nedeľa 26. mája 2013

Mavala - Nail Polish Remover


Pôvodne som ani nechcela písať príspevok o tomto odlakovači od Mavaly. Prišlo mi to zbytočné, lebo som s ním nezažila nič zvláštne a vlastne ani neviem ako som ho minula :-) Dostala som ho od manžela, ktorý mi zo služobnej cesty priniesol lak tejto značky a k nemu bol zadarmo 50-mililitrový odlakovač. Takže podľa príslovia "darovanému koňovi na zuby nepozeraj", som ho poslušne dopoužívala a skoro zabudla...
Lenže pred pár dňami som na e-shope Fann parfumérie objavila cenu, za akú sa predáva 100ml balenie a jemne ma to omráčilo :-) Pýtajú zaň 8€ - ak by náhodou od toho niekto čakal zázrak, tak považujem za povinnosť vám oznámiť, že za to naozaj nestojí. Je úplne rovnaký ako tie najlacnejšie neznačkové odlakovače. Nechty vysušuje tak isto a dokonca mám pocit, že odlakovanie s ním trvá dlhšie. Síce obsahuje aj acetón, no na trblietavé a glitrové laky je krátky. Obyčajné krémové laky s ním dáte dole v pohode, ale rozhodne to nie je nič, za čím by ste hneď museli bežať do drogérie.

A keď už sme pri tom, ktoré kozmetické veci sú u vás prepadáky?

3 komentáre:

  1. essence gélový nadlak ... nechcela by som ho ani keby bol zadarmo :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som ho donedávna mala na wishliste, ale nepodarilo sa mi ho zohnať, tak mám zaň náhradu NYC rýchloschnúci nadlak a som spokojná až tak, že už mi prestallo pišťať srdce aj za tým od Essence:)

      Odstrániť
    2. Ten som si kúpila aj ja a tiež ho rozhodne za zázrak nepovažujem. Lesk má síce naozaj krásny, ale mne hrozne pomaly schol. A na to ja nemám nervy ;-)

      Odstrániť