streda 4. septembra 2013

bižutéria LiLaStyle & nail art Veve

Na stredajšie popoludnie mám pre vás pripravený jeden špeciálny článok.
Nepracovala som na ňom sama, ale dohodla som sa s milou a kreatívnou Lenkou, s ktorou som sa spoznala vďaka blogu.
Lenka vyrába krásnu a originálnu bižutériu a môžno ju niektorí poznáte z jej obchodíku na FB: Handmade by LiLaStyle alebo na Sashe: LiLaStyle.

Naša spoločná zaujímavá kooperácia spočíva v spojení našich dvoch záľub, v zladení bižutérie a nail artu. Asi vám bude jasné, že nechty boli moja parketa :-) Lenka sa postarala o predlohu, inšpiráciu v podobe pestrofarebných šperkov, ktorých výrobe sa venuje už viac ako rok a ide jej to moc dobre! 

Aby ste ju aj vy spoznali, položila som Lenke pár otázok a tu sú jej odpovede:
  • 1. Čo Ťa priviedlo k výrobe bižutérie? Vyrobiť si niečo originálne, také svojské, čo budem môcť nosiť a čo bude mať v sebe kúsok mojej duše.
  • 2. Ako dlho sa tomu už venuješ? Výrobe bižutérie sa venujem niečo vyše roka. Nad predajom som začala uvažovať až trošku neskôr. Prvé kúsky, to boli naozaj len také pokusy, že čo sa dá s čím robiť a ako to pospájať. A keďže robím dobrovoľníčku v OZ SOS PSIKY a peniaze tam nikdy nie sú nazvyš, tak som sa rozhodla svojím predajom podporiť práve opustených psíkov. Preto z každej predanej vecičky je časť peňazí venovaná práve opusteným psíkom.
  • 3. Aké doplnky ty sama nosievaš najradšej? Ja nosím hlavne náušnice. Rôzne farebné, stužkové, pierkové, korálkové, ale hlavne veľké :) . Malých kúskov mám naozaj málo a nosím ich výnimočne. Náramky som si tiež veľmi obľúbila. A potom čelenky :) Ale nie také obyčajné, ale také nevšedné :) Moja najobľúbenejšia je jarabinová :) Náušnice a podobné doplnky si vo väčšine už sama vyrábam, poprípade, ak ma niečo zaujme a neviem si to vyrobiť sama, nakupujem už len od handmade predajcov. V obchodoch už nenakupujem. Páči sa mi keď to má dušu a príde mi to domov pekne zabalené s nejakými milými slovami :) 

Tak a teraz už poďme na to hlavné, na bižutériu, ktorú vlastnoručne vyrobila Lenka a zdobené nechtíky, ktoré som ku korálkom vymyslela ja.
Myslím, že toto je skvelý spôsob ako oživiť oblečenie. Môžete mať najnudnejšie tričko a rifle, no keď skombinujete farebné nechty a ešte farebnejšie šperky, isto to bude vyzerať dobre!


Náramok SNOW WHITE je pätnásť perleťových a červených slzičiek a srdiečok spojených retiazkou v striebornej farbe. Bude vám neodolateľne cinkať okolo zápästia a privedie pohľady ku klasickej červenej manikúre od N.Y.C. v odtieni Chelsea Cherry. Teda, nie úplne klasickej, lebo prstenníček som samozrejme ozdobila tiež srdiečkami :-)


Náušnice LULU sú vyrobené z pestrofarebných brúsených korálok a zlatavých kovových guličiek. Nikdy by som nepovedala, že ružová, tyrkysová, zelená a zlatá môžu spolu vyzerať tak dobre. A keď je to pekné na uškách, bude to určite pekné aj na nechtoch. Veď bodky sú za každých okolností super!


Náramok MORSKÁ VLNA vám pripomenie leto. Je zdobený tyrkysovými zamatovými korálkami, voskovanými perličkami, plastovými kvetinkami a kovovými príveskami. Hľadanie toho pravého laku mi tentoraz dalo zabrať, no nakoniec som zalovila vo vodách od značky Pupa Milano a našla dokonalú modro-zelenú presne k náramku.


Brošňa TAKMER VIOLA je ľahučká kvetinka fuchsiovej farby, ktorej lupienky majú tvar srdiečok a dozdobená je malými voskovanými perličkami. Všetko je v podobnom odtieni len v inej intenzite, takže gradient zdobenie na nechtoch sa skvelo hodí a navyše je krásne jednoduché.


Náhrdelník FOLIUM je dlhý 64 cm s lístočkovým kovovým príveskom a voskovanými perličkami striebornej a sivej farby. Nadčasová kombinácia perál a kovového vzhľadu si priam pýtala tmavé nechty od Sally Hansen. No nebola by som to ja aby som čiernu manikúru nedoplnila ešte elegantným vzorom lístia z náhrdelníku.


Tak čo poviete, ako sa vám naše nápady páčia? Vyskúšali by ste niektorý z nich?
Nosíte bižutériu zladenú s nechtami, oblečením, alebo toto vôbec neriešite?

23 komentárov:

  1. Nezostava mi povedat nic ine len jeeeeeej! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tie farebne bodkovane su kraasne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hoooooooooodně krásné! Jak šperky, tak nehty!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. veve, tak toto je krasny post. zasnem nad sikovnostou vas oboch. super napad to takto spojit:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Moc si ma potešila, že si dala vedieť ako sa ti článok páči! A pre nás to tiež bola príjemná spolupráca ;-)

      Odstrániť
  5. Všechny jsou krásné, ale nejvíce mě zaujaly ty barevné tečky.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A pri tom sú to tie najľahšie z nich ;-) No čo, stále platí, že v jednoduchosti je krása :-)

      Odstrániť
  6. No to je krása. Strašně se mi líbí ten puntíkatý nail art a ty šperky jsou prostě boží! Obzvlášť ty náramky.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeme obe za pochvalu, sme rady, že sa ti naše výtvory páčia. A aj ja asi najradšej nosím náramky ;-)

      Odstrániť
  7. Moc hezký článek, hlavně spojuje moje dva největší koníčky, výrobu bižuterie a malování nehtíků :D. Nejvíc se mi líbí brož "TAKMER VIOLA", hlavně ty nehty ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Super, som moc rada, že sa ti páči. Mysleli sme, že by to mohlo byť pekné, spojiť bižu a nechty ;-)

      Odstrániť
  8. Krása! Neviem, čo mám obdivovať skôr :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. strasne sa mi paci ako si to zladila.. dokonca sa mi viac paci tvoja manikura ako bizu..
    Tvoje nechty su sperkami :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ó, tak to moc ďakujem za kompliment! Mňa toto tvorenie veľmi bavilo, mala som zaujímavú inšpiráciu ;-)

      Odstrániť
  10. No tak to je bomba! Krásná bižu a k tomu krásné a fakt výborně sladěné nehty! :) Víc ze sebe nevymáčknu, kochám se :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Panejo!! To je takova nadhera!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Dokonalé! Závidím, jak krásně umíš různé techniky zdobení, já na to nejsem ani šikovná ani trpělivá, takže to vždycky zůstane jen u laku a občas nějaký třpytkový top coat:) Ty barevné tečky děláš špendlíkem? Nebo malým štětečkem? Ráda bych to taky zkusila, ale možná to skončí katastroficky :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ach, také krásne...

    obe ste veľmi talentované. Nikdy by mi nenapadlo, že sa dá bižu tak krásne zladiť s nechtami. Asi začnem nad tým viac uvažovať.

    veve, môžem sa spýtať ako si vytvorila ten fukciový ombré efekt pri spone Takmer Viola?

    Rada vás uvítam aj na mojom blogu o kozmetike, kráse, nechtoch a všetkom okolo toho:
    www.beautykutik.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť