piatok 14. júna 2013

Essence - Mellow Yellow


Keďže konečne vykuklo slniečko a snáď už začalo leto, nalakujeme si dnes Essence - Mellow Yellow :-) Momentálne tento lak v drogériách nezoženiete, ale som si istá, že mnohé z vás ho majú doma.
Ani ja nie som výnimka, aj keď ho lakujem len veľmi zriedka.

Žltá nie je zrovna moja farba, no takýto celkom príjemný vanilkový odtieň s jemnou perleťkou som ochotná nosiť :-) Určite aj preto, že je ešte v starej Essence fľaštičke s tenkým plochým štetčekom, ktorý mám rada. Lakuje sa fajn, nevšimla som si na ňom nijakých extrémnych nedostatkov, asi len to, že v prvej vrstve trochu "vynecháva" :-), tzn. robí lysynky. Na druhej strane však nie sú viditeľné stopy po štetčeku, čo je pri lakoch s perleťovým finishom vždy potešujúce.

Ak sa vám zdá, že lak s rovnakým názvom máte, ale odtieň nejako nesedí, je to ok :-) Vyrábal sa totiž v dvoch variantách a dal sa kúpiť aj v klasickej jasnožltej krémovke. Tú má Viennettka a jej recenziu nájdete TU.

Ktorú variantu Essence - Mellow Yellow máte? A ktorá sa vám páči viac?

13 komentárov:

  1. mám túto a vôbecho nemám rada, stráááášne pomaly schne :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som naň šupla rýchloschnúci nadlak Seche Vite a s ním uschne všetko :-), tak to žiaľ neviem posúdiť. Ale verím ti, laky s podobnou konzistenciou mávajú taký problém.

      Odstrániť
  2. Mám tuhletu vanilkovou :) Je krásný, nemůžu však za něj sehnata náhradu :/ Hrozně nmi zhoustl a dlouho schne :/ Dřív jsem ho měla vážně moc ráda :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V žltých sa moc neorientujem, tak neviem z fleku poradiť dvojníka... Ale podľa toho, čo som vygúglila by podobný mohol byť Nubar - Yellow Mellow, Zoya - Piaf alebo možno Rimmel - Lemon Drop

      Odstrániť
    2. Rimmel mám a je teplejší, tmavší, schne milion let, dělá bublinky a nemá shimmer :/
      Vážně škoda, že Essence tyhle laky zrušila... :( Ale i tak děkuji :))

      Odstrániť
  3. Tak ten bych si strašně moc přála. Škoda, že už není k sehnání. Nevíte někdo o nějaké náhradě (i jiná značka samozřejmě)?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. O komentár vyššie som našla pár podobných, najbližšie je asi Zoya - Piaf. Iné ma nič nenapadá, len ho možno skúsiť namiešať :-) Do perleťovej bielej postupne pridávať nejakú výraznejšiu žltú krémovú.

      Odstrániť
    2. Děkuju, to mě nenapadlo. :) Teď mají u nás v akci Coloramu, kde je nepřeberné množství odstínů, tak zkusím sehnat bílý perleťový a žlutý a namíchat je. Vážně děkuju za nápad. :)

      Odstrániť
  4. Mellow Yellow Marshmallow... pripomína mi niečo sladké.. na tvojich nechtoch a z tvojich fotiek sa mi vždy každý lak páči :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mne sa páči aj tento (inak podobný som videla teraz v DM len si neviem spomenúť na značku ... tie nové Colorama myslím), ale ten "kuriatkovský" yellow sa mi páči asi viac :) teraz zháňam taký žiarivý oranžový, ale nič v drogérii ma neoslovilo .. Jeden od Catrice bol približne podľa mojich predstáv ale stále mu chýbala tá žiarivosť a to, čo presne chcem :D tak hľadám.. a hľadám aj pekný žltý, až som smutná že essence už nemá tieto staré :(

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Od Essence bol krásny oranžový ten Wake up!, ale tiež sa už asi nevyrába... odkedy zmenili balenia lakov, moc sa pri ich stojane nezastavujem. Ale všimla som si, že Margaret Astor má nové laky, väčšinou žiarivé krémovky, možno tam by si si vybrala. Vyzerajú nejako takto:http://www.astorcosmetics.com/products/nails/nail-color/fashion-studio

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ja ho veru casto pouzivam, je to taka vhodna prijemna farba pre podklad na nail art ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. mala tu verziu co ty nie a ta sa mi pacila viac, bola krasna bananova a zltu vobec nemusim :D
    ta verzia co mas ty mi prisla strasne vodova, neviem preco :/

    OdpovedaťOdstrániť