pondelok 19. augusta 2013

Summer Challenge: Popular Summer Song


Neviem, či náhodou nebudem v dnešnom výbere inšpirácie pre tému Popular Summer Song za trápnu :-) Ale keď letné pesničky sú podľa mňa vždy najlepšie tie jednoduché, veselé, chytľavé a tak trochu gýčové...

No a najviac gýčová pieseň všetkých liet je určite Las Ketchup - The Ketchup Song (Asereje). Kde tri sestry spievajú nejakou vymyslenou rečou skupinový tanec na nákazlivú melódiu a celý plážový bar sa necháva strhnúť a tancuje a spieva s nimi. Žiadny dej ani skrytý príbeh, proste zábava s farebnými drinkami a plážovými inžiniermi :-)


Aj môj nail art je teda nápadom jednoduchý. Na tri prsty (ukazovák, prostredník a prstenník) som na modrý podklad tvorený hlavne lakom Essie - Shelter Island (recenzia TU), nakreslila tri tancujúce siluety. Mali by predstavovať práve tie tri bláznivé speváčky, ktoré v sa podobnom obraze vlnia aj v klipe.
Na ostatných dvoch nechtoch som ako predlohu použila vzor z havajskej košele fešáčika zúčastneného na party. Boli to ružové a oranžové kvetiny ibišteka, ktoré to celé rozveselili. Mne samej sa práve tento motív najviac páči, až som skoro ľutovala, že som ho nedala na všetky nechty.



Ďalej pokračujeme s mojimi vernými prispievateľkami do Summer Challenge.
Prvá mi poslala príspevok Pipi a skutočne ma moc rozveselila. Modrý lak od Catrice je tak trochu v pozadí a prvé čo vás istotne upúta sú preveliké žabacie oči :-)))


A tá žaba spieva! Kuknite si video :-)



Šikovná Adrianka si nakreslila na nechtíky retro pesničku Summer Night z Pomády, presne môj štýl :-) Dokonca sa jej podarlo vtesnať na tak malý priestor celý dej z klipu - ako sa Sandy s Dannym dajú dohromady, potom ich spoločnú noc a smutné ráno... No krása!
 Viac podrobností nájdete v článku na blogu TU.


A prikladám tiež klip, iste si radi zaspomínate :-)


Ktoré pesničky pre vás predstavujú leto?


15 komentárov:

  1. ach bože, to je dokonalosť, normálne mi každou témou vyrážaš dych. si mi pripomenula Asereje taneček :-D Pipine som už pozerala, mi to pripomenilo Pioja z "Kačory", keď postavička z ruky začala spievať :-) ale to Grease, to je tiež super nápad, mimochodom moja obľúbená letná :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, Suzi, ale nemožeš ma až toľko chváliť, lebo spyšniem ;-) Zvlášť, keď tieto podľa mňa nie sú až také super...
      Tieto letné odrhovačky vždy tak zdvihnú náladu,že? Ja keď počujem Summer Night, musím tancovať :-D

      Odstrániť
  2. Toto si zabila, Veve!
    Cely den si budem spievat Asereje- ha- de he...la la laaaaa :D :D :D
    Krasne nechtiky!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tie kvety sú úžasné :)
    http://keepcalmanddowhateveryouwant.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak to je výbornéé :D :D Úžasný design, postavičky mě dostaly :D a květinky jsou strašně krásné! A holky mají taky moc pěkné výtvory, ta žabka je parádní věc :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeme všetky tri ;-) Si moc milá.
      No a tú žabku by som aj ja moc chcela :-D

      Odstrániť
  5. Úplně jsem na tuhle písničku už zapomněla... Vím, že na základce, to byl hit :-D S radostí jsem si ji poslechla a trochu si zavzpomínala... Když jsem se tak koukala na ty "dívky", tak jsem si v duchu říkala, která z nich je hůř oblečená a ošklivější :-D Je to fakt starý klip :-) ... Jinak nehtíky se ti moc povedly ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No to máš úplnú pravdu s tými speváčkami, také zvláštne typy a ešte aj hrozne oblečené a akú slávu si jedno leto prežili ;-) Aj mi sme na to v škole trsali :-)))

      Odstrániť
  6. Opět krása :) a hlavně ty květinové něco nezkutečně nádherného

    OdpovedaťOdstrániť
  7. tie kvetinky sú úplne nádherné ! :) veľmi pekne si skombinovala tie farby :)
    http://julietandnicol.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, aj mne sa tie kvetinkové nechty viac pozdávajú ;-)

      Odstrániť
  8. Dobre si vybrala :D A tie kvietky sú nádherné! Idem si tie pesničky hneď pustiť, nech si zaspomínam :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Díky! :-) A určite si pusti, ja som sa nasmiala, keď som na túto tému hľadala v starých klipoch inšpiráciu :-)

      Odstrániť