štvrtok 9. januára 2014

dlho som tu nebola...

 ... a hneď vám poviem prečo :-)

Takmer tri mesiace sa tu neobjavil žiaden článok a priznám sa, že ani ja sama som môj blog rovnakú dobu skoro neotvorila. Nesledovala som ani ostatné blogy, ušli mi všetky novinky, kauzy aj nováčikovia.

Proste prázdniny!
Teda... za ten čas sme totiž dokončili rekonštrukciu nášho bývania, napiekla som milión koláčov, upratala a vyzdobila na Vianoce, nakúpila darčeky jedenástim ľuďom a psovi :-), absolvovala kapustnicu a punč v práci, oslávila niekoľko výročí a jedno moje vlastné životné jubileum, v pokoji strávila Vianoce, Silvester aj Nový Rok, konečne dopila všetko víno darované k svadbe :-), pozrela niekoľko starých českých komédii, vypestovala si novú záľubu v sviečkach Yankee Candle, začala háčkovať a nekúpila si ani jeden jediný lak...

  • fialový strom / vianočné papučky veľkosti 46 :-) / sladké kilá navyše / beauty kútik
  • retro hodiny z Tesca za 3,50€ / u psychológa :-) / háčkujem infinity scarf / domáce zviera menom Ilja
  • starinárstvo / tri tulipánky k výročiu / štedrovečerný outfit / láčiky na novom miestečku
  • imelo / kufor na staré časopisy / moja ďalšia vášeň YC


Za celý tento dlhý čas som mala nalakované nechty možno päť krát... Viem, je to strašná hanba, ale pri maľovaní, upratovaní a pečení mi proste farebná manikúra nejako zvlášť nechýbala a asi by ju ani nikto neodcenil :-) Tak som si dala pauzu nie len od písania článkov, ale aj od samotného lakovania a lakov. 
No napriek tomu som tie moje biedne výtvory predsa len pofotila a ostali mi v počítačí doteraz, čakali na chvíľu, keď sa mi opäť bude chcieť otvoriť Nails Maniac a pokračovať niekde tam, kde som v októbri prestala.
Tak nakuknite, čo pripravujem.


Na záver tohto "úvodného"  článku by som vám, mojim stále verným čitateľom chcela ešte poďakovať, že aj v čase mojej nečinnosti ste tento blog navštevovali v celkom hojnom počte. Bola som prekvapená, keď som dnes nazrela do štatistík, moc sa radujem z vášho záujmu a dúfam, že si sem nájdete cestu aj teraz :-)


31 komentárov:

  1. neveriiiim, ze si si ziadny lak nekupila! :D a vitaj spat :P aj mne uz blog funguje :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No vážne, až mi je to samej čudné. Dokonca som ani nesledovala nové kolekcie... ako laková blogerka som momentálne dosť mimo :-) No snáď sa do toho znovu nejako dostanem. Žeby som začala tvojim blogom? Idem nakuknúť ;-)

      Odstrániť
  2. Vítej zpět milá Veve, těším se na tvé posty. Zato já jsem se s lakama rozjela :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za privítanie, pôjdem si ich určite všetky ku tebe poobzerať!

      Odstrániť
  3. som veľmi rada že si späť! :) akurát včera keď som si lakovala nechty som si pomyslela, že už si dlho nič nepridala a dúfala som, že si neskončila! :) A ako vidím tak neskončila! :) teším sa na ďalšie články

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie, neskončila :-) Len mi trebalo trochu oddychu od písania a vymýšľania článkov. Tak som moju tvorivú krízu využila a mala čas na iné veci :-) Ale už mám zopár príspevkov nachystaných, tak to tu pomaly ožije :-)

      Odstrániť
  4. jupííííííííí! Jsem moc ráda že jsi zpět! ;-) Už se moc těším na nové články! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som moc rada, že som za ten čas nestratila čiteteľov :-)

      Odstrániť
  5. Vitaj späť) Dúfam, že si si dobre oddýchla a môžeme sa teda čoskoro tešiť na nové nail arty :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Oddýchla som si výborne :-) A nail arty určite budú, keďže nemám takmer žiadne nové laky na zrecenzovanie, budem tvoriť zo zásob ;-)

      Odstrániť
  6. Anonymný9.1.14

    Tesim sa:-) tvoje nechtove prispevky su naj

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Vátej zpátky =) a moc se mi líbí ten vánoční stromek.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj mne :-) Fialové ozdoby sme ešte nemali, tak si to užívam :-)

      Odstrániť
  8. Vítej zpátky Veve, moc se těším na příspěvky, už mi totiž moc chyběly ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ahoj Veve, som rada, ze si sa vratila :) tesim sa na nove clanky.. krasne fotky, super, ze mas atelier..alebo miesto, kde malujes.. ja malujem prace do skoly v kuchyni, pretoze tam mame najvacsi stol..na iny sa nezmestia :D

    Viva la Vida Dorota

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten ateliér je asi moc honosný názov na našu malú pracovničku :-), ale mám to tam rada - hlavne tie knižky a kreslo, lebo stojan na kreslenie používa viac drahý ako ja. Ale keď som bola mladšia a bývala doma, tiež som všetky výtvarné práce robila v kuchyni :-)

      Odstrániť
  10. Hurá, vítej zpět, těším se na články :-).

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Super, že si späť, bála som sa, že sa po takej dlhej dobe už nevrátiš a keď vidím všetky tie fotky, tak sa máme na čo tešiť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To nie, mne samej by bolo ľúto to tu nechať len tak spustnúť, keď som sa blogu už toľko venovala... ale potrebovala som pauzu, alebo z nedostatku času a inšpirácie som články písala občas nasilu a to nebolo dobré. Teraz ma to tu zasa teší, tak aj články budú :-)

      Odstrániť
  12. Veve, aj ja sa teším, že si späť a že budeš pokračovať. Priznám sa, párkrát som si na teba spomenula, bála som sa, či sa ti niečo nestalo, ale stalo sa ti veľa dobrého... našťastie. Teším sa na články :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je veľmi milé od teba, že si si na mňa takto spomenula :-) Máš pravdu, nič zlé sa nestalo aj keď som tu dlho nebola, ale som teraz zasa plná elánu to tu trošku oživiť :-)

      Odstrániť
  13. Jsem taky ráda, že jsi zpět!
    Krásné fotky, bydlení sis zařídila opravdu nádherně, a ten stromeček... áách!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som rada. V bytíku nám ešte treba čo-to podorábať, ale už sa začína podobať mojim predstavám :-) a stromčeku sa tiež teším, lebo prvý krát ho mám ozdobený do fialova, až sa mi ho odzdobovať nechce... :-)

      Odstrániť
  14. no vitaj späť! už teraz sa veľmi teším na post o tom krásnom bledunkomodrom laku.. tam vľavo hore :) :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :-) a láčik je Art de Lautrec, číslo 477 a čaká v poradí :-)

      Odstrániť