nedeľa 12. januára 2014

OPI - Yodell On My Cell

Keďže som mala menšiu blogovaciu pauzu, stratila som prehľad o novinkách v lakoch, vianočné kolekcie šli mimo mňa a nové jarné sa mi gúgliť nechce... keď ani ten sneh ešte nebol :-)

Vybrala som pre vás teda jeden starší ale skvostný kúsok, na ktorý by bola preveľká škoda len tak zabudnúť.
Pochádza z jesennej kolekcie od O.P.I. z roku 2010, inšpirovanej Švajčiarskom a volá sa Yodell On My Cell.


Ako vidíte na fotkách, je to taký tmavotyrkysový perleťový odtieň s väčším podielom modrej než zelenej. Farba hlbokého oceánu, alebo tiež pávieho pera. Veľmi pekný, žiarivý a na nechtoch jasnejší než sa vo fľaštičke môže zdať.

Konzistencia je skôr tekutejšia a preto kryje až v troch vrstvách. Pri lakovaní som to ale nepovažovala za chybu, lebo sa s ním pracuje moc dobre a jednotlivé vrstvy rýchlo schli. Jednoducho nezdržoval a poslúchal :-)
Asi jediné, čo by sa mu snáď dalo vytknúť, sú jemne viditeľné stopy po štetčeku. No podľa mňa to nie je také hrozné a vôbec mi to nevadí. Navyše som mala pocit, že nadlak celý vzhľad vyhladil a nosil sa mi dobre.
Na mojich nechtoch vydržal tri dni, no mám ich teraz ešte trochu poničené, tak to asi nebude moc smerodajný údaj :-)


Prekvapením pre mňa je to, že na slovenskej stránke opi.sk je stále dostupný, takže aj keď je už tri roky starý, stále si s ním môžete urobiť radosť! Stojí 9,90€.
Prípadne mi do komentárov môžete napísať, či podobný odtieň máte doma - vedieť o nejakom dvojníkovi za menej peňazí sa vždy hodí :-)

5 komentárov:

  1. práve teraz mám z essense taký podobný :) je z tej kolekcie čo sú spolu lak a topper :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Máš pravdu, tie dvojité Essence mám aj ja a podobajú sa dosť! :-) Len tento je o malililinko zelenší.. ale to si bežný pozorovateľ ani nevšimne :-)

      Odstrániť
  2. Anonymný12.1.14

    Já jsem si teď minulý týden koupila krásně modrý lak od Golden Rose. Ale asi ho budu nosit až v létě a to se ještě musím naučit, nosit modré laky.. zatím mi to moc nejde :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Modrej sa vôbec nemusíš báť, hlavne tmavomodré bývajú moooc elegantné. A podľa mňa, keď im raz prídeš na chuť, nebudeš chcieť iné :-) Aspoň ja také obdobia mávam často :-)

      Odstrániť
  3. I love this one, looks beautiful :)

    OdpovedaťOdstrániť