nedeľa 29. septembra 2013

Golden Rose - Nail Polish Remover Pads

V poslednom čase mi dni letia tak rýchlo, že som si ani nestihla všimnúť, že to tu zanedbávam a už je skoro koniec septembra...
Pokúsim sa to teda dnes napraviť recenziou na odlakovacie tampóniky Golden Rose - Nail Polish Remover Pads, ktoré mi nanútila jedna veľmi akčná predavačka. Väčšinou som z tých odolných, čo bez problémov odmietnu tovar, keď ho nepotrebujú, ale teraz som sa proste nechala ukecať :-) A zas tak zle som neurobila.


Kúpila som ich v akcii tuším za 1,50€ a z piatich vôní som si vybrala jahodovú. V balení je 30 kusov textilných koliesok, ktoré sú napustené odlakovačom bez acetónu a tiež by mali obsahovať hydratačné zložky a vitamíny. Po otvorení krabičky ma veľmi milo prekvapilo, že som neucítila žiaden zápach odlakovača, len výraznú vôňu jahody. Síce takej chemickej, umelohmotnej, ale stále jahody :-)
S tampónikmi sa pracuje celkom dobre, sú dostatočne mokré a pevné a na odlakovanie nechtov na oboch rukách mi stačili tri. Prípravok, ktorým sú napustené však nie je veľmi silný, takže odstráni len krémové a perleťové laky - do trblietok ani glitrov sa s nimi radšej nepúšťajte.

Čo však musím vyzdvihnúť, sú výborné hydratačné vlastnosti a naozaj výživné zložky - nikdy som ihneď po odlakovaní nemala tak pekné nechty. Je to vďaka naozaj mastnej, olejovej konzistencii tekutiny, ktorou sú tampóniky napustené. Takže v jednom kroku zároveň šetrne odstraňujete starý lak a tiež nanášate ošetrujúci olejček s jahodovou vôňou.


Proste príjemná záležitosť, ktorú určite odporúčam najmä tým, čo nelakujú hrubé vrstvy a nepoužívajú glitrové nadlaky, majú suché alebo lámavé nechty a potrebujú skutočne jemný odlakovač.

Na akú najlepšiu alebo najhoršiu kúpu ste sa dali nahovoriť od výrečnej predavačky? :-)


Mimochodom, neviem, či viete, ale na FB stránke môjho blogu mám menší výpredaj niektorých lakov, ktoré neupotrebím a pribudli aj nejaké Golden Rose - Jolly Jewels, tak môžte nakuknúť TU.

3 komentáre:

  1. Tak tohle bych hned vyzkoušela, být to dostupnější v mém okolí, zní to skvěle. :)
    Na nabídky prodavaček jsem taky docela odolná, takže si nic nevybavuju, ale když jsi tu už kdysi dávno psala o Ebelin ? odlakovači s tím kalíškem, tak jsem si ho koupila a byl super. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No som rada za tu predavacku, ze ti to nanutila, lebo ty si to teraz nechcene nanutila mne a ja to musim ist kupit a vyskusat :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Anonymný27.11.13

    Můžu se zeptat, kde si to koupila? :)

    OdpovedaťOdstrániť