štvrtok 6. júna 2013

Golden Rose - Jolly Jewels, part II.


V minulom príspevku som sa rozplývala nad prvou polovicou lakov z kolekcie Jolly Jewels od Golden Rose a dnes si dáme druhú várku, zvyšných 8 odtieňov.
Priznám sa, že po prvej vete ani neviem ako príspevok vlastne dopadne, lebo som ochorela a nejako ma to zmohlo. Na samotné písanie som sa tešila, ale už od včera ma príšerne bolí hrdlo, takže môj entuziazmus sa niekam vyparil a len silou vôle sedím pri počítači...ach jo, neznášam byť chorá!

No ale aby sme sa aj niekam dostali, povenujeme sa teraz jednotlivým lakom zvlášť. Myslím, že dnes sa bude na čo pozerať :-)


Golden Rose - No.110 je moc zaujímavý lak, ktorý podľa mňa patrí k top v tejto kolekcii. Tvorí ho sivobiely základ, ktorý obsahuje väčšie červené glitre a vtipné maličké makové zrniečka čiernej farby. Milo ma prekvapil svojou krycou schopnosťou, stačili mi iba dve vrstvy. Nanášal sa veľmi dobre a aj rýchlo uschol.


Golden Rose - No.111 je stredne modrý odtieň s nádychom do tyrkysova, veľmi svieži a veselý. Vo fľaštičke mu robia spoločnosť väčšie aj menšie zlaté glitre, ktoré spolu s lakom tvoria pomerne netradičnú kombináciu. Lakoval sa celkom obstojne, kryl v dvoch vrstvách, no trblietka sa nenanášali rovnomerne, takže kde-tu som musela pridať aj tretiu.


Golden Rose - No.112 sa vám určite bude páčiť! Drobučké levanduľovofialové trblietka sú schopné pokryť nechty v troch vrstvách a vytvoria krásnu ligotavú plochu. Navyše ako originálny akcent sa občas objavia aj väčšie zlaté hexagóniky, ktoré sa na fotkách moc neukázali, ale v skutočnosti sú veľmi pekné a hlavne viditelnejšie :-)


Golden Rose - No.113 patrí k ďalším podareným fešákom z tejto kolekcie. Lak je stredne ružový, príjemný na pohľad a spestrený dvomi druhmi trblietok - väčšie sú oranžové, menšie strieborné a krásne sa spolu dopĺňajú. Na lakovanie vám budú stačiť dve hrubšie vrstvy a glitríky vôbec netreba riešiť, lebo sa rozmiestňujú pekne disciplinovane.


Golden Rose - No.114 asi je vidieť, že som od tohto kúsku očakávala niečo iné, však? :-) Ja som totiž predpokladala, že bude rovnako krycí ako napr. No.107 (TU) a nepoužila som žiaden farebný podklad, takže vo výsledku mi aj napriek štyrom vrstvám laku presvitajú kompletne celé nechty. Tak ale aspoň môžeme lepšie rozpoznať jednotlivé čiastočky - najmenšie, takmer ako piesok jemné sú tyrkysové trblietka, ďalej väčšie zlaté bodky a rôznofarebné pásiky. Ako efektový nadlak bude ideálny.


Golden Rose - No.115 je môj najobľúbenejší lak so všetkých sedemnástich a verím, že aj vy uznáte, že je proste rozkošný! :-) V mliečnobielej tekutine sú totiž v hojnom počte zastúpené konfety rôznych veľkostí a hlavne rôznych tvarov. Lakuje dobre, mne stačili dve vrstvy, ale pri dlhších nechtoch bude treba ešte tretiu.


Golden Rose - No.116 - je druhá červená z kolekcie, o niečo svetlejšia, ktorej základ tvorí polopriehľadný sladký malinový odtieň. Plávajú v ňom zlaté glitre a malé čierne bodky. Lakuje sa dobre, síce v prvej vrstve nanášate iba farbu takmer bez trblietok, v druhej vrstve sa už na nechte zachytávajú aj tie a vytvoria efekt ako na fotke.


Golden Rose - No.117 rada by som končila tým najlepším na záver, ale žiaľ, pri tomto laku to nie je možné. Odtieň samotný by bol v poriadku - jelly čiernou a zlatými glitrami sa nedá nič pokaziť, ale prevedenie je dosť na nič. Lakoval sa totiž úplne hrozne, tie trblietka sa lepili jeden na druhý a robili hrče, ktoré sa v žiadnej vrstve nedali zahladiť. Takže výsledná manikúra bola nerovná a plná lysyniek.

Ešte vám chcem poďakovať za komentáre k predchádzajúcemu článku, v ktorých sa veľa dievčat ozvalo s tipmi, kde sa dá kolekcia Jolly Jewels kúpiť. Určite to mnohým pomohlo. Ak máte ďalšie návrhy kam sa za týmito lami vydať, budem rada, keď sa opäť podelíte v komentároch ;-)

No a úplne nakoniec vám ešte prezradím, že už o niekoľko dní spustím narodeninovú súťaž môjho blogu, v ktorej budete môcť zopár z týchto lakov vyhrať! :-)


39 komentárov:

  1. Anonymný6.6.13

    110 a 115 ma zaujali úplne najviac :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Všude na blozích je vidím a v obchodech nikde. Dají se sehnat jen přes internet nebo i v Tetě? Vím, že tahle drogérka Golden Rose prodává...
    A ten první je naprosto bezkonkurenční, moc se mi takové typy laků líbí :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No cez internet sa dajú zohnať určite, ale ako je to s kamennými obchodmi v Čechách neviem... Skús napísať mesto, možno sa nájde niekto, kto poradí.

      Odstrániť
  3. teraz ľutujem ešte viac, že som dala na Beauty expo prednosť OPI pred všetkými týmito. ja mám 112 a 120. máš 2x napísané 112, asi to jedno má byť 113 :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Už som opravila, díííky :-) No veď ešte nič nie je stratené, stále sa predávajú :-)

      Odstrániť
  4. no krasne su! nejvic se mi libi 112 a 155, ktery vypada jako China Glaze It's a Trapeze

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja si ani neviem vybrať, ktoré sa mi páčia najviac :-) Ten originál ChG som pôvodne chcela, ale keď mám tento, už ho zas tak moc nepotrebujem :-)

      Odstrániť
  5. Veve, přeji ti brzké uzdravení, ať jsem zase fit;)
    s tímto a předchozím článkem jsi mě moc potěšila! sama jsem dumala nad tím, které odstíny Jolly Jewels si mám pořídit a díky tobě už to vím! :D Z prvního článku se mi líbily dva kousky a z tohoto hned další 4.. tak uvidím kolik si jich nakonec pořídím, ale nějaké to rozhodně budou!:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Moc ďakujem, no zatiaľ sa ma bacily držia ako kliešť :-D
      Som rada, že si si vďaka mne vybrala. Ja som z tejto kolekcie dosť nadšená, lebo málokedy sú laky od obyčajnej značky takto zaujímavé.

      Odstrániť
  6. Nejvíc se mi z těchto líbí 110, 112 a 117.. Ale celá tato kolekce mě nadchla..

    OdpovedaťOdstrániť
  7. V Ústí nad Labem je prodávají v OC Forum:)Já už jsem si ten obchod zakázala,nedokážu odejít bez laku:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za info pre čitateľky z Ústí! Ja yb som sa zas do toho obchodu rada pozrela ;-)

      Odstrániť
  8. áááno 115 je úplne najlepší!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. 112, 116 akoze s prepacenim huba dokoran, su naaadherne :) aj ked uz moja lakova obsesia davno skoncila a snazim sa zbavit vsetkych lakov, tieto dva by som brala okamzite :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :-D :-D super, som rada, že aj napriek koncu tvojej obsesia ťa ešte dokážu nadchnúť :-)

      Odstrániť
  10. ach toto je pastva pre moje oci :D este idem pozret aj prvu cast, lebo som nejak zanedbala poslednych par dni blogy...najviac ma tu zaujal ten biely, prvy sivy a ten ruzovy ale ono vsetky su kraaasne! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hehe, presne preto som musela kúpiť celú kolekciu! :-)

      Odstrániť
  11. 115 mi udrela do očí ako prvá, keď som videla tie laky pekne všetky spolu. a veeeľmi si ma potešila pozitívnou recenziou, takže najbližšie si ho asi kúpim :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Och, och, och a ešte raz och! Tie laky sú úplne nádherné, ani sa ti nečudujem, že si si zobrala všetky! A 115-ku musí mať, tú som už videla dávnejšie na nejakom blogu a vyzerá dosť podobne It's a trap-eze od China Glaze :) Ale či si zvládnem zobrať len jeden, tak to neviem, lebo krásne sú naozaj takmer všetky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jj, je takmer ako ten ChG, preto som si ho aj ja kúpila a som rada, že ma nesklamal a dobre sa lakuje. Aspoň raz som na lakoch ušetrila :-)

      Odstrániť
  13. aj u nás v Rajci ich majú dokonca za 1,99 € :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Super, som rada, že v mojom rodnom meste vychádzajú najlacnejšie :-)

      Odstrániť
    2. Veve mám prosbu:) Neviem ich zohnať kde myslíš ten stánok v podchode v ZA? Keby sa mi nepodarili kúpiť bola by si ochotná mi ich kúpiť a poslať?

      Odstrániť
  14. Ten druhý a předposlední! Náádherný

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Strasne podarena kolekcia! a 115tka ocarila najviac aj mna :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Ach jo, a další krasavci :D

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Mimochodem - v Liberci se dají sehnat ve Fóru, vchod od Fügnerky, hned první krámek po pravé straně ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Díky za info pre "Liberčanky", keby som bola vedela skor, poslem po ne sestru :-)

      Odstrániť
  18. V Košiciach sa daju zohnat v Dargove v butiku za 3 € alebo v Tescu tiez v butiku za 2,32! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Tak ať se brzo uzdravíš!!! Ty laky jsou opravdu tak krásné, že se asi nechám zlákat, už jsem zkoukla i ty eshopy :). Dnes se mi nejvíce líbí ten první odstín, je krásný, takový jsem snad nikde jinde neviděla - a pak ten poslední černý - je moc hezké odstín, škoda, že tak zlobí - mám teď podobný od NYC a tam těch třpytek není tolik a moc nezlobí :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, dúfam, že to naozaj bude už čoskoro :-)
      Mne sa celá tá kolekcia páči, lebo málokedy má obyčajná značka tak originálne odtiene a za dobrú cenu.
      Za tip na NYC moc ďakujem, kuknem sa po ňom.

      Odstrániť
  20. Nad tou 115-kou jsem uvažovala a nakonec si to rozmyslela, teď mi to připadá fakt škoda! :) Krása.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. 115 si určite kúp, ja už ho mám nalakovaný druhý krát za sebou a to sa mi s lakmi moc nestáva :-)

      Odstrániť
  21. To je nádhera! :) Moje srdce plesá a peněženka už předem pláče! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Fakt krásný! <3 VŠECKY! Nevěděla bych, který si vybrat :) Tyjo, kéž by se mi poštěstilo na ně narazit někde v drogerce. Ale tam obvykle mívaj jen ty fádní barvy, do takovéhle "divočinky" si nikdo moc netroufne...
    Verunka

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Všechny jsou nádherné, nejvíc se mi ale líbí ten růžový. Koukám po nich už dlouho, ale bojím se, že půjdou blbě odlakovat, a to mě nebaví :D

    http://anesagill.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť