pondelok 26. augusta 2013

Summer Challenge: Festival / Party


A máme to tu. Posledný prázdninový týždeň, posledný príspevok z môjho Summer Challenge (TU). Vlastne ani neviem, či je to dôvod na smútok alebo skôr na oslavu :-) No vzhľadom na dnešnú tému Festival/Party, ostaneme radšej pri tej veselejšej činnosti, čo poviete?

Ķeďže na párty a diskotéky už moc nechodievam a festivaly sú pre mňa trochu nepohodlné, hľadala som inšpiráciu niekde inde. Konkrétne v najznámejšom hudobnom festivale šesťdesiatych rokov - Woodstocku. A tam teda inšpirácie bolo neúrekom. Hippies a voľná láska, hudba, Jimmy Hendrix, alkohol a drogy, vojna vo Vietname, sloboda, mier, dlhé vlasy, batika... :-)


Rozhodla som sa teda povenovať práve tomu poslednému, dúhovej batike. Samozrejme, nerobila som si však pestrofarebné tričko ani šaty s týmto retro dizajnom, ale manikúru.

Ako podklad som použila biely lak od Gabrielly Salvete - No.148 a nechala dobre uschnúť. Potom som si nastrihala lepiacu pásku a nalepila na špičky nechtov do tvaru trojuholníka. Akrylovými farbami a tenkým štetčekom som nakreslila dúhu a snažila som sa o čo najjemnejšie prechody farieb. Nakoniec už stačilo iba strhnúť pásku, nalepiť kamienky a zalakovať topcoatom.



Finálnu tému nepremeškali ani moje verné spoluprispievateľky :-)
Adrianka sa do nail artu pustila naozaj statočne a tak na každom jej nechtíku vzniklo iné dielko. Rôzne pásiky, bodky a aj gradient techniku skombinovala tak, že sa skvelo hodia na letnú párty a už len pohľad na ne mi robí dobrú náladu! Jej článok TU.


Pipi využila poslednú príležitosť a na tému Festival/Party prehovorila svojho priateľa, aby jej trochu pomohol. Predpokladám, že ešte boli obaja plný dojmov z reggae festivalu Uprising na Zlatých Pieskoch a aj manikúra sa im nádherne podarila v "rasta" farbách :-)



Na záver chcem moc poďakovať dievčatám, ktoré sa do letnej výzvy na mojom blogu zapojili.
Bolo mi veľkým potešením, Pipi, Adrianka, Barča, Arvonka a aj Cácorka :-) Každý týždeň som sa na lakovacie výtvory tešila a som rada, že som prostredníctvom nich trochu viac spoznala Vás a aj Vaše blogy.
Ďakujem!

26 komentárov:

  1. Jsem ráda, že jsem se do tvé challenge mohla zapojit :), i když jen ve dvou týdnech. Hrozně moc se mi líbí dnešní kombinace bílé a barviček. Prvně když jsem obrázek viděla, tak jsem myslela, že jsou to party kloboučky :) Opravdu vydařené nehtíky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som rada, tvoje neónové aj námornícke nechty sa mi moc páčili!
      A máš pravdu, vyzerá to trochu ako klobúčiky :-D

      Odstrániť
  2. Moc hezký zakončení týhle nápaditý challenge. :) Myslím, že jsi skvěle na nehtech zachytila to, co jsi chtěla říct a moc se ti to povedlo. To jemný spojení barev je úžasný. No a za chvíli by mohla být nějaká zimní challenge, což ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, som rada, že sa ti finálne nechty páčia ;-)
      Teraz som rada, že jedna challenge skončila, tak si užívam slobodu. No je možné že zasa vymyslím niečo ďalšie a možno to bude aj v zime ;-)

      Odstrániť
  3. ja som naprv myslela že sú to tie party čiapky :-DDD
    batika ti pekná vyšla :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Môže byť ;-) Ja som to síce takto konkrétne nemyslela, ale keď sa z diaľky pozriem, vyzerá to tak :-)

      Odstrániť
  4. Já děkuji za Tvůj nápad se Summer Challenge, moc mě to bavilo a doufám, že se do nějaké další Challenge budu také moci znovu zapojit :-).
    Jinak nehtíky jsou jako vždy krásné, já tady u Tebe pořád jen obdivuji! Muselo to dát spoustu práce.
    Pipi se opět také dílo velmi povedlo, zvláště se mi líbí vzor na prostředníčku a netrpělivě vyhlížím příspěvek u ní na blogu, abych se o tom něco více dozvěděla :-).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To skôr ja musím poďakovať za tvoju milú účasť a spestrenie mojich príspevkov aj tvojimi výtvormi! Teraz od challenge trochu oddychujem, ale určite v budúcnosti niečo vymyslím.

      Odstrániť
  5. Moc hezké zakončení, takové veselé beze smutku :) když bude nějaká další Challenge tak se zkusím také zapojit :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! ;-) A budem sa tešiť, ak sa pri podobnom "projekte" stretneme :-)

      Odstrániť
  6. vedieť si to tak spraviť ako vy tak si pískam :D :)
    http://keepcalmanddowhateveryouwant.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Treba len trénovať, nič iné to nie je ;-) Ale ja zasa pískať neviem :-)

      Odstrániť
  7. Veve, bola to krásna challenge, s krásnymi výtvormi (vrátane tých od ostatných zúčastnených) až mi je ľúto, že som sa nemohla zapojiť a nepodarilo sa mi ani na vlak neskôr naskočiť. pekne veselo farebne si to zakončila :-)
    a...
    PEACE :o)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak paráda, že sa ti páčilo a aj za dievčatá ďakujem ;-) Snáď niekedy nabudúce sa môžeme zapojiť do nejakej challenge spolu...

      Odstrániť
  8. Wooooooooooou, Veve!
    Tieto sa ti krásne podarili! Tá kombinácia minimalizmu a hippie farieb je bombová! Vyzerá to ako balóny a tie kamienky sú ako maličké koše z veľkej dialky. Kráááááásne!
    A dúfam že čoskoro vymyslíš ďalšiu výzvu, nech mám nejakú povinnosť robiť nechty a nestagnujem ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak som to presne chcela, aby tej batiky nebolo moc veľa :-) Challenge zatiaľ nevhystám, oddychujem, ale v budúcnosti isto niečo vymyslím.

      Odstrániť
  9. wáu ! Sú uplne užasné ! Ten biely podklad to celé tak zvýraznil a tie prechody vo farbách :O Len čumím aké to je krásne. Naozaj sa ti to podarilo ;) A tak isto aj všetky tvoje nechty z tejto výzvy boli úžasné a krásne. Len tak ďalej ;)

    http://julietandnicol.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Moc ďakujem za kompliment, veľmi si to vážim a som rada, že sa ti tu páči.

      Odstrániť
  10. Wow, your mani is really great!! I love it :D

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Krásne nechty, parádne si sa s nimi pohrala, kiežby som aj ja mala takú chuť do lakovania ako kedysi, tiež by som si také pekné veci tvorila :)

    http://kykyna.blogspot.sk/2013/08/prva-giveaway-na-blogu.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Ale tiež vždy nemám chuť a náladu na takéto "blbiny" :-), našťastie ma to väčšinou rýchlo prejde. Možno to prejde aj u teba ;-)

      Odstrániť
  12. Ahoj prosííím odpíš mi na túto otázku :)Kolko máš lakov ? Fakt ma to zaujííma :) Dufam že odpíšeš :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nemám to presne spočítané, ale okolo 400 by ich malo byť ;-)

      Odstrániť