nedeľa 2. júna 2013

Golden Rose - Jolly Jewels, part I.


Pred nejakým časom som sa totálne zamilovala do lakov Golden Rose z kolekcie Jolly Jewels. Už po prvých fotkách, ktoré sa objavili na internete som bola užasnutá z originálnych kombinácií farebných glitríkov a trblietavého lesku.

Samozrejme, že som sa vydala pátrať, kde sa dajú tieto krásne kúsky v mojom okolí kúpiť... ale žiaľ, po zatvorení obľúbeného obchodíku v podchode k vlakovej stanici (Žilinčania vedia ;-)) som nemala moc šancí na úspech. Našťastie som našla slovenský e-shop www.probeauty.sk, ktorý ich má v ponuke a kúpila si hneď celú kolekciu! Viem, som blázon, lebo je to celkom 17 kusov, ale keď ja som si proste nevedela vybrať :-)
Takže dnes si dáme prvú časť, čaká tu na nás deväť krásavcov. Nech sa páči.


Golden Rose - No.101 je jediným efektovým nadlakom z celej kolekcie. Tvorí ho priehľadná tekutina s krásnymi lesklými črepinkami, ktoré sa trblietajú celou škálou farieb a už jedna vrstva na tmavom podklade skvele vynikla. Niektoré úlomky majú tendenciu trošku trčať do priestoru, takže určite použite ešte topcoat.


Golden Rose - No.102 obsahuje tri veľkosti glitríkov a farbou sú všetky rovnako strieborné. Pri lakovaní sa rozmiestňujú rovnomerne, sú kryjú v dvoch až troch vrstvách (podľa hrúbky) a vytvárajú extrémne trblietavý a žiarivý efekt. Schne rýchlo, povrch ostáva jemne hrboľatý, ale pri tomto jedinom odtieni mi to neprekážalo. Dokonca by som povedala, že bol krajší ako s nadlakom.


Golden Rose - No.103 je zaujímavý mix jemného zlatého prášku a dvoch veľkostí svetloružových trblietok v odtieni červeného zlata. Naozaj podarená kombinácia, ktorá vyzerá luxusne, ale žiaľ mám pocit, že práve mojim rukám nepristane. Škoda. Lakoval sa celkom dobre, kryl rovnomerne, no v troch vrstvách. Schol dosť pomaly, takže na manikúru s týmto lakom si vyhraďte viac času.


Golden Rose - No.104 považujem za veľmi sympatický odtieň ružovej, taký príjemný, skôr teplejší, miestami so zlatým nádychom. Skladá sa z priehľadnej do ružova tónovanej základnej tekutiny s dvomi druhmi ligotavých trblietok. Má hustejšiu konzistenciu a preto na krytie stačia dve vrstvy. Schne priemerne rýchlo a s hrubým povrchom.


Golden Rose - No.105 je prvým z lakov, ktorý neobsahuje vyslovene trblietavé čiastočky, jeho fialové bodky a zelené hexagóniky sú proste farebné, bez schopnosti "svietiť" :-) V kombinácii so žuvačkovoružovým polopriesvitným základom tvoria netradičný veselý lak. Pri lakovaní sa v prvej vrstve ukladajú glitre nepravidelne, no v nasledujúcich som s tým už nemala problém. Na kratších nechtoch vám budú stačiť dve vrstvy, pre dlhšie nechty ešte jednu pridajte.


Golden Rose - No.106 by mohol byť vďaka žiarivosti a pestrofarebnosti trblietok mojim obľúbeným lakom...avšak môj kus bude pravdepodobne chybný, pretože už po prvom otvorení bol nesmierne hustý, ťahavý, lepivý a totálne nemožný. Až po pridaní poriadne veľkej dávky thinneru sa s ním dalo ako-tak manipulovať. Nacapkala som si na nechty dve vrstvy, ale v prípade, že váš exemplár bude v poriadku, na krytie budete pravdepodobne potrebovať tri.


Golden Rose - No.107 patrí k jednofarebným odtieňom z tejto kolekcie, v priehľadnom základnom laku plávajú väčšie tyrkysové bodky spolu s jemnejším tiež tyrkysovým práškom. Toto je absolútne bezproblémový jedinec, lakoval sa pohodlne, schol rýchlo a krásne vyzeral :-)


Golden Rose - No.108 považujem za mimoriadne pekný kúsok, ktorý pôsobí vďaka základnému višňovočervenému jelly laku šťavnato, sviežo a pekne sa leskne. Obsahuje stredne veľké strieborné trblietka a väčšie strieborné a červené glitre. Na moje počudovanie stačí naniesť len dve vrstvy a manikúra je naozaj krásna.


Golden Rose - No.109 sa skladá z polopriehľadného prasiatkovoružového laku s lesklými fuchsiovými glitrami a rovnako veľkými bielymi bodkami. Tie sú celkom originálne, laky s podobnými bielymi glitrami sa hľadajú len ťažko. Ja som naniesla dve vrstvy a výsledok sa mi moc páčil, je síce ešte vidieť línia nechtu, ale neprekáža mi to. No pokiaľ nosíte dlhšie nechty, asi budete potrebovať tretiu vrstvu.


Na záver ešte dodám, že každý z týchto lakov sa dá v jednej tenšej vrstve použiť ako efektový nadlak a tak tých možností kombinácii farieb a glitrov je snáď nekonečno a dá sa s nimi krásne vyhrať :-)
Všetka zábava však končí pri odlakovaní, s obyčajným tampónikom si určite neporadíte, takže dopredu rátajte s nutnosťou použiť alobalovú metódu.

Tak čo, ktorý lak sa vám páči najviac? Poznáte túto kolekciu a dá sa u vás bežne dostať v kamennom obchode?

54 komentárov:

  1. No tak to je nádhera...:) Nevíš náhodou, kde se dají v čr sehnat takové laky?:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kamenné obchody žiaľ nepoznám, ale e-shop som našla: http://www.goldenrose.cz/laky-na-nehty/jolly-jewels

      Odstrániť
    2. Wow, tak tomu říkám fakt mega objednávka. :D Taky se momentálně rozplývám nad touhle kolekcí, i když trochu míň, objednala jsem si čtyři kousky a to 101,106,109 a 110 a rozhodně chci po shlédnutí tvých fotek ještě 108 a 102. :)) 104-ka mi hrozně připomíná GS Lila, ten pískový lak.

      PeťulaBook : Já jsem je třeba objednávala tady : http://www.magicnails.cz/laky-na-nehty_strana-1 kde se daj sehnat za 75,-Kč.

      Odstrániť
    3. Tú 102 rozhodne odporúčam, mne sa moc moc páčila! A ďakujem za tip na český e-shop, majú ich v dobrej cene.

      Odstrániť
    4. Jsou i v kamenných obchodech, v Ostravě třeba v malém obchůdku Nikol, nebo třeba SiSa ( nebo tak nějak). :-)

      Odstrániť
    5. V Ústí nad Labem se dají koupit v OC Forum:) v prvním patře.Nevím jak přesně se obchod jmenuje(Sisa),je naproti 5D kinu:)

      Odstrániť
    6. jj vím holky...děkuju Vám moc :) Určitě se juknu

      Odstrániť
  2. O týchto lakoch som teda ešte nepočula, ale vyzerajú úplne úžasne ! Normálne nedokážem vybrať najkrajší, lebo sú všetky zaujímavé :)
    Sunrise of my life :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. U nás ich je dostať v malom Tescu v takom stánočku čo je síce v budove Tesca no mimo ich predajne, viete ako to myslím :) Som z Prešova.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vieme ako to myslíš ;-) A ďakujem za info za všetky dievčatá z Prešova a okolia!

      Odstrániť
    2. celý čas pri čítaní článku som rozmýšľala, či ich v tom stánku budú mať :-DDDD hneď si po nich utekám :) nevieš ešte náhodou aká je cena ? :)

      Odstrániť
  4. Krásne sú všetky, škoda že sa dajú objednať len cez internet. :)

    http://sweetletty.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite sa dajú zohnať aj v normálnom obchode, len v mojom meste nie. Už tu dievčatá písali, že kozmetika GR má stánok v Tescu. Treba pohľadať.

      Odstrániť
  5. ja som ich videla aj v OD Dargov v KE tiež v takom kvázi obchodíku za 3€ kus... škoda že nejde momentálne eshop probeauty, zaujímala ma cena

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Spomínaný e-shop má stránky vo výstavbe, aj ja som preto odtiaľ objednávala telefonicky, ale nebol s tým žiaden problém. Tiež ma vyšiel na 3€ za kus.
      A tiež ďakujem moc za info pre lakové maniačky z Košíc! ;-)

      Odstrániť
    2. Dnes som si ich tam práve kúpila. A veeeľmi sa z nich teším :) Fakt ďakujem za tip!

      Odstrániť
    3. Super, dúfam, že budeš spokojná :-)

      Odstrániť
  6. nevieš či ich zoženiem aj v SR ? nie e-shop

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite áno, zatiaľ sa ozvali baby z Východu, že sa tam dajú dostať v obchodných centrách. Tak sleduj diskusiu, možno dajú vedieť aj dievčatá z iných kútov SR.

      Odstrániť
  7. Já mám zatím 4 a určitě ještě nějaký přikoupím, ale všechny se mi nelíbí, třeba 105 není nic pro mě.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak vidíš a ja keby som si ich mala vybrať len niekoľko, ten 105 by som iste nevynechala :-)

      Odstrániť
  8. Ešte chcem doplniť, ja osobne mám tieto 3 - http://prntscr.com/17w1fp

    Jeden som kúpila v už spomínanom stánku v Tescu a zvyšné 2 od rusnákov čo mávajú stánky vonku, veď viete :) neviem nakoľko rozšírený je tento predaj na strednom a západnom Slovensku :D a myslím že za jeden som dala tak 2,30

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ó bože, jsem nadšená a určitě si je taky jednou objednám... nejvíc se mi líbí 105 a 108

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Anonymný2.6.13

    V KE sa tieto laky predávajú v Tescu na Hlavnej ulici a taktiež v OC Galéria. A v Nitre v OC Mlyny. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Krása! Milujem tieto efektové laky, až na to odlakovávanie :) Najviac sa mi páči prvý a posledný! Musím aj ja u nás pozrieť, či ich niekde neobjavím.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. nádhera, nám tady obchůdek s kosmetikou Golden Rose zrušili asi mrknu na net

    OdpovedaťOdstrániť
  13. pěkná série nejvíce se mi líbí asi 109 :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. tak ty tedy jsou. úplně mě z toho přechází oči. asi je chci taky všechny!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeej, tak to som rada, že sa zrovna tebe páčia! Ešte počkaj na druhú polovicu, v tej sú podľa mňa ešte krajšie ;-)

      Odstrániť
  15. Anonymný2.6.13

    Fííha... tie sú prekrásne určite si jeden zaobstarám (minimálne jeden :-)) a hlavne tá 108 :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Chtěla bych upozornit na překlep - máš tam dvakrát 102 :). Mimochodem tvé recenze miluju! Hrozně moc mi pomáháš ve vybírání laků :D :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Moc ďakujem, nejako som to prehliadla ;-)
      A teším sa, že to tu rada čítaš! Aj tebe sa tak rýchlo rozrastá zbierka vďaka blogom? Lebo mne teda neuveriteľne... :-)

      Odstrániť
  17. Tak tie sú prekrááásne ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  18. ja som raz golden rose laky kupila v martine v priore, alebo ako sa to vola, nie som odtial tak neviem presne, ale bol tam tiez taky maly stanok a teta tam mala straaasne vela lakov z tejto znacky, som si ani vybrat vtedy nevedela...tak mozno tam bude mat aj tieto...ak ste z martina niekto tak to tam skuste omrknut...:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. prekrásne laky, nevieem ani povedať, ktorý sa mi páči najviac, pretože sú úplne užasné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Uaaaa, ja uz po nich koukam asi pul roku a mam obavu, ze potrebuju ten stribrny, visnovy, 105, 101 a 108, chja :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veď to je na tom najhoršie, mne sa vôbec nedalo vybrať si! Krásne sú úplne všetky :-)

      Odstrániť
  21. Nádherné odstíny, jeden hezčí než druhý, určitě se musím podívat na český e-shop. Klobouk dolů s takovou objednávkou, ale nedivím se, že sis nemohla vybrat :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Jeeemine tie su krasne idem kuk eshop pacia sa mi tri zlava biely strieborny a zlaty a ruzovy uplne vpravo a tesim sana tie dalsie!:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. E-shop ma teraz stranky vo vystavbe, ale funguju prostrednictvom telefonickych alebo mailovych objednavok. Staci sa im ozvat na kontakty, co tam maju uvedene.

      Odstrániť
  23. Anonymný3.6.13

    A ja som včera išla cez staničný žilinský podchod a stánok bol zas na svojom mieste!A zdalo sa mi, že dokonca ten istý majiteľ tam bol napísaný. Ale bližšie som ho neskúmala. Inak laky sú nádherné.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vážne??? Tak to som moc rada, ak to tam znova funguje! Lebo to bol jediny obchodik s lakmi GR, kde mali viac-menej kompletnu ponuku. Keď pojdem do mesta najbližšie, určite sa tam zastavím.
      Ďakujem moc za info! :-)

      Odstrániť
  24. Tak tie laky sú úplne nádherné!

    OdpovedaťOdstrániť
  25. no myslim ze druha cast je zaujimavejsia,ale tu ma najviac zaujal ten fialovyy aj so zelenymi bodkami a este aj ten pod nim, ten zeleny roznofarebny :)...ale zas vieme, ze by som chcela vsetky, nebudeme si klamat :D a nejde mi ten ich eshop, ze sa preraba :-/

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Anonymný16.6.13

    106tka nebol ten tvoj chybny kusok, on taky aj naozaj je :( ..... ale objednala somsi 5 lakovz tejto kolekcie, ale dodali mi len 3,a tie 2 na ktore som sa najviac tesila, nemali na sklade, skoda :(

    OdpovedaťOdstrániť
  27. Irina18.6.13

    Ahojte,
    pre dievcata z Kosic - daju sa kupit v Dargove na prizemi oproti MiC, v takom butiku s kozmetikou a lakmi. Cierny som si kupila este v zime v Krakowe, kde som dlhsie zila a vsetky kolekcie tam chodia skor nez na SR ;) ale 109 som kupila tu, mam dlshie nechty a tri vrstvy krasne prekryju.

    OdpovedaťOdstrániť
  28. Áááh, a další! Veve, co mi to děláš? :D Teď po nich budu toužit a nebudu mít klid než je získám... :)
    Verunka

    OdpovedaťOdstrániť
  29. Anonymný20.6.13

    Odporúčam obchodík v Priore v Lučeneci hneď pri 101 Drogerie, veľmi milá a ochotná predavačka♥ ♥, cena 2,30 euro ♥ ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  30. Anonymný21.7.13

    Práve som sa zamilovala..uf nádhera.. chcem všetky :D

    OdpovedaťOdstrániť
  31. Veve, komu z tých dám si volala, keď si si objednávala? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tej p. Kornélii som najprv písala mail a potom sme sa dohadovali telefonicky, myslím, že jej patrí to druhé a tretie t.č.

      Odstrániť
    2. Anonymný4.3.15

      Daju sa kupit v Kosiciach OD Dargov,dole na prizemi,stanok s kozmetikou Golden Rose.Maju tam cely sortiment tejto tureckej kozmetiky a mnoho krasnych doplnkov.Cena za lak je 2.50 eur.

      Odstrániť