štvrtok 20. júna 2013

Cupcakes


Tak a je to tu, moje "bejby" má dnes tri roky!
A za to, že som to tu ja a hlavne vy toľko vydržali - vyrobila som narodeninovú manikúru s tromi tortičkami. Dúfam, že si na nich spoločne pochutnáme :-)

Viem, že cupcakes na nechtoch nie sú žiadna prevratná novinka, ale ja som ich vždy chcela vyskúšať... a myslím si, že dnešok bol tou najlepšou príležitosťou.
Kupodivu som so samotnými tortičkami nemala žiadny problém, lakovanie mi šlo od ruky a výsledok sa podľa mňa podaril. Ako základ som najprv do polovice nechtu naniesla broskyňovú farbičku Pupa Milano - Dream Apricot (TU), papierový košíček som dotvorila pásikmi s použitím krásneho fialového laku RBL - Mismas a  biely krém som ušľahala z Opi - Alpine Snow. Potom stačilo už len prilepiť zopár perličiek, pohrať sa so sviečkou, prelakovať a máme hotovo! :-)
Horšie to už bolo so zvyšnými nechtami. Ako podkladovú farbu pre bodky som si vybrala opäť Mismas (ešte nemá vlastný článok, lebo sa nemožne fotí a vlastne takto vôbec nevyzerá) a pustila sa do bodkovania... Ako vidíte, nemala som svoj deň - každá bodka je iná - veľkosťou, tvarom aj umiestnením. No proste hrôza. Takto ako celok sa to trochu stratí, ale verte mi, stálo ma to nervy.


Na záver vám chcem ešte moc poďakovať za súťažné komentáre k článku Narodeninové darčekobranie (TU). Obrovsky ma potešilo ako ich je veľa a hlavne to, aké ste v nich milé k tomuto blogu a aj ku mne a ako sa vám to tu podľa vašich slov páči. Chvíľami ma to až dojímalo čítať :-) V každom prípade je to pre mňa reálny pocit zodpovednosti, aký vie dať iba spätná väzba a budem sa snažiť nesklamať vás.
Samozrejme sľúbená odmena vás neminie a losovať o ceny budem už zajtra. 


23 komentárov:

  1. aj ja som ich vždy chcela vyskúšať, aj ich raz vyskúšam, na zozname ich mám :-) s tou fialovou ti to verím, fialové, ktoré sú s modrým podtónom, to je hrôza fotiť, ale niekedy sa mi taký odtieň veľmi páči a zoberiem ho, hoci viem, že pri fotení budem strašne nadávať. strašne znamená ako pohan :-D
    no a všetko najlepšie, nech sa tebe aj bábätku darí viac a viac :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No už teraz sa teším na tvoju verziu sladkých koláčikov! :-) Určite sa vydaria.
      Ja som ten fialový lak fotila už asi 3x v rôznych svetelných podmienkach a s rôznym nastavením foťáka a stále to nie je ono :-) Ale je taký krásny, že sa nevzdávam :-)

      Odstrániť
  2. To je kraaasa :) vsetko tam tak uzasne ladi a cupcakes su uzasne premakane :)) v skratke: jeeeeeeeeej ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak tie sú krásne! Lepšia manikúra ako cupcakes na oslavu narodenín blogu nemôže byť! A bodky sú super, práveže to, že sú nerovnomerné celým nechtom dodáva šťavu a rozkošnosť :) Prajem tebe aj tvojmu bejby len samé úspechy, verných čitateľov a množstvo skvelých nápadov :) Tvoj blog je jedným z prvých, ktoré som začala odoberať a dodnes je jedným z mojich obľúbených a tak to aj ostane :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A vieš, že som myslela na teba, keď som lakovala tie bláznivé bodky? :-) Lebo tebe sa podaria vždy tak presne rozmiestniť až sa mi to zdá nemožné!
      Som moc rada, že sa ti u mňa páči a priznávam, že to máme podobne - neviem sa dočkať keď zoštátnicuješ a budeš mať na blog viac času ;-)

      Odstrániť
  4. vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau, veve, no toto je úžasné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. sladká manikúra, moc pěkné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ty dortíčky jsou úžasný :) A tečky se mi líbí taky! :) Celé je to roztomilé :) Ještě jednou všechno nejlepší ke třetím narozeninám :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Všechno nejlepší k blogovým narozeninám! :) Nehty se ti moc povedly, já bych na tohle asi neměla nervy :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! A pre mňa to je relax... teda v prípde, keď sa mi darí viac ;-)

      Odstrániť
  8. Jů, to je tak roztomilý. :) Moc povedený. A samozřejmě všechno nejlepší ke třetím narozeninám ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Jéé už tři roky? Supeeer..:)

    krásné, vypadá to jako mistrovské dílo! jsi opravdu mooc šikovná!

    OdpovedaťOdstrániť
  10. podľa mňa sú bodky krásne a cupcaky eňo ňuňo vydarené :) všetko najlepšie ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Krasne, ty si tak velmi sikovna :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hehe, ako v čom :-) ale ďakujem, si zlatá! ;-)

      Odstrániť
  12. skvele, chce to pevne nervy :) mojim najacsim umenim na nechtoch su bodky.. ale tie tvoje mi nepridu take zle ako sa ti zda.. prave naopak

    Viva la Vida

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Mockrát gratuluju a přeju další úspěšné roky s blogem :)

    OdpovedaťOdstrániť