piatok 20. septembra 2013

Versatile blogger award - 7 faktov o mne

Tak sa to stalo aj mne - Pipi ma "tagla" v reťazovke, ktorú registrujem už asi rok a pol a tajne som dúfala, že ma to minie ;-) Hehe. Vôbec som totiž v prvom momente netušila, čo by som tak mala o sebe povedať, čo by vás zaujímalo a chceli sa o mne dozvedieť... Ale nechcela som Peťu sklamať, tak som sa hecla a prezradím vám sedem nudných vecí o mne :-)


1. Každý rok sa veľmi teším na Vianoce, darčeky začínam kupovať už v septembri, rovnako aj plánovať  výzdobu stromčeka a pečenie :-) Snažím sa dodržiavať tradičné zvyky a vôbec mi nevadí skorá výzdoba obchoďákov, ja si to užívam ;-)

2. Som trochu hanblivá, nerada rozprávam o sebe a nemám moc rada spoločnosť cudzích ľudí. To znamená, že sa nedám sama od seba do reči s človekom na zástavke a nepoklábosíme len tak o počasí :-)

3. Milujem reality shows, nech už si o tom myslí kto chce, čo chce. Je to pre mňa výborný relax a úplne najradšej mám tie, čo komentuje p. Hudák :-D A pri ničom inom sa mi neupratuje lepšie, než pri "Mama, ožeň ma" :-D

4. Som najstaršia z piatich súrodencov, no napriek tomu nemám veľkú rodinu. Na jej porátanie by hádam stačilo desať prstov. Dokonca som ani veľkú rodinu "nevyženila", lebo moj drahý je jedináčik :-)

5. Nemám vodičák a ani ho mať nechcem. Kvôli bezpečnosti nás všetkých. Jednoducho na to nemám predpoklady, lebo okrem zlých očí som vychytala super ženské vlastnosti ako je totálna neschopnosť odhadovať vzdialenosti, orientovať sa v priestore a automaticky rozpoznať pravú stranu od ľavej. Sú to pre mňa hrozne abstraktné pojmy, ktoré nie som schopná sa naučiť.

6. Veľmi rada varím a pečiem a aj keď výsledky nie sú vždy podľa mojich predstáv, baví ma táto činnosť. No čo sa mi vždy podarí, je cheesecake. Vymýšľam ich v rôznych variáciách a príchutiach a najradšej by som ich piekla každý týždeň.

7. Okrem lakov na nechty mám ďalšiu čudnú úchylku a tou je nakupovanie posteľného prádla. Mám rada, keď mi ladí perina s vankúšom, plachtou a prehozom, keď sú ozdobné vankúšiky tón v tóne a pekne súmerne poukladané... V tomto som tak trochu Sheldon :-)


Dúfam, že ste sa pobavili, spestrili si piatkové popoludnie a ak ste niektorá tento tag už absolvovala, šupnite mi odkaz do komentárov, nech sa zabavím aj ja :-)
Menovať ďalšie blogy už nejdem, ale pokojne sa zapojte ktokoľvek!

10 komentárov:

  1. 3. - som na tom podobne, ale ja pozeravam nemecke verzie :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak o 7 jsem nikdy neslyšela - nenapadlo mě, že existuje i taková "úchylka". :))
    5. máme společnou. Nedokážu si představit sebe za volantem, když neumím ovládat ani kolo :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. veľmi príjemné počítanie! Aj ja mám veľmi rada Vianoce a asociácia so Sheldonom ma pobavila, bo ja to mám tak štetce uložené, čisté,podľa druhu, značky, vlákien :D.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc hezky jsi to napsala :)
    S jedničkou jsem na tom úplně stejně :) už teď se moc těším :))
    Já jsem kdysi psala podobný tag 11 věcí :)

    http://jane-janephotography.blogspot.cz/2012/11/11-veci-o-me.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja ten vodičák dokonca mám, ale reálne ho nepoužívam, pretože... no pre to isté, ako ty. :D Oni ti všetci povedia, že ale šoférovať sa dá naučiť, len to chce prax, bla-bla-bla, no ja si prosto myslím, že existuje určité percento ľudí, ktorí na šoférovanie prosto nezdedili bunky a nepomôže im ani tisíc rokov praxe. :D A my dve asi patríme k nim, podávam ti svoju virtuálnu ruku! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. A viem, že by to bolo asi trošku offtopic, ale nechceš zverejniť tvoje recept na cheesecake? :D Už svoj overený recept síce mám, ale som zvedavá aj na iné overené, pretože ich tiež rada pečiem a nikdy nepokazím. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tak dvojku máme společnou - já se prostě neumím bavit s lidma, které neznám, neumím se bavit "o ničem". Hrozně dlouho mi trvá, než se rozkoukám mezi cizíma. Docela mi to štve, ale s tím asi nic moc nenadělám :D Ale v očích druhých musím být zaručeně divná :D Taky máme společnou šestku :) Akorát ten cheesecake mi nejede, dělala jsem ho jen jednou, ale nevím, nijak mi to nezaujalo. A to jsem měla zrovna na návštěvě ségru a kamarádky a jim chutnal, že tak chutnat prý má - takže chyba nebyla v mém výtvoru (pokud nekecaly) :D
    No a koukám jako puk, že má někdo podobnou úchylku jako já - sedmičku :D Já bych pořád nakupovala povlečení :D Ale zůstává u toho "nakupovala bych" - držím se :D Ale jak nějaké pěkné vidím (a že jich je) - to by nám ladilo ke stěně, tohle k posteli... :D
    Ježiš, to jsem se rozepsala...

    OdpovedaťOdstrániť
  8. 1.,2. a 5.-ako keby som čítala o sebe :D:D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ako pekne si to napísala, všetky vety na mňa pôsobia takým pravým nedeľno-poobedným dojmom :)

    OdpovedaťOdstrániť