sobota 12. októbra 2013

Opi - I Have A Harring Problem

V poslednom čase zisťujem, že modrá sa hneď po fialovej stáva mojou najobľúbenejšou farbou na nechty a možno ju dokonca nosím ešte častejšie ako tú spomínanú fialovú...
Neviem, čím sa to udialo, ale určite sa o tento fakt zaslúžil aj dnešný lak Opi - I Have A Harring Problem. Pochádza z mojej zamilovanej holandskej kolekcie z jari 2012, ktorá obsahovala niekoľko podobne krásnych odtieňov a na pár postov mi už tému zabezpečila :-)


Ako vidíte, nejde o žiadny klasický odtieň modrej, teda aspoň v mojej zbierke sa nijaký jeho brat nenachádza. Oceľovomodrá chladná farba, jemne namiešaná s pár kvapkami zelenej by ešte nebola taká špecialita, no zaujímavým momentom sú dva druhy pomerne výrazného shimmeru.
Napriek tomu bolo dosť ťažké ho zachytiť, ten dominantnejší strieborný shimmer môžete najlepšie vidieť na fľaštičke, no tie malé zlaté potvory trblietka len veľmi jemne vykukujú na nechtoch a všimnete si ich len ak sa dobre zadívate. Ale ubezpečujem vás, že tam sú :-)


Po technickej stránke som s týmto kúskom nadmieru spokojná.
Má skvelú konzistenciu, s ktorou sa mi veľmi dobre pracuje, lebo je akurát hustá, nerozlieva sa a pekne sa dá vykresliť oblúčik okolo kožičky. Na plné krytie sú určite potrebné dve vrstvy, no lakujú sa pohodlne bez prúžkov alebo lysiniek.
Schnutie moc skontrolované nemám, nakoľko som vo väčšine prípadov použila rýchloschnúci nadlak ale aj keby dlho schol, má odpustené zásluhou svojej výdrže. Nosila som ho v dobrom stave päť dní a to u mňa rozhodne považujem za nadpriemerný výsledok.


Obľúbili ste si aj vy nejakú tématickú kolekciu lakov? Ktorú a od akej značky?

13 komentárov:

  1. Great color! I have it in my stash for so long ( I think it was my first OPI ever) but I never got the chance to wear it yet. I should totally do this now! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Rozhodně zajímavá :) to by se Ti milá Veve mohl líbit i tento:

    http://hkphotography83.blogspot.cz/2013/09/nubar-rockin-garden.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Anonymný12.10.13

    ja nechápem Vejka,ako dokážeš tak vykresliť oblúčik okolo kožtičky.... klobúk dolu. A lak je krásny, ja na nechtoch nosím najradšej modré....

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To chce len cvik :-) Keď so s lakovaním a blogom začínala, tiež to nebolo takéto úhľadné.

      Odstrániť
  4. Velmi zajímavý odstín a moc krásný! Ač mě samozřejmě laky zajímají, tak je pravdou, že o kolekcích až takový přehled nemám.. asi bych neuměla říct, který lak je z který kolekce, takže u mě těžko říct.. ale naposled mě asi hodně zaujala kolekce Sequin laků od Barry M, ale to byla fatální chyba vzhledem k lakování. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak vidíš a zrovna túto kolekciu od Barry M zasa nepoznám ja, nejako mi unikla, idem gúgliť :-)

      Odstrániť
  5. když vyšla holandská kolekce, tak mi tento lak nepřišel zajímavý. našla jsem si v kolekci jiné favority. ale čím víc tento lak potkávám na blozích a čím dýl to je od doby, kdy kolekce vyšla, tak se mi lak líbí víc a víc a víc :-D začínám litovat toho, že jsem si ho tehdy nepořídila. je to krásný kousek a moc ti sluší!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, mne sa tiež moc páči! :-) S tými kolekciami to mám zas naopak - najprv ma zaujmú všetky laky a minimálne polovicu nutne potrebujem, no postupom času zistím, že až také originálne farby to nie sú a ušetrím :-D

      Odstrániť
  6. I ked taketo odtiene na sebe velmi neoblubujem na druhych sa mi pacia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Trošku mi pripomína môj najobľúbenejší Dirty Berry od Catrice, no ten je trošku fialovejší. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. mne by asi nepasoval, ale vyzerá veľmi pekne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Oh krasna farba..modru mam na nechtoch ozaj velmi rada :)) So znackou OPI nemam ziadne skusenosti..nemala som este potrebu nejak specialne investovat do kvalitnych lakov. Som asi nenarocny lakovac - ak ma vydrz, hruby stetec a lahke nenasanie, nic viac mi netreba :))

    Peacock & Pineapples

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Anonymný26.12.13

    OPI je ♥ !!!

    OdpovedaťOdstrániť