piatok 30. augusta 2013

Nail art & Ladybox 08/2013


Dnes som si pre vás pripravila článok a nail art trochu iný ako tu bežne čítate. Možno vám už prvý obrázok našepkal a ružový podklad, sivá farba a čipka je vám trochu povedomá...
Rovnakej kombinácie je totiž za posledný týždeň na blogoch pomerne dosť. Takže ak hádate Ladybox, hádate správne :-)

Tento mesiac som sa dala nahovoriť a objednala si augustové vydanie krabičky krásy. Toto vydanie je zároveň aj mojim prvým vyskúšaným. Tak som si povedala, prečo neosláviť narodeniny Ladyboxu rovno nail artom? Inšpirácie bolo skutočne dosť. Veď krabička v ktorej mi kozmetické prekvapenie prišlo, je tak roztomilá! 


Ako naschvál sa mi ale v mojej zbierke nepodarilo nájsť zodpovedajúcu ružovú, musela som teda použiť niečo iné. Vybrala som si trochu žiarivejší lak China Glaze - Sugar Hight (vlastnú recenziu ešte nemá).
Samozrejme čipkovaný vzor, ktorý zdobí škatuľku by bol hriech vynechať, preto som si namiešala sivú akrylovú farbu a pustila sa do zdobenia. Použila som tenký štetček na hrubšiu rovnú linku a tiež na oblúčiky. Bodky som vybodkovala bodkovačom :-) a aby bola manikúra slávnostnejšia, prilepila som strieborné kamienky.


Kto ešte recenzií na augustový Ladybox a produkty z neho nemá dosť, rozklikne článok a číta ďalej ;-)


Takže nasledujú moje prvé dojmy z toho, čo ružová krabička obsahuje:

1. Eveline Cosmetics: Diamond Washing Peeling-Massage - je bonusový darček a zároveň aj produkt ktorý ma nadchol najmenej. Jasné, sprchový píling s anticelulitídnymi účinkami využijem, no je otázne kedy ho skutočne vypotrebujem. Aj keď má iba 50 ml, ja som v používaní pílingov (a aj telových mliek) nedôsledná a málokedy si spomeniem, že by som mohla po niečom takom v kúpeľni siahnuť.
Zatiaľ som ho iba ovoňala a vonia celkom príjemne, tak sviežo-vodne a neutrálne. Zrniečka som skúsila na ruke a nie sú veľmi hrubé, zniesla by som aj väčšie, ale zato sú ostrejšie a pílingovať budú podľa mňa dobre.

2. Ryor: Uvolňujúci mätový gél - super vecička v cestovnom 50 ml balení, ktorá sa u mňa rozhodne nestratí. Podľa popisu na obale má široké využitie a pomáha pri štípancoch od hmyzu, funguje ako repelent, zmierňuje svrbenie pokožky a intenzívne chladí. Jeho hlavnou zložkou je bylinka mäta a preto vonia ako zelené Orbitky :-)
Ja som ho zatiaľ použila na iba uchodené, unavené nohy a skutočne pomohol. Má tekutejšiu konzistenciu, dobre sa rozotiera a rýchlo vstrebáva. Pocit sviežosti a mrazenia prichádza tak päť minút po nanesení, ale trvá dosť dlho na to, aby som zabudla aký náročný deň som mala za sebou :-)


3. Inglot: očný tieň No.470 - je produkt v plnom balení a zástupca dekoratívnej kozmetiky v krabičke. Tento tieň je súčasťou otvoreného Freedom System, kde si do prázdnej paletky môžete nakombinovať produkty a odtiene v refilloch podľa svojho vkusu.
Mojim snom bolo vždy vyskladať si malú paletku s rozjasňovačom, matným bronzerom a lícenkou. Som rada, že jednu časť už mám, lebo tento broskyňovo-oranžový tieň s jemnými zlatavými trblietkami sa mi práve ako spomínaná lícenka bude výborne hodiť.

4. Korres: Lip Butter, odtieň Plum - Tak pri tomto kelímku mi odľahlo, lebo dostať druhú variantu od značky Korres - lesk na pery by ma veľmi sklamal. No držala som si palce a podarilo sa :-) Balzam na pery je môj a dokonca v odtieni aký som si priala. Tmavšiu fialovo-červenú nosím na perách veľmi rada a s prichádzajúcou jeseňou čoraz radšej. Je pomerne dobre pigmentovaný, mega-sladko-voňavý a pery slušne hydratuje.

5. Pure Fiji: Šampón a kondicionér z kokosového mlieka - oba som už stihla vyskúšať, no zo šampónu som moc nadšená nebola, balenie je maličké - 30ml a na moje dlhé vlasy som ho pri jednom umytí skoro celé použila. Sklamalo ma, že nevonia viac a intenzívnejšie ako kokos, keď už ho obsahuje. Na môj vkus málo pení a dosť som s tým bojovala, lebo som kvôli tomu nevedela, či ho už mám nanesený všade na vlasoch... V konečnom dôsledku ich však umyl pekne, no žiaden zázrak mi s nimi nespravil. Dokonca som mala pocit, že mi ich vysušil viac ako iné šampóny.
Kondicionér ma však príjemne prekvapil, je pekne krémový, zdá sa mi, že aj viac vonia a určite mi ešte na ďalšie dve použitia vystačí. Stačilo ho iba trošku naniesť na končeky, nechať chvíľku pôsobiť a opláchnuť. Vlasy boli hladšie, jemnejšie, dobre sa rozčesávali a končeky vyzerali zdravšie. Toto je produkt, nad ktorým by som uvažovala, či si ho kúpiť aj v plnej veľkosti.


6. TMT: Cristal Liquidi Latte, Pandora Oil - sú vzorky vlasového mlieka a oleja, ktoré som zatiaľ neotvorila, ale čoskoro sa na to chystám. Všeobecne mám vlasové produkty rada a vždy ma poteší možnosť skúsiť niečo nové. Navyše o značke TMT počujem prvý krát, tak som zvedavá :-)

Ladybox ešte obsahoval niekoľko propagačných materiálov a 10% zľavu na nákup  predajni Korres v Prahe.

Celkovo som s mojou krabičkou spokojná, lebo pre mňa bola toto takmer ideálna varianta produktov. Aj keď som si nenašla lak na nechty :-), všetko sú to produkty, ktoré naozaj využijem a teším sa z nich.

Čo poviete na dnešný trochu netradičný článok?
Bavilo vás to, alebo ste len obzreli nechty a pokračovanie o Ladyboxe vynechali? Budem rada za vaše názory.


Produkt mi bol zaslaný za účelom recenzie z PR oddelenia spoločnosti. Táto skutočnosť však nezasahuje do objektivity mojich subjektívnych postrehov v tomto článku  ;-)

13 komentárov:

  1. Nechtiky su krasne a aj fotky sa mi velmi pacia, su fotene v novom lightboxe? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, presne tak, hneď som ho musela vyskúšať ;-)

      Odstrániť
  2. Nejdřív jsem si myslela, že kraječka na nehtech je vytvořená s razítky, tak úplně čubrním, jak pěkně jsi ji vykreslila! :) Celkově je nail art moc hezký a roztomilý.
    Já jsem zpočátku zvažovala, kdy si taky objednám první nějaký box a nakonec mě to přešlo nějak.. Ale na Fb jsem si všimla novýho Nailboxu a na ten jsem celkem zvědavá..jen asi počkám, až ho některá blogerka vyzkouší, protože mě v tomhle případě přece jen trochu odrazuje, že neznám obsah a nerada bych v balíčku nalezla např. nějakou sadu na modeláž apod...
    Z Ladyboxu mě nejvíc zaujal Inglot, jsem fakt zatížená na tu dekorativku. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za pochvalu, aj keď mne sa zdá, že krajka je stále dosť jednoduchá a v mojich pôvodných predstavách bola jemnejšia... No aspoň mám čo trénovať ;-)
      Mňa tieto krabičky vždy lákali, ale nejako som sa nevedela odhodlať konečne aj nejakú objednať. Tak keď mi prišla ponuka dostať ju k recenzii, úprimne som sa potešila. A na Nailbox sa teším ešte stokrát viac! A snáď sa článku na jeho prvé vydanie dočkáš aj tu ;-)

      Odstrániť
  3. Sú ako z rozprávky! Úplne ako pre princeznú :) A taktiež som si myslela, že tá "krajka" sú pečiatky, si strašne šikovná!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ó, to moc ďakujem, že ako pre princeznú :-) Si zlatá!

      Odstrániť
  4. ach, nehty jsou moc povedené :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. prislo ti to co mne (len ja som si ho aj kupila :D) :D inak to pure fiji nemas kokosove ale karambolove :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej všimla som si, že sme mali rovnaké zásielky ;-) A máš pravdu , je aj karambolové, ale hlavne má byť s kokosovým mliekom a tá karambola je len asi vôňa navyše.

      Odstrániť
  6. Nehty super!! Zprvu jsem si říkala, kde si vzala takovou samolepku, aby odpovídala vzoru na Ladyboxu...? Až s přečtením článku mi došlo, že jsi krajku vytvořila sama... Smekám, opravdu šikovnost sama!! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Moc ti ďakujem, taká samolepka by sa asi zháňala ťažko ;-) No aj tak som si ju predstavovala ešte trochu jemnejšiu... musím to potrénovať.

      Odstrániť