pondelok 17. júna 2013

Gabriella Salvete - No.159


Verte alebo nie, ale odtieň No.159 je posledný nezrecenzovaný lak od značky Gabriella Salvete, ktorý doma mám. Dokonca ani prevarené Stars ešte nezdobia moju zbierku... Vyzerá to tak, že by som sa mala polepšiť a trochu doplniť zásoby :-) No, najbližšie sa znova po nejakých nových poobzerám.

Zatiaľ si dáme tento, veď korálová je už niekoľko liet hitom do takýchto horúčav. Aby som bola presná, v našom prípade ide o jej jemnejšiu, tlmenejšiu verziu... aj keď z fotiek to možno tak nevyzerá. Táto oranžovo-ružová nie je extra krikľavá a jasná, skôr taká zastretá, príjemná na pohľad a neťahá oči :-) V poslednom čase mám túto manikúru obľúbenú, lebo sa mi hodí k novej tmavomodrej sukni, čo často nosím;-)
Realite asi najviac zodpovedá ten spodný obrázok.

Pri samotnom lakovaní si dávajte pozor na hustejšiu, takú gélovo-krémovú konzistenciu. Prakticky sa tenké vrstvy nanášať ani nedajú. Mne to zvlášť neprekáža, ja som bežne zvyknutá dávať vrstvy poriadne :-), ale niekomu by to mohlo robiť problém. Na dostačujúce krytie stačili dve a milo ma prekvapil fakt, že tak hustý lak mi nezbublinkoval a ostal krásne hladký. So schnutím to bolo horšie, tak s tým počítajte, prípadne použite rýhloschnúci nadlak.


To by bolo na dnes všetko, ale nabudúce som pre vás pripravila jeden nail art, aby som nevyšla z cviku...
Pretože júli sa púšťam do Summer Challenge!

 Zatiaľ si užívajte slnko, teplo a leto, ja idem grilovať :-)


10 komentárov:

  1. Laky z kolekce Stars vyráží na trh s novými barvami, tak se jich nemůžu dočkat. A tenhle lak je nádherný!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jj, už som si všimla na FB, a odtiene sú podľa mňa zaujímavejšie ako v prvej várke! Tiež sa moc teším :-)

      Odstrániť
  2. Takže už mám třetí tip na GS :)) A samé krémovky tenhle měsíc, ani žádnou nemám, hrůza. :) Moc pěkná barvička ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hmmm, ako tak premýšľam, asi ani ja nemám viac krémových lakov od GS. Mali by sme sa nad sebou zamyslieť :-)

      Odstrániť
  3. Ten mám taky :) Docela si mi s ním zamotala hlavu, přemýšlím, jestli jsem ho už měla nalakovaný nebo ne a vůbec si nejsem jistá :D Žila jsem v tom, že už ho mám i na blogu, ale tam není :D No dobrý blázen už jsem z těch laků :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to poznám, aj ja občas strácam prehľad :-) Ale čo, veď nalakuj aj druhý krát, nič tým nepokazíš a možno si spomenieš ;-)

      Odstrániť
  4. Nádherný lak, nedávno měli u nás v jedné drogerii slevy na jejich laky, tak jsem si koupila asi 4 nové odstíny, tento mezi nimi, ale ještě mi leží v krabici nevyzkoušený. Dlouho to už ale asi trvat nebude :D :D je fakt krásný <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jej, tak si super vychytala akciu, určite ho nalakuj - na leto je ako stvorený :-)

      Odstrániť
  5. a prave na tej spodnej fotke je najkrajsii :) ja mam este plno plno lakov od GS cakajucich vobec ne nalakovanie, obzvlast take co uz nie su v predaji :D a este do toho mi pride ta vyhra :D no zbohom :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No Marti, mať tvoje problémy! :-D Ale nie...myslím si, že tie vyhraté laky nemohli mať lepšiu mamičku :-) Už sa teším na články s nimi!

      Odstrániť