nedeľa 8. septembra 2013

Sally Hansen - Greige Gardens & Essence - More Than Words

Raz som dostala chuť nalakovať si niečo nenápadné, no pritom zaujímavé, pohodlne nositeľné, ale nie nudné... A ako to už býva keď síce viete, čo chcete, ale nemáte presnú predstavu, hľadanie je to najťažšie :-)


Tak to bolo aj so mnou - prezrela som svoju zbierku lakov, no ani jeden nebol ten pravý, ktorý by sa mi trafil do nálady.
Až sa mi dostal do ruky jeden zvláštny lak od Sally Hansen - Greige Gardens a bolo rozhodnuté. Jeho farba je pre mňa mimoriadna, lebo žiadnu ďalšiu podobnú nemám a ani si neviem vybaviť nijakého dvojníka. Vo fľaštičke je v tom najlepšom pomere totiž namiešaná usadlá popolavo sivá a krásna levanduľovo fialová. Táto kombinácia tvorí originálny odtieň, ktorý skvele pristane k svetlej pokožke rúk a už sa teším ako ho v zime vytiahnem znovu.
Lakoval sa výborne hladúčko, kryl v dvoch vrstvách a držal vážne dlho. Proste pohodlný odtieň v každom ohľade.

Zábavnejšiu stránku mojej dnešnej manikúry reprezentuje glitrový nadlak Essence - More Than Words, ktorý mám už pomerne dlho, ale jeho čas prišiel až teraz. Priznám sa, že sama seba nechápem, prečo som ho prehliadala.
Je totiž úplne nádherný, nežný, jemne trblietavý a skutočne očarujúci. V priehľadnej základnej tekutine pláva veľmi veľa väčších hexagónikov a ešte viac malinkých trblietok, oba druhy v rovnakej farbe - farbe ružového zlata. No krása! A spolu so sivo-fialkovým podkladovým lakom som konečne dosiahla kombináciu, po akej moje srdce túžilo :-)


Ako sa vám páči moj výsledok?
Máte aj vy podobné dilemy pri rozhodovaní, aký lak si nalakovať? :-D

22 komentárov:

  1. Moc pěkná kombinace:-) Ten nadlak od Essence mám také, lakovala jsem ho asi 2x a krom toho, že docela rychle ubývá, jak je v menší flaštičce, tak mi začal i poměrně dost houstnout... Ale asi ho zase vytáhnu :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za info, aspoň viem, čo ma s tým nadlakom čaká :-) Lebo ho tiež plánujem lakovať častejšie.

      Odstrániť
  2. ach aká škoda, že som nestihla túto essencácku limitku

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to je skutočne škoda, ja mám z nej síce iba tento lak, ale stojí za to ;-)

      Odstrániť
  3. krásna fialová, ja som si takú kúpila po zhliadnutí recenzie u Romany (Malý koutek krásy), je od Astoru (Fashion studio) a volá sa Urban Lolita. fajn, že som u nej na neho narazila, lebo som takúto fialovú ešte nemala.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani ja nemám žiadnu inú podobnú fialovú, je to zvláštny odtieň. No úplne som si ho zamilovala, strašne dobre sa nosí.

      Odstrániť
  4. Posledne mesiace mam dilemu pri vybere ajja kedze sa mi podstatne rozsirila zbierka :) tvojakombinacia je krasna hlvne teda ten nadlak od essence. Inak teraz ma essence novinky pieskove laky ako ma aj salvetka , planujes si niektory kupit?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A čím viac lakov budeš mať, tým to bude horšie, ver mi :-D
      Zachytila som, že budú pieskové Essence, ale netuším, či si nejaký kúpim :-) Ešte som ich nevidela naživo, tak asi len v prípade, že ma nejaký odtieň mimoriadne zaujme.

      Odstrániť
  5. vyzera krasne.. aj spojenie trbietaveho laku s fialkovou farbou :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ♥ Nádherná kombinace! Já jsem si tuhle limitku od Essence nechala utéct a pak pěkně litovala. Narazila jsem jen na ten jablkově zelený a ten je hrozný. :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ;-) A z tej limitky tie krémové boli nič moc všetky... Aspoň mne sa to tak zdalo :-)

      Odstrániť
  7. Příjemní kombo ta failová je moc fajn :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Asi by mě nenapadlo to takto nakombinovat, ale vypadá to perfektně! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ja som také fialkové laky stále posúvala do úzadia a teraz mám pocit, že sa opäť dostávajú do módy a dokonca sa mi aj veľmi páčia :) Tvoj pokus ti pekne vyšiel, dnes zrejme lakujem nechty nanovo :D Som inšpirovaná.

    Chcela by som ťa pozvať na giveaway na mojom blogu. Dnes je jej posledný deň, kedy je možné zapojiť sa. Ak máš záujem, budem len rada keď zavítaš :) http://just-angelity.blogspot.sk/2013/08/giveaway-278-109.html

    Máš ináč krásny blog, zaujímavý. Dávam follow :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to som rada, že som ťa inšpirovala ;-), ja mám fialové laky moc rada a obzvlášť takéto zaujímavé.

      Odstrániť
  10. Oh, your blog and pictures are amazing! Sally Hansen Greige Gardens with Essence More Than Words look so tender!

    I also have nailblog. :)) Please, visit my page: http://beauty-lenina.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Krásná fialová barvička.

    OdpovedaťOdstrániť