné, ale neviem sa s nimi nejako stotožniť...nabudúce budú snáď lepšie.

      Odstrániť
  5. Z Avonu som laky ešte nemala a pritom mám laky veľmi rada, najviac sa mi páči ten prvý, vyzerá úžasne!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Laky z avonu mam velmi rada :) prave vcera som vyhodila mojho uplne prazdneho cerveneho milacika real red :/ ale iz si ho planujem kupit znovu , bol hrozne super :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na ten som už pár krát pozerala a váhala, či ho objednat. Nie je príliš teplý, paradajkový?

      Odstrániť
  7. Sweet pea dream jednoznačně :) Také jsem nad nimi přemýšlela, nakonec jsem nevzala ani jeden. Možná dobře, husté děrovací laky nemám ráda :(

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Druhý a tretí sú krásne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. určite trojka najkrajšia ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Prve dva odtiene su nadherne no laky z avonu nemusim strasne rychlo sa mi zlupuju, uz v den nalakovania :(

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ten Painted Peony je naozááááj úžasný :-) ja zatiaľ z Avonu mam iba spevňujúci lak a v minulosti ich pár bolo ale skúsenosti neboli najlepšie.. :/ momentálne pri nákupe siahnem po drahších značkách zvučnejších mien alebo jednoducho v dorgérkach po essence alebo GS...no ale ako tak vidím budem musieť prehodnotiť aj ten Avon ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Anonymný21.4.13

    Inšpirovala si ma nalakovať si odtieň Painted Peony. Je to už dávno čo ho mám, ale na nechty sa ešte nedostal. Zdal sa mi spočiatku nezaujímavý, ale na tebe vyzerá krásne :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite aj na tebe bude krásny, tie zlaté odlesky má skvelé.

      Odstrániť
  13. avon katalog som videla naposledy este minuly rok asi :D a nejak ma moc neoslovili tieto odtiene...mozno ten este ten zeleny ako tak:P

    OdpovedaťOdstrániť
  14. já jsem si na základě tohoto článku včera objednala Blue Water Lilies a Garden Green. jsou to přesně barvičky pro mě. :-) navíc jsou teď v Avonu za super cenu 59Kč, takže nákup byl jasný. :-) díky za upozornění na tyto odstíny. ;-) podle avoňáckých fotek bych je vyhodnotila jako nezajímavé...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No fotky v katalógu sú väčšinou na nič... Dúfam, že budeš s nimi spokojná! ;-)

      Odstrániť
  15. Ty první dva se mi tuze moc líbí! I když... Painted peony přeci jen o trošku víc. A fotky máš náhodou moc pěkné :-) Bebe

    OdpovedaťOdstrániť
  16. pozývam ťa na moju GA :)
    http://mimslady.blogspot.sk/2013/04/prva-giveaway-na-uvitanou.html

    OdpovedaťOdstrániť