utorok 4. februára 2014

Nail art z archívu :-)

Milé moje, našla som v počítači staré, neuverejnené fotky nejakého nail art-u a vôbec nepamätám pri akej príležitosti som ho robila...
Ale ruky sú to zjavne moje, tak to nejako skúsim zrekonštruovať do článku :-)


V prvom rade vôbec nechápem, prečo som urobila všetky fotky tohto výtvoru bez použitého laku v ruke.
Nikdy to nerobievam, lebo sa mi to samej moc nepozdáva a tá fľaštička mi tam proste chýba. Zdá sa mi, že mám potom prsty také neprirodzené... ako pokrčené pahýliky :-) Fotka je taká prázdna, nedokončená, tak ju vždy aspoň do pozadia záberu šupnem. Nehľadiac na to, že keď už o laku píšem, bolo by vhodné vám ho aj ukázať :-) Tak v tomto prípade sa to nepodarilo...


No ale čo už teraz s tým, všakže. Zdobenie to nie je zlé, ruffian manikúra je moja veľmi obľúbená a ružovo-čierna je fajn kombinácia. Okrem toho som použila čierne kamienky, ktoré som nalepila bližšie k nechtovému lôžku, do ružového mesiačika. A potom neviem, čo ma to napadlo, som do tej tmavej čiernej časti namaľovala ružovým lakom tri rovné čiarky. Nevyzerá to úplne blbo, ale s odstupom času mi to celé hrozne pripomína pohodlné domáce adidas tepláčiky :-) A ešte to asi podtrhuje aj fakt, že nechty mám hádam najviac krátke aké viem nosiť. 


Túto poslednú fotku som dorobila pred chvíľkou, vyhľadala som v mojich zásobách laky, ktoré som asi mohla použiť.
Pri čom si nie som úplne istá, je tá tmavšia ružová, lebo podobné mám asi ďalšie dva odtiene. No ako sa poznám, tak na 90% je to práve táto O.P.I - Kiss Me On My Tulips.
Čierna je určite Sally Hansen - Black Out, lebo je to dlhodobo jediná hladká, obyčajná čierna, ktorú mám. Samostatne totiž túto farbu moc nenosím a na nail art mi slúži akrylová farba.
No a tá podkladová jemnučká ružová je jasný O.P.I - Play the Peonies. Má taký krásny perleťovo - saténový finish, že sa nedá s ničím pomýliť.


Viem, že dnešný príspevok tak trochu "varím z vody", ale tak aspoň na fotky sa dá pozerať :-D


9 komentárov:

  1. Super. Také abstraktné :) Veľmi sa mi tá kombinácia páči.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Anonymný4.2.14

    Hezké nehty, ale já bych na to neměla trpělivost. A nesnáším, když si udělám hezké nehty a hned se mi odřou, takže ani proto se na nějaký extra nailart neodvažuju. Ale jinak super nápad a velmi hezké provedení. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja sa tým odlúpnutím laku nijako nestresujem. Ale to je tým, že ma to baví a keď sa mi takáto nehoda stane, aspoň mám príležitosť vymyslieť zasa niečo nové :-)

      Odstrániť
    2. Anonymný9.2.14

      To je pravda :) Máš zas jiný pohled na věc :)

      Odstrániť
  3. Při pohledu na nehty se mi hned vybavilo něco s hudbou a nevim proč. :)) Kdyby byla třeba reklama na nějaký super moderní růžovo černý sluchátka, tak holka, co by je držela, by měla přesně takovýhle nehty. :D Hloupost, co. :)) Ale výtvor se mi moc líbí, ta barevná kombinace je krásná. :) A už vim i proč mi to připomíná ! Ta černá část je vážně jak kousek sluchátek a ty čárky ve mně evokují ty obrazce, co se v přehrávači vlní podle rytmu. :) Anebo mi zkrátka hrabe. :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No Romanka, ty máš ale predstavivosť! Moc som sa pobavila pri opise reklamy na slúchátka, je to veľmi milé, takúto reklamu by som iste neprepínala :-D Kam sa na to hrabe moja asociácia s teplákmi! :-)

      Odstrániť
  4. Výborný nápad, ako vlastne celkom kratučké nechty opticky predĺžiť vhodnými prvkami. Až po tvojom upozornení, že na obrázku sú najkratšie nechty, aké si mala, som si to všimla. Možno si mala tento zámer pri maľovaní tejto manikúry, ukázať ako sa to dá. Veľmi pekné. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ľubka, ďakujem za ďalší uhol pohľadu, takto som nad tým ani nepremýšľala a opticky predlžovať nechty nebol zámer :-) Možno som to vytvorila tak nejak podvedome, ale som veľmi rada, že si si to všimla. Spoločne sme tak priniesli tip, ako sa to dá :-)

      Odstrániť